![]() |
||
|
|
#101 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 07-03-08
İtibar Gücü: 13
![]() |
1-ktÜ İnŞaat MÜh.
2-ercİyes İnŞ.mÜh 3-selÇuk İnŞ.mÜh 4-9 EylÜl İnŞ.mÜh 5-osmangazİ İnŞ.mÜh. 6-pamukkale İnŞ.mÜh. 7-sakarya İnŞ.mÜh. 8-ktÜ-gÜmÜŞhane İnŞ.mÜh. Sonuncu HarİÇ Hepsİ İkİncİ ÖĞretİm. |
|
|
|
|
#102 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 17-04-07
İtibar Gücü: 26
![]() |
yıldız kocaeli sakarya denizli ısparta elazıg kayseri inşaat
|
|
|
|
|
#103 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 26-01-07
İtibar Gücü: 29
![]() |
ege üniversitesi makine mühendisliği
yıldız teknik makine mühendisliği 2.öğrt. uludağ üniversitesi makine mühendisliği uludağ üniversitesi makine mühendisliği 2.öğrt pamukkale üniversitesi makine mühendisliği yıldız teknik metalurji ve malzeme mühendisliği yıldız teknik metalurji ve malzeme mühendisliği 2.öğrt marmara üniversitesi talaşlı üretim öğrt ege yada uludağı tercih eden arkadaşlar ciddi bir rakibiniz var ![]() |
|
|
|
|
#104 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 16-05-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
arkadaşlar ben kendimi garantiye alıcak tercihler yaptım
katü elektrik elektronik müh erciyes elektrik elektronik müh kırıkkale elektrik elektronik müh fırat elektrik elektronik müh niğde elektrik elektronik müh inönü elektrik elektronik müh kocaeli elektrik müh herkese başarılar ayrıca bol sanslar :d:d:d:d |
|
|
|
|
#105 | ||
|
MiToLoJiK_HeRo
Giriş Tarihi: 23-06-07
İtibar Gücü: 24
![]() |
Ben iki tercih yaptım.
1-Gazi üni.seyahat işlt ve turizim rehberliği öğrt 2-Adnan menderes üni.seyahat işlt ve turizim rehberliği Hayırlı olsun arkadaşlar.İnş gönlünüzden geçen yer olur.
||
|
|
|
|
#106 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 11-04-08
İtibar Gücü: 11
![]() |
inönü üniv. elektrik elektronik müh.
fırat " " " sütçü imam " " " koca eli üniv. " " " fırat " " " gazi elektrik öğretmenliği sayısal 70 üzeri yapıyorum ama sözelde zaman sıkıntım var onuda halledersem bu bölümlerden daha yüksek puan alırım ama istediğim yerler olduğundan yazdım buraları herkese haktan hayırlısı olsun |
|
|
|
|
#107 |
|
delüsünün delüsü..
Giriş Tarihi: 02-11-07
Blog Başlıkları: 2
İtibar Gücü: 21
![]() ![]() |
SAÜ makine müh
KTÜ makine müh selcuk üniv. makine müh erzurum üniv. makine müh dokuz eylül makine müh gazi üniv. makine müh suleyman demirel üniv. makine müh uludag üniv. makine müh |
|
|
|
|
#108 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 23-06-07
İtibar Gücü: 23
![]() |
en sonunda yapıp bugün verdim ve üstümden bir yük kalktı
1. İstanbul Ü. H.İlişkiler ve tanıtım 2. Marmara Ü. H.İlişkiler ve tanıtım 3. Yıldız Teknik Ü. İşletme 4. Anadolu Ü. İletişim 5. İstanbul Ü. İşletme 6. İstanbul Ticaret Ü. H. İlişkiler 7. İstanbul Ticaret Ü. Uluslararası Ticaret 8. İstanbul Bilgi Ü. Reklamcılık oh bee en çok istediğim bölümleri yazdım içime sindi neyse ki
|
|
|
#109 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 08-05-08
İtibar Gücü: 10
![]() |
1.KTÜ Bilgisayar Ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (N.Ö)
2.SELÇUK Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği (İ.Ö)(T.E.F) 3.FIRATBilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (N.Ö) 4.SÜLEYMAN D Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği(N.Ö) 5.FIRATBilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İ.Ö) 8.MERSİNBilgisayar Öğretmenliği (N.Ö) 7.İNÖNÜ Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (N.Ö) 6.SÜLEYMAN D Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği (İ.Ö) |
|
|
|
|
#110 |
|
Aktif Üye++
Giriş Tarihi: 02-02-07
İtibar Gücü: 31
![]() |
1-İstanbul Teknik Üniversitesi-Telekomünikasyon Mühendisliği
2-Yıldız Teknik Üniversitesi-Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği 3-İstanbul Üniversitesi-Elektrik-Elektronik Mühendisliği 4-Kocaeli Üniversitesi-Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği 5-Sakarya Üniversitesi-Elektrik-Elektronik Mühendisliği 6-Eskişehir Osmangazi Üniversitesi-Elektrik-Elektronik Mühendisliği(İngilizce) 7-Selçuk Üniversitesi-Elektrik-Elektronik Mühendisliği 8-Marmara Üniversitesi-Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliği(İngilizce)
|
| dikeygecis.org Reklam |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|