![]() |
||
|
|||||||
|
|
| DGS Kaynak İnceleme DGS ile ilgili hangi kitap iyi,hangi kitaplara çalışmalıyım? Bu sorular hakkında üyelerin cevabını bu bölümde okuyabilirsiniz. |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
LETSPUTASMILEONTHATFACE
Giriş Tarihi: 23-11-06
İtibar Gücü: 28
![]() |
Deneme fasikülleri veya kitapları(eleştirileriniz ve tavsiyeleriniz)
Arkadaşlar
Kaynak inceleme konu başlığında ara ara deneme kitaplarının veya fasiküllerinin eleştirileri mevcut.Fakat dgs de başarılı olmak için bol bol deneme çözmemiz gerektiğinden sadece piyasada mevcut olan deneme kitaplarının veya fasiküllerinin eleştirilerini yapabileceğimiz , ulaşılması kolay olan bu konuyu açtım. İlk eleştiriyi benden gelsin... Geçen hafta 18 ytl ye tasarının 10 adet fasikül denemesini aldım. 3 adet çözdüm , tek tük saçma sorular da var fakat genelde iyi.Tavsiye ederim. |
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 04-05-07
İtibar Gücü: 21
![]() |
bende asıl yayınlarının denemesini aldım 18 ytl 15 adet kesinlikle tavsiye ederim
sorular mükemmel...birde su karacan yayınlarını kesinlikle tavsiye etmem ...soruları cok saçma ve çözümlerini bazılarında hatalar var.... |
|
|
|
|
#3 |
|
delüsünün delüsü :)
Giriş Tarihi: 04-12-06
İtibar Gücü: 29
![]() ![]() |
iremin 15 fasikül demesi var şu an 14ü çözüyorum yarım bıraktım
![]() ilk denemeler kolay olsa bile sonlara doğru zorlaşmaya başlıyor bence çözülmeye değer
Gönlümün umudusun umudumun onurusun Günler boyu geceler boyu seninle olsam Bir ömür boyu Seni istiyorum Seni diliyorum Seni seviyorum .................................................ksklifato Zonguldak'ta
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 17-03-06
İtibar Gücü: 38
![]() |
Ben bu fasikülü aldım. Yeni başlayacağım çözmeye. Ama cevaplarını bulamadım içerisinde Acaba aranızda bundan alan ve cevaplarına nasıl ulaşabileceğimi bilen var mı? |
|
|
|
|
#5 |
|
N♥
Giriş Tarihi: 25-04-06
Konum: Sweetdream'ın bedeni ve ruhuna sahip, İstanbul - Eskişehir arası mekik dokuyor..
İtibar Gücü: 45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tasarı 10 fasikül deneme iyidir
ben çok beğendim![]()
|
|
|
#6 |
|
// • Street Fighter • \\
Giriş Tarihi: 04-07-07
İtibar Gücü: 22
![]() |
herkesin kendi fikridir saygı duyarım ama bence tasarı dgs ye göre çok iyi bir deneme değil, onun yerine irem veya nobel bence daha iyi .... bunun haricinde güvender konu anlatımlı kitabının arkasındaki denemeler de gayet güzel ...
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 20-02-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
bende tasarını soru bankasını aldım yanlış şıkları var yanlış soruları var cok reklam yapıyolar ama rekleme verdiği özeni verseler daha iyi olacak irem yayınları biraz daha iyi geldi bana denemeleride iyi onların
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 21-07-06
İtibar Gücü: 34
![]() |
7İklim fasikül denemelerini aldım ama soruları zor, ya da bana ööle geldi...Kasıyo insanı
|
|
|
#9 | ||
|
shine on...
Giriş Tarihi: 05-02-06
İtibar Gücü: 43
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Alıntı:
eğer asil yayınlarıysa mükemmel dediğin sorular 50den 80e kadar geometri geometriler çoğunluk katı cisimler matematiği dgs ile uzaktan yakından alakası olmayan sorular her sınavda ikişer tane mat sorusu aynı (soruları aynı cevaplar farklı) yani 78 soruluk bi deneme
"Duyuyorum unutuyorum, görüyorum hatırlıyorum, yapıyorum anlıyorum." Bu mesaj en son " 04-05-08 " tarihinde saat 18:42 itibariyle amet tarafından düzenlenmiştir.... |
||
|
|
|
|
#10 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 16-12-05
İtibar Gücü: 42
![]() |
geçen yıl irem ve nobeli çözmüştüm gerçekten güzeldi selim yayınlarının var hiç güzel değil sakın almayın derim..
bu yıl ise daha almadım deneme kararsızım açıkcası hangisi iyi bilmiyorum dandik soruları da çözüp vakit kaybetmek istemiyorum çünkü dgs konusunda öyle saçma kitaplar yayınlar varki üç yıldır çoğunun sorularını gördüm bakalım yargı güzel diyorlar ama.. |
|
|
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|