![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS Kaynak İnceleme DGS ile ilgili hangi kitap iyi,hangi kitaplara çalışmalıyım? Bu sorular hakkında üyelerin cevabını bu bölümde okuyabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#371 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 10-05-06
İtibar Gücü: 39
![]() |
en güzel ben ce çözün ama kesin güvender ales var mükemmel
|
|
|
|
|
|
#372 |
|
delüsünün delüsü..
Giriş Tarihi: 02-11-07
Blog Başlıkları: 2
İtibar Gücü: 21
![]() ![]() |
ales türkce soruları için cok iyi.o soruları yapan dgs de haydi haydi yapar.
|
|
|
|
#373 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 17-01-08
İtibar Gücü: 15
![]() |
nobel süper ama piyasada pek bulunmuyo tavsiye ederim onu...
|
|
|
|
|
|
#374 |
|
delüsünün delüsü..
Giriş Tarihi: 02-11-07
Blog Başlıkları: 2
İtibar Gücü: 21
![]() ![]() |
tekagac yayınlarınıda tavsiye ederim
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#375 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 08-04-06
İtibar Gücü: 41
![]() |
arkadaşlar irem 15 tane olan denemenin cvp anahtarını gönderebilirmisiniz acaba çok tşk şimdiden
Bu mesaj en son " 04-07-08 " tarihinde saat 23:34 itibariyle DGSMAN tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Mail vermiyoruz. |
|
|
|
|
|
#376 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 08-06-06
İtibar Gücü: 38
![]() |
Arkadaşlar şu son günlerde deneme çözmek için asil yayınlarının denemesini aldım.Denemeler çok berbat hatta 3.denemesiyle 15.denemedeki sorular aynı çokta hatalı sorular var.Birde 15.denemelerine 6 tane katı cisim almışlar şu ana kadar 2 tane bile katı cisim çıkmamış sınavın denemesinde böyle birşey bana çok saçma geldi.Sakın ama sakın asil yayınları denen illetten uzun durun
![]() |
|
|
|
|
|
#377 |
|
einstein talebesi...
Giriş Tarihi: 24-07-06
İtibar Gücü: 36
![]() |
slm arkadaşlar
biz arkadaşımla hazırlanıyoz son 20 gün için 50 deneme aldıkam yedi iklim maxımum gökçe tasarı selim ve içlerinde 10 üzerinden 10 puan tasarı ya verdik gerçekten mükemmel tam ösym gibi hazırlanmış ve sorular dgs de çıkan sorularla tam paralel gökçe ye verdiğimiz paraya acıdık maxımum yani nobel yayınları güzel değildi hele selim yayınları iğrenç adamlar hazırlarken dgs den hiç haberleri olmadan maksat soru olsun diye hazırlamış yedi iklim idare eder ama yanlış soru çok en iyisi birinci olarak tasarı ikinci irem dir bu iki yayından vazgeçmeyin derim.... herkese başarılar....
|
|
|
#378 |
|
delüsünün delüsü :)
Giriş Tarihi: 04-12-06
İtibar Gücü: 33
![]() ![]() |
tasarıyı herkez onaylıyor sanki bana basit gibi geldi biraz
|
|
|
|
#379 |
|
ben bir tuhafım...
Giriş Tarihi: 22-01-07
İtibar Gücü: 29
![]() |
birşey söylemek isityorum.piyasadaki denemeleri toplayın bir araya soruların ya rakamları farklıdır yada soruların yerleri farklıdır.
asıl - ales sorularından tasari-ales sorunlarından guvender - eski sistem oss sorularından irem - sagdan soldan nobel -soldansağdan çağdaş çözüm-guvenderden sokrates- heryerden... yani soru hazırlamak yok, kanımca zaten dgs ye giren sayısı az adamlar ortada olan sorulardan soru soruyorlar. velev ki rekabet olsa ; işte o zaman güzel allı pullu "değişik" , "özgün" sorularla boğuşuruz ![]()
|
|
|
#380 |
|
makineciiii
Giriş Tarihi: 09-02-08
İtibar Gücü: 14
![]() |
ya modulde yanlıs cok ya asıl bence ucuk yaww acayıp katı cısım soruları war bence dgs uygun lugu tartısılır yani su gercek hıc bır deneme dgs paraleınde olmuyom bıraz agırr kesınlıkle hepsı
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|