![]() |
||
|
|
#31 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 15-08-07
İtibar Gücü: 19
![]() |
Sakarya üniv. mak. müh.
Kocaeli üniv. mak müh. Uludağ üniv. mak. müh. Trakya üniv. mak. müh. Fırat üniv. mak. müh. Aksaray üniv. mak. müh. Başkent üniv. mak. müh. Tobb ekonomi ve tekn. üniv. mak. müh. Bende bunları tercih ettim sondaki için çok düşündüm puanı az die yazdım ama kont. az ![]() Herkese başarılar !!! |
|
|
|
|
#32 |
|
delüsünün delüsü :)
Giriş Tarihi: 04-12-06
İtibar Gücü: 31
![]() ![]() |
hacettepe e-e müh.
tek tercih yapanlara laf atanlara inat ![]()
|
|
|
#33 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 06-11-06
İtibar Gücü: 30
![]() |
1) Marmara üni metal öğretmenliği
2) Ankara gazi metal öğret. 3) Sakarya üni metal öğrt. 4) Afyon kocatepe metal öğrt. 5) Fırat üni metal öğrt. 6) Karabük üni metal öğrt. 7) Ankara gazi döküm öğret. 2. öğretim 8) marmara metal öğrt 2. öğretim.. Herkeeze allah gönlüne göre versin..iyiler mutlaka kazanır arkadaşlar..
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#34 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 05-09-07
İtibar Gücü: 18
![]() |
çukurova -e&em
karaelmas-e&em marmara -elektrik öğrt kocaeli -elektrik öğrt osmangazi anadolu 19 mayıs ktü
|
|
#35 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 04-07-06
İtibar Gücü: 35
![]() |
Tek tercihim ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİV.İNŞAAT MÜH
|
|
|
|
|
#36 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 21-06-07
İtibar Gücü: 21
![]() |
Tek tercihim Çankaya Üniversitesi Elektronik Haberleşme Mühendisliği
|
|
|
|
|
#37 |
|
PAU EEM.
Giriş Tarihi: 09-12-05
İtibar Gücü: 46
![]() |
son anda bir değişiklik yapmaz isem tercihlerim şu şekilde olacak
istanbul üni-elek. elektro. müh. paü-elek. elektro. müh. paü-elek. elektro. müh.(2.öğrt) inönü üni-elek. elektro. müh. mustafa kemal üni-elek. elektro. müh. gazi üni-elek. öğrt. düzce üni-elek. öğrt girne amerikan-elek. elektro. müh
|
|
#38 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 26-03-08
İtibar Gücü: 10
![]() |
19 mayıs üni:=jeodozi ve fotogrametri müh.
19 mayıs üni:=jeodozi ve fotorametri müh.(iö) ktü:=jeodozi ve fotogrametri müh. gümüşhane mühendıslık fakültesi:=jeodozi ve fotogrametri müh. kocaeli üni:=jeodozi ve fotogrametri müh. zkü:=jeodozi ve fotogrametri müh. arkadaşlar başka benım bölümden olan yok mu? |
|
|
|
|
#39 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 08-11-07
İtibar Gücü: 16
![]() |
slm
ben 8 tercih yaptım bunlar
1 - boğaziçi işletme 2 - odtü işletme 3 - ytü işletme 4 - anadolu işletme 5 - bursa uludağ işletme 6 - akdeniz işletme 7 - sakarya işletme 8 - kocaeli işletme NOT = doğu işletme bölümlerinden yazmak isteyecek arkadaşlara benden bir tavsiye özellikle ege-marmara ve akdeniz bölgesi içerisinde oturanlar siz orada çok zorlanırsınız ben doğuluyum sizin gibi doğuyu yazmayı düşünenler nerden yazdım burayı diyorlar gene de kendiniz bilirsiniz ... benden bir kardes tavsiyesi bekle beni boğaziçi been geliyorum ![]() |
|
|
|
|
#40 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 03-11-07
İtibar Gücü: 16
![]() |
1 Boğaziçi Üniv. Elektrik-Elektronik Müh. (ingilizce)
2 İstanbul Teknik Üniv. Elektrik Müh.(ingilizce) 3 Yıldız Teknik Üniv. Elektrik Müh. 4 Yıldız Teknik Üniv. Elektrik Müh. (İ.Ö) 5 Kocaeli Üniv. Elektrik Müh. 6 Kocaeli Üniv. Elektrik Müh. (İ.Ö) 7 Marmara Üniv. Elektrik Öğretmenliği |
|
|
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|