DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Sorular, Testler, Kaynaklar, Çalışma Yöntemleriniz ve Destek Grupları > DGS Kaynak İnceleme
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS Kaynak İnceleme DGS ile ilgili hangi kitap iyi,hangi kitaplara çalışmalıyım? Bu sorular hakkında üyelerin cevabını bu bölümde okuyabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 06-07-08, 18:20   #381
Üye

Giriş Tarihi: 18-02-07
İtibar Gücü: 26 nazenin Sanal Karizma İstemiyor
Arkadaşlar irem yayınlarının denemelerinin ilk beşini çözmüştün 70 den aşağı sayısal çıkarmıyodum sürede bol bol yetiyodu ama sondan 4 denemesini çözdüm 60 dan yukarı sayısal çıkaramaz oldum ne bu ya moralim berbat bunalıma girdim desem yeridir.Acaba aşırımı zorlamışlar son denemelerde yoksa banamı zor geliyo?İrem yayınlarını çözenlerden yorum bekliyorum arkadaşlar.
nazenin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-11-08, 00:45   #382
DeGeSe Fedaisi

aytaccici kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 21-08-07
İtibar Gücü: 19 aytaccici Sanal Karizma İstemiyor
Gecen gün alternatif olsun diye yaprak test ariyordum ...

Elimde 5 farklı yaprak test seti mevcut ..

1- Maximum Yayınları Sözel Ve Sayısal olmak üzere iki seti var.. Dgs formatına oldukca yakın sorular var gibi geldi bana . Henüz cok ilerlemedim ama Maximum Dgs Yaprak Testini tavsiye ederim ..

2- Deneyim Yayınları : Gözüm kapalı tavsiye ediyorum .. Ara sıra gıcık edici sorular cıkıyor ama genelde insanın cozdukce cozesi geliyor ..

3- Asil Yayınları : UZAK DURUN ... . DGS FORMATI İLE ALAKASI YOK GİBİ. BUNUN DISINDA COK ACEMİCE HAZIRLANMIS . ALTI CİZİLİ SOZCUK FALAN DİYO SİZ O ALTI CİZİLİ SOZCUGU BULAMAZSINIZ SİZDE SORUN YOK BUNU UNUTMAYIN VERDİĞİM PARAYA ÜZÜLDÜM BU SETİ GORUNCE .. ! COPE ATMAYI DUSUNUYORUM ..

4- İNTİBAK YAPRAK TEST - Dershaneden konu ilerledikce veriyorlar. Piyasda su anda yok . Sanıyorum Mart sonuna kadar piyasaya sürmüyecekler , sadece calistiklari dershanelerin ögrencilerine veriyorlar. İntibak Yaprak testleride kesinlikle oneriyorum ...

5- olarak Bizim dershanenin hazırladığı yaprak test var . =) hocalarımız hazirliyor bir seyler.. Ee buda piyasada yok tabi ..

Suçtur Umutsuzluğa Kapılmak.... !!!
aytaccici Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-11-08, 16:00   #383
Üye

Giriş Tarihi: 14-01-06
İtibar Gücü: 42 tebessüm Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
IIREMM tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Emin ol iremin sözeli daha beter

cevap anahtarı yanlışş sorullarrr dıger fasıkullerıylee aynı heepp...
tasarı daha iyi o konuda amaaaaaaaa iremınn sayısalı çok iyi.
Sayısal için alınır yani.

Güvender ales denmeerii çözüyorum suan son denmesindeyımm...
Sorular çok güüsell fakat dgs ögrencileri için bence agır.
çok fazla problem var.mantık soruları az.öss gibi aynen.

mercan yayınlarınınn 5 denemesine baslıycam bakalım.
sonradaaa çıkmış orulara tekrar bakar bitiririm artık.. zamanda bişi kalmadı
evet iremin cevap anahtarı yanlış düzenlenmiş. onun için moralinizi bozmayın arkadaşlar. ama genede iremi alın derim. güzel sorular var tam denemelik yani. bu arada maximumuda kesinlike tavsiye ederim çok kazık sorular var ama o soruları yapan emin olun dgs de ful yapar kitapçıya gitim yedikilimin denemeside çok hoşuma gitti alayı düşünüyorum 15 yt miş maximum ile yedikilim deki sorular çok kazık hazırlanmış. ama kazık soru çözmek daha önemli. kolay soru çözmekten daha faydalı diye düşünüyurm herkese kolay gelsin . sevgiler.. ii günler..
tebessüm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-11-08, 16:42   #384
Aktif Üye++

lavinya_09 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 19-07-08
İtibar Gücü: 9 lavinya_09 daha yenilavinya_09 daha yeni
benim dershanem yediiklimle anlaşmalı bu hfta 2. denemeyi olduk we gerçekten çok kazık sorular wardı.. ama o soruları çözen zaten dgs de çok ii net çıkarır kolayı herkes çözüo önemli olan zor soru kalıplarını çözebilmek ben yediiklimi tavsiye ederim

İsтєdiκLєяiм Чαиıмdα İsтємєdiκLєяiм ЧoLuиdα.!

lavinya_09 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-11-08, 17:19   #385
Üye

hakanorul kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 09-07-08
İtibar Gücü: 6 hakanorul Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar ben piyasadaki biçok kitabı aldım önhazırlık yaptım çok fazla soru çözdüm tecrübelerimi belirteyim , en son gökce yayınlarının denemesini aldım 22 ytl ye , dedim fiyat iyiyse seçmece sorular olabilir malum kitapcı kızar diye açıpta bakamadım sorulara neyse almış bulundum.ama şunu söyleyim adamlar soruyu yanlış sormuşlar artı çözüm kitapçığında çözümüde doğru gibi göstererek yanlış yapmışlar!! nasıl oluyor diyebilirsiniz cevaplara bakarken bende hayretler içinde kaldım böyle birşey olamaz baskı hatası felan dedim yok , en son 10. denemesini çözdüm sayısalda 4 tane kesin yanlış soru buluyorum örneğin geometride bi soru vardı ikizkenar yamuk sorusu üst tabanla alt tabana eşit demiş ve doğru diye çözüm yapmış kesinlikle tavsiye etmiyorum gökçe yayınlarını, tasarı yayınları şuan iyi bence eski basımlarında hatalar var ama yeni basım kitaplarını bilmiyorum.Yedi iklimide öneririm (soru bankası ve yaprak testleri )çok güzel soruları var evet biraz zor gibi gelebilir ama seçmece sorular mutlaka olacak dimi , çok çalışınca onlarında hepimize kolay geleceğinden eminim.İrem yayınlarının denemelerini ve soru bankasınıda tavsiye ederim , bi arkadaşımız belirtmiş sözelde yanlış sorular var diye sayısalda da var ama şunu anladımki piyasada yanlış sorusu olmayan kitap yok yanlışı bulabiliyorsak doğruyu biliyoruz demektir dimi..vallahi hepimiz toplansak çıkarsak ortaya çözdüğümüz güzel soruları eminimki daha seçici bir yayın oluşturabiliriz..Bide çalışmaya başlasammı daha erkenmi felan diye düşünen arkadaşlar varsa derhal başlamalarını öneririm , zaman gittikce daralıyor , şunuda eklemek istiyorum ,şu konudan soru gelir bu konudan gelmez diyenlerin önerilerine asla inanmayın ki bu hocanız olsa bile gördük kaç senedir olasılıktan soru gelmiyodu bu sene bi geldi herkez şokta,dgs müfredatındaki her konuyu bilmemiz gerekiyor.biz önlemimizi alalım sonrasını güzel mevlaya bırakalım..Çok çalışın , asla yılmayın , allah hepimizin sonunu hayır etsin arkadaşlar..
hakanorul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 17-11-08, 17:34   #386
Aktif Üye++

lavinya_09 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 19-07-08
İtibar Gücü: 9 lavinya_09 daha yenilavinya_09 daha yeni
Alıntı:
hakanorul tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşlar ben piyasadaki biçok kitabı aldım önhazırlık yaptım çok fazla soru çözdüm tecrübelerimi belirteyim , en son gökce yayınlarının denemesini aldım 22 ytl ye , dedim fiyat iyiyse seçmece sorular olabilir malum kitapcı kızar diye açıpta bakamadım sorulara neyse almış bulundum.ama şunu söyleyim adamlar soruyu yanlış sormuşlar artı çözüm kitapçığında çözümüde doğru gibi göstererek yanlış yapmışlar!! nasıl oluyor diyebilirsiniz cevaplara bakarken bende hayretler içinde kaldım böyle birşey olamaz baskı hatası felan dedim yok , en son 10. denemesini çözdüm sayısalda 4 tane kesin yanlış soru buluyorum örneğin geometride bi soru vardı ikizkenar yamuk sorusu üst tabanla alt tabana eşit demiş ve doğru diye çözüm yapmış kesinlikle tavsiye etmiyorum gökçe yayınlarını, tasarı yayınları şuan iyi bence eski basımlarında hatalar var ama yeni basım kitaplarını bilmiyorum.Yedi iklimide öneririm (soru bankası ve yaprak testleri )çok güzel soruları var evet biraz zor gibi gelebilir ama seçmece sorular mutlaka olacak dimi , çok çalışınca onlarında hepimize kolay geleceğinden eminim.İrem yayınlarının denemelerini ve soru bankasınıda tavsiye ederim , bi arkadaşımız belirtmiş sözelde yanlış sorular var diye sayısalda da var ama şunu anladımki piyasada yanlış sorusu olmayan kitap yok yanlışı bulabiliyorsak doğruyu biliyoruz demektir dimi..vallahi hepimiz toplansak çıkarsak ortaya çözdüğümüz güzel soruları eminimki daha seçici bir yayın oluşturabiliriz..Bide çalışmaya başlasammı daha erkenmi felan diye düşünen arkadaşlar varsa derhal başlamalarını öneririm , zaman gittikce daralıyor , şunuda eklemek istiyorum ,şu konudan soru gelir bu konudan gelmez diyenlerin önerilerine asla inanmayın ki bu hocanız olsa bile gördük kaç senedir olasılıktan soru gelmiyodu bu sene bi geldi herkez şokta,dgs müfredatındaki her konuyu bilmemiz gerekiyor.biz önlemimizi alalım sonrasını güzel mevlaya bırakalım..Çok çalışın , asla yılmayın , allah hepimizin sonunu hayır etsin arkadaşlar..
sana sonuna kadar katılıorum arkadaşım tek kelimeyle süper yazmışsın.. allah senin de gönlüne göre wersin

İsтєdiκLєяiм Чαиıмdα İsтємєdiκLєяiм ЧoLuиdα.!

lavinya_09 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları