![]() |
||
|
|
#371 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 07-11-07
İtibar Gücü: 18
![]() |
2008 Dgs Tercihlerim :)
Marmara Üniversitesi : Halkla İlişkiler ve Tanıtım
Marmara Üniversitesi :Halkla İlişkiler ve Tanıtım ( İ.Ö. ) İstanbul Üniversitesi : Halkla İlişkiler ve Tanıtım Gazi Üniversitesi : Halkla İlişkiler ve Tanıtım Kocaeli Üniversitesi : Halkla İlişkiler ve Tanıtım Kocaeli Üniversitesi : Halkla İlişkiler ve Tanıtım ( İ.Ö. ) Akdeniz Üniversitesi : Halkla İlişkiler ve Tanıtım Yaşar Üniversitesi : Halkla İlişkiler ve Reklamcılık ( BURSLU ) |
|
|
|
|
#372 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 09-12-07
İtibar Gücü: 16
![]() |
1) cukurova unv gıda muhendıslıgı
2)ondokuz mayıs unv gıda muhendıslıgı 3)ercıyes unv gıda muhendıslıgı 4)mustafa kemal unv gıda muhendıslıgı 5)harran unv gıda muhendıslıgı 6)cukurova unv zıraat muhendıslıgı 7)ondokuz mayıs unv zıraat muhendıslıgı 8)ataturk unv zıraat muhendıslıgı |
|
|
|
|
#373 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 05-09-07
İtibar Gücü: 20
![]() |
1)Marmara üniversitesi-Aktüerya
2)Marmara üniversitesi-Ekonometri 3)Marmara üniversitesi-Ekonometri 2.ögrtm 4)Uludağ üniversitesi-Ekonometri 5)Uludağ üniversitesi-Ekonometri 2.ögrtm 6)Afyon kocatepe üniversitesi-Ulusalar arası ticaret ve finansman 7)Cukurova üniversitesi-Ekonometri 8)Hatırlamıyorum ![]() ![]() Bu arada Marmara aktüerya yazan yokmu ya? |
|
|
|
|
#374 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 03-07-07
İtibar Gücü: 23
![]() |
tercihlerim
1-ankara gazi :işletme öğretmenliği
2-uludağ : çeko 2. öğretim 3-18 mart ç.kale: çeko 4-afyon kocatepe:işletme 2. öğr 5-çorum hitit üni:işletme 6-tokat gaziosmanpaşa:işletme 2. öğr 7-sivas cumhuriyet:çeko 2. öğr 8-kütahya dumlupınar: bankacılık ve finans herkese başarılar ![]() |
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#375 |
|
delüsünün delüsü..
Giriş Tarihi: 02-11-07
Blog Başlıkları: 2
İtibar Gücü: 21
![]() ![]() |
ktü makine mühendisliği hedefe 8 gün kala
|
|
|
#376 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 22-08-05
İtibar Gücü: 50
![]() |
1 eskişehir makine mühendisliği
2 konya makine mühendisliği 3 mersin makine mühendisliği bu kadar tercih yeter...
|
|
#377 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-01-07
İtibar Gücü: 29
![]() |
1)yıldız teknik üniv. jeodezi ve fotogrametri müh.(1.öğr.)
2)" " " " " (2.öğr.) 3)itü " " " 4)selçuk üniv. " " " (1.öğr.) 5)" " " " " (2.öğr) 6)kocaeli üniv. " " " 7)ktü " " " 8)19 mayıs üniv. " " " amaç tabii ki istanbul .rakiplerimle ölesiye rekabet.her zaman varım ![]() ![]() ![]() ![]()
SEVGİDE GÜNEŞ GİBİ OL , DOSTLUK VE KARDEŞLİKTE AKARSU GİBİ OL , HATALARI ÖRTMEKTE GECE GİBİ OL , ÖFKEDE ÖLÜ GİBİ OL , TEVAZUDA TOPRAK GİBİ OL, HER NE OLURSAN OL , YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN. YA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL!!!!!! |
|
|
|
|
#378 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 30-09-07
İtibar Gücü: 19
![]() |
1.pamukkale üni elektronik öğr.
2.gazi elktronik öğrt. 3 gazi (i.Ö) 4 fırat elektronik öğrt. 5 selçuk elktronik öğ. 6 mersin elktronik öğ. 7 sakarya elktronik öğ. 8 kocaeli elektronik öğ. |
|
|
|
|
#379 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 27-03-07
İtibar Gücü: 27
![]() |
ytu inşaast muh
itu .... pamukkale kocaeli akdeniz |
|
|
|
|
#380 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 30-06-08
İtibar Gücü: 8
![]() |
1. itü / mimarlık fakültesi / peyzaj mimarlığı
2. ist. üniv./ orman fakültesi / peyzaj mimarlığı 3. ege üniv. /ziraat fakültesi / peyzaj mimarlığı 4. akdeniz üniv. /ziraat fakültesi / peyzaj mimarlığı 5. düzce üniv. /ziraat fakültesi / peyzaj mimarlığı 6. çukurova üniv. /ziraat fakültesi / peyzaj mimarlığı 7. mustafa kemal üniv. /ziraat fakültesi / peyzaj mimarlığı 8. sdü. /orman fakültesi / orman müh. hepinize başarılar arkadaşlar..
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|