DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Sorular, Testler, Kaynaklar, Çalışma Yöntemleriniz ve Destek Grupları > DGS Kaynak İnceleme
Şifremi Unuttum? Üye Ol!
DGS Kaynak İnceleme DGS ile ilgili hangi kitap iyi,hangi kitaplara çalışmalıyım? Bu sorular hakkında üyelerin cevabını bu bölümde okuyabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 23-11-08, 21:29   #391
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 06-11-08
Downloads: 29
Uploads: 0
İtibar Gücü: 10
aydinlik06 Sanal Karizma İstemiyor
ben yedıkıklımden hazırlanmaya basladım her denemede ortalama 70 tane sayısal soruyu cozebılıyorumama korkuyorum ya ne bıleyım ama yedııklım guzel dı yaprak testlerını soru bankasını ve denemesı benım temelımı olusturuyor yedııklım ama onun temelıde ales karsılasırın hep ales sorular gıbı ...
aydinlik06 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-01-09, 10:55   #392
Siteye Erişimi Yasaklanmıştır

Giriş Tarihi: 03-05-07
Downloads: 21
İtibar Gücü: 0
isaser Sanal Karizma İstemiyor
saolun arkadaşlar.

kitap deneyimleriniz için.

bende gökçe yayınlarını alacaktım ama vazgeçtim.mademki kötü almaya değmez o zaman.
isaser Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-01-09, 11:41   #393
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 12-06-07
Downloads: 12
İtibar Gücü: 31
kalem12345 Sanal Karizma İstemiyor
tasarının deneme fasikulunu bende aldım gayet ıyı

Alıntı:
hakanorul tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşlar ben piyasadaki biçok kitabı aldım önhazırlık yaptım çok fazla soru çözdüm tecrübelerimi belirteyim , en son gökce yayınlarının denemesini aldım 22 ytl ye , dedim fiyat iyiyse seçmece sorular olabilir malum kitapcı kızar diye açıpta bakamadım sorulara neyse almış bulundum.ama şunu söyleyim adamlar soruyu yanlış sormuşlar artı çözüm kitapçığında çözümüde doğru gibi göstererek yanlış yapmışlar!! nasıl oluyor diyebilirsiniz cevaplara bakarken bende hayretler içinde kaldım böyle birşey olamaz baskı hatası felan dedim yok , en son 10. denemesini çözdüm sayısalda 4 tane kesin yanlış soru buluyorum örneğin geometride bi soru vardı ikizkenar yamuk sorusu üst tabanla alt tabana eşit demiş ve doğru diye çözüm yapmış kesinlikle tavsiye etmiyorum gökçe yayınlarını, tasarı yayınları şuan iyi bence eski basımlarında hatalar var ama yeni basım kitaplarını bilmiyorum.Yedi iklimide öneririm (soru bankası ve yaprak testleri )çok güzel soruları var evet biraz zor gibi gelebilir ama seçmece sorular mutlaka olacak dimi , çok çalışınca onlarında hepimize kolay geleceğinden eminim.İrem yayınlarının denemelerini ve soru bankasınıda tavsiye ederim , bi arkadaşımız belirtmiş sözelde yanlış sorular var diye sayısalda da var ama şunu anladımki piyasada yanlış sorusu olmayan kitap yok yanlışı bulabiliyorsak doğruyu biliyoruz demektir dimi..vallahi hepimiz toplansak çıkarsak ortaya çözdüğümüz güzel soruları eminimki daha seçici bir yayın oluşturabiliriz..Bide çalışmaya başlasammı daha erkenmi felan diye düşünen arkadaşlar varsa derhal başlamalarını öneririm , zaman gittikce daralıyor , şunuda eklemek istiyorum ,şu konudan soru gelir bu konudan gelmez diyenlerin önerilerine asla inanmayın ki bu hocanız olsa bile gördük kaç senedir olasılıktan soru gelmiyodu bu sene bi geldi herkez şokta,dgs müfredatındaki her konuyu bilmemiz gerekiyor.biz önlemimizi alalım sonrasını güzel mevlaya bırakalım..Çok çalışın , asla yılmayın , allah hepimizin sonunu hayır etsin arkadaşlar..
gercekten yazdıkların çok doğru bizler soru hazırlasak daha kalıtelı urun çıkar ortaya

Bu mesaj en son " 02-01-09 " tarihinde saat 14:20 itibariyle DGSMAN tarafından düzenlenmiştir... Neden: Flood site kurallarına aykırıdır.
kalem12345 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-01-09, 17:01   #394
Üye

Giriş Tarihi: 08-01-09
Downloads: 2
İtibar Gücü: 0
firat72 Sanal Karizma İstemiyor
slm arkadaşlar ben de yediiklim soru bankası aldım sorular çok çok basit adamlar sanki soru yazmaktan bezmişler de soru yazmak için yazmışlar hiç eğitici değil kesinlikle tavsiye etmiyorum şu an onu bitircem güzel bir soru bankası almak istiyorum tavsiyelere devam ederseniz ii olur. Tasarı almayı düşünüyorum umarım bunda yaşadığım hayal kırıklığını onda yaşamam. Herkese ii çalışmalar ve başarılar
firat72 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-01-09, 17:15   #395
Aktif Üye++

Giriş Tarihi: 24-01-08
Downloads: 35
İtibar Gücü: 25
kararsızz Sanal Karizma İstemiyor
tasarı da da aynı hayal kırıklığını yaşayabilirsin.çünkü orda da kolay sorular var.konu dağılımı güzel ancak soru çeşitliliği yok.her konudan 2 test ve 2 testte de soru tipleri aynı sayılar farklı.karar senin,ben bunları gördüm memnun kalmadım.
kararsızz Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-02-09, 19:59   #396
Üye

Giriş Tarihi: 12-08-08
Downloads: 1
İtibar Gücü: 14
benan Sanal Karizma İstemiyor
Cool

Alıntı:
hayaTım:) tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
7İklim fasikül denemelerini aldım ama soruları zor, ya da bana ööle geldi...Kasıyo insanı

Bende yediiklim aldım yaprak test tarzında aynı sorularlamı karşılaştık bilmiyorum ama ben matematiğimi kötü die nitelendirdiğim halde baana soruları kolay geldi hemde baaya..))
benan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-02-09, 16:30   #397
Üye

Giriş Tarihi: 14-01-06
Downloads: 1
İtibar Gücü: 51
tebessüm Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
firat72 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
slm arkadaşlar ben de yediiklim soru bankası aldım sorular çok çok basit adamlar sanki soru yazmaktan bezmişler de soru yazmak için yazmışlar hiç eğitici değil kesinlikle tavsiye etmiyorum şu an onu bitircem güzel bir soru bankası almak istiyorum tavsiyelere devam ederseniz ii olur. Tasarı almayı düşünüyorum umarım bunda yaşadığım hayal kırıklığını onda yaşamam. Herkese ii çalışmalar ve başarılar
arakdaşım sana yedikilim kolayu geliyorsa sen sınavdn ii derece alırsın. ve ayrıca yediklimdeki sorulardan daha zor bi deneme varmıdır onuda bilemiyorum arkadaşım :
tebessüm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-02-09, 23:41   #398
Belki Bir Gün...

Giriş Tarihi: 27-07-07
Blog Başlıkları: 2
Downloads: 12
İtibar Gücü: 29
euzi Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
kararsızz tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
tasarı da da aynı hayal kırıklığını yaşayabilirsin.çünkü orda da kolay sorular var.konu dağılımı güzel ancak soru çeşitliliği yok.her konudan 2 test ve 2 testte de soru tipleri aynı sayılar farklı.karar senin,ben bunları gördüm memnun kalmadım.
Sadece sana katılıyorum.
euzi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-02-09, 10:41   #399
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 27-10-08
Downloads: 6
İtibar Gücü: 11
seyhan06 Sanal Karizma İstemiyor
ben karacan konu anlatımı aldım. denemelerini hiç beğenmedim. hem çok ağır hem de dgs formatında değil.
şimdi bi deneme almak istiyorum. güvender mi irem mi sizce?
seyhan06 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-02-09, 12:29   #400
Aktif Üye+

Giriş Tarihi: 24-02-06
Downloads: 13
İtibar Gücü: 51
hazal daha yenihazal daha yeni
Alıntı:
seyhan06 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
ben karacan konu anlatımı aldım. denemelerini hiç beğenmedim. hem çok ağır hem de dgs formatında değil.
şimdi bi deneme almak istiyorum. güvender mi irem mi sizce?
ben güvender ales fasikül denemelerinide irem fasikül denemelerinide çözdüm.ikiside edinilmesi gereken denemeler.ikiside gayet güzel.
hazal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç