![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS-Sorular Ve Testler DGS deneme duyuruları, soru tartışmaları, sınav hakkında tüyolar, ders çalışma durumunuz, geçmiş sınavların karşılaştırılması gibi konular bu bölümde. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#51 |
|
Moderator
Giriş Tarihi: 02-11-04
İtibar Gücü: 79
![]() |
kimyacı arkadaşımız tarafından gönderilmiş olan çözümlü birkaç geometri testi bulunmaktadır.
|
|
#52 |
|
Lord Of The DGS
Giriş Tarihi: 03-10-05
İtibar Gücü: 65
![]() |
Ekte tirco44 tarafından gönderilmiş olan bir les denemesinin sadece sayısal kısmı bulunmaktadır. Kendisine teşekkürü borç biliriz.
Cevap anahtarı dosya içinde mevcuttur. Dosya pdf formatında olduğu için bakabilmek için Adobe Reader programına ihtiyaç duyulmaktadır. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Not:Dosyaların hepsini tek klasör altında toplayıp sadece bir tanesini Winrar ile açmanız yeterlidir. Winrar otomatik olarak dosyalrın tamamını birleştirecektir. |
|
|
|
|
#53 |
|
Lord Of The DGS
![]() |
Ekte tirco44 tarafından gönderilmiş olan bir les denemesinin sadece sayısal kısmı bulunmaktadır. Kendisine teşekkürü borç biliriz.
Cevap anahtarı dosya içinde mevcuttur. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. ![]() |
|
|
|
|
#54 |
|
Lord Of The DGS
![]() |
Ekte tirco44 tarafından gönderilmiş olan birkaç adet yaprak test bulunmaktadır. Kendisine teşekkürü borç biliriz.
İçerdiği konular; - Genel Kavramlar - Bölünebilme - OBEB & OKEK - Basit Eşitsizlikler - Mutlak Değer - Çarpanlara Ayırma - Oran & Orantı Çalışmalarınızda başarılar dilerim. ![]() |
|
|
|
|
#55 |
|
Lord Of The DGS
![]() |
Ekte tirco44 tarafından gönderilmiş olan birçok adet yaprak test bulunmaktadır. Kendisine teşekkürü borç biliriz.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim. ![]() Not:Dosyaların hepsini tek klasör altında toplayıp sadece bir tanesini Winrar ile açmanız yeterlidir. Winrar otomatik olarak dosyalrın tamamını birleştirecektir. |
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#56 |
|
Paylaşımcı
Giriş Tarihi: 27-11-04
İtibar Gücü: 62
![]() |
dgs cevap kağıdı
Excel de orjinaline yakın DGS cevap kağıdı hazırladım, yazıcı olmadığı için baskı önizleme yapmadan koydum düzenleme gerekirse yaparsınız, evde deneme yapanlar için yararlı olacaktır çıktı alarak çoğaltabilirsiniz konu açmayı gerektirmiyo ama nereye yazacağımı bulamadım ondan açtım , gerekirse taşıyın ssaygılar başarılar
|
|
|
|
|
#58 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 13-06-05
İtibar Gücü: 53
![]() |
deneme sınavı
DGS sayısal deneme sınavı
|
|
#59 |
|
Lord Of The DGS
![]() |
Arkadaşlar tirco44 arkadaşımız tarafından tarattırılarak forumumuza gönderilen dgs denemesidir. Düzenledikten sonra ekliyorum. Kendisine teşekkürü borç biliriz.
Dosyaların hepsini tek klasör altında toplayıp sadece bir tanesini Winrar ile açmanız yeterlidir. Winrar otomatik olarak dosyaların tamamını birleştirecektir. Herkese kolay gelsin. İyi çalışmalar. Ekte deneme 1 isminde bir deneme sınavı mevcuttur. Cevap anahtarı dosyanın içinde mevcuttur. ![]() |
|
|
|
|
#60 |
|
Lord Of The DGS
![]() |
Arkadaşlar tirco44 arkadaşımız tarafından tarattırılarak forumumuza gönderilen dgs denemesidir. Düzenledikten sonra ekliyorum. Kendisine teşekkürü borç biliriz.
Dosyaların hepsini tek klasör altında toplayıp sadece bir tanesini Winrar ile açmanız yeterlidir. Winrar otomatik olarak dosyaların tamamını birleştirecektir. Herkese kolay gelsin. İyi çalışmalar. Ekte deneme4 isminde bir deneme sınavı mevcuttur. Cevap anahtarı dosyanın içinde mevcuttur. ![]() |
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|