![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS Kaynak İnceleme DGS ile ilgili hangi kitap iyi,hangi kitaplara çalışmalıyım? Bu sorular hakkında üyelerin cevabını bu bölümde okuyabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#41 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 27-11-06
İtibar Gücü: 30
![]() |
nobel in soru hazirlama mantigi cikmis sorulardan soru turetmek onun icin dgs duzeyine en yakini bence...intibak ta gayet basarili bu konuda...
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 31-08-05
İtibar Gücü: 48
![]() |
arkadaşlar nobelin 10-2 deneme fasikülünu aldım ama gercekten dgs den baağı uzak hele bırde onu saatle cozmeye kalkın 3 saate sayısalı zor bitrirsınız .sorular oss gıbı hatta ondan daha zorr daha 1 denemesini cozdum şimdiden boyleyse gersi nasıldır acaba.....
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 23-04-08
İtibar Gücü: 9
![]() |
arkadaşlar bilgi eğitim kurumlarının denemelerini,yaprak testlerini çözen varmı varsa yorumları neler zor mu kolay mı bide sokrates yayınları hakkında bilgisi olna varmııı?????
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 19-08-07
İtibar Gücü: 19
![]() |
bol soru çözelim
kalan şu 2 ayda bol soru çözelim asil yayınlarını 15 fasiküllük deneme sınavı var şu kalan zamanlarda soru çözmenizi tavsiye ederim
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#45 | ||
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 21-07-06
İtibar Gücü: 36
![]() |
Alıntı:
![]() Alıntı:
denenemiş bilinenleri çözmekte fayda var sanıyroum, çünkü süre azaldı ![]()
|
|
|
|
|
#46 |
|
shine on...
Giriş Tarihi: 05-02-06
İtibar Gücü: 45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
asil yayınlarını şiddetle tavsiye etmiyorum zaten kendin süre azaldı demişsin o süreyi de boşa harcamak istemezsin heralde
|
|
|
#47 | |
|
Üye
Giriş Tarihi: 23-04-08
İtibar Gücü: 9
![]() |
Alıntı:
bizim dershanede bu kaynakları kullanıyo o yüzden sordum netlerim gerçekten çok düşük çıkıo morelim bozulmuştu acaba bende mi bi sorun var yoksa denemede mi die düşünmedim değillll ![]() Bu mesaj en son " 09-05-08 " tarihinde saat 15:28 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: alıntı kodu düzeltildi.. |
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 04-05-07
İtibar Gücü: 23
![]() |
arkadaslar tasarının denemesini öneren varmı .....
yaptığı türkye genel dgs denemesi mükemmel olmuş.. acaba cıkardığı 10 adet denemede aynı kalitedemidir. Bu mesaj en son " 09-05-08 " tarihinde saat 22:51 itibariyle bellator2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#49 |
|
esogü-inşaat müh.
Giriş Tarihi: 17-03-07
İtibar Gücü: 28
![]() ![]() ![]() |
dershanede denemesini oluyoruz..yaprak testlerini çözüyoruz.kitabını da verdiler..gayet iyi bence..
|
|
|
#50 |
|
˙·٠٠♥N♥٠٠·˙
Giriş Tarihi: 26-04-06
Konum: Sweetdream'ın bedeni ve ruhuna sahip, İstanbul - Eskişehir arası mekik dokuyor..
İtibar Gücü: 49
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tasarı dershanesinin çıkardığı 10 fasikül(!) dgs denemesi gayet güzel bir kaynak. şiddetle tavsiye ederim..
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|