![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS Kaynak İnceleme DGS ile ilgili hangi kitap iyi,hangi kitaplara çalışmalıyım? Bu sorular hakkında üyelerin cevabını bu bölümde okuyabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#21 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 15-11-06
İtibar Gücü: 31
![]() ![]() |
gecen sene sadece güvender ve tasarıyla sınava girmiştim,bu sene yine tasarının deneme kitabını aldım,yediiklimi cözdüm yanlız deneme sayısı az,tekağac yayınlarının denemeleri de cidden güzel ama iki defa falan karsılaştım cevapla soru arasında bazen alaka olmuyo...şimdi tavsiye üzerine mercanı alcam bugün.bu arada nobel yaprak testleri kolay geldi ve daha cok çıkmış sorular var içinde
|
|
|
#22 |
|
esogü-inşaat müh.
Giriş Tarihi: 17-03-07
İtibar Gücü: 28
![]() ![]() ![]() |
elimde şuan tasarının deneme kitabı var.mükemmel diyemeyeceğim.cevapları yanlış olan sorular var.dershanede mercan yayınlarının denemelerini çözüyoruz.işte buna mükemmel derim..
![]()
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#24 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 11-04-06
İtibar Gücü: 39
![]() |
nobel deneme sınavları 10+2 aldım ve karacan yayınları konu anlatımı aldım nasıl acaba bunlar bilgisi olan varmı. siparişim henüz gelmedi ama gelince çalışmayı düşünüyorum. bilmiyorum kazanırmıyım
)??herkes iremin denemelerini şiddetle tavsiye etmiş bu kadar iyimi yani? ne anlamda iyi sorulara yakınmı, çok mu kolay yoksa hatası az olduğu içinmi iyi diyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim
Sevemezdim bu şehri anlamazdım dilinden Bu mesaj en son " 05-05-08 " tarihinde saat 19:26 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: mükerrer mesaj.. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 07-06-07
İtibar Gücü: 22
![]() |
bende irem yayınlarının denmeleri var bence çok ıyı tasarının da deneme kitabı var onu beğenmedim çünkü sözelde mantık sorularına hıç yer vermemiş ayrıca deneyimin yaprak testleri var onlarda güzel iremin test kitabı var oda güzel dgs ye paralel
iremin soruları çok kolay değil orta ama dgs ye paralel Bu mesaj en son " 05-05-08 " tarihinde saat 19:27 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: mükerrer mesaj.. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Aktif Üye++
Giriş Tarihi: 17-06-06
İtibar Gücü: 38
![]() |
Arkadaşlar elinizdeki denemeleri yayınlasanızda çözsek diyorum nasıl olur acaba? İmkan var mı?
|
|
|
#27 | |
|
LETSPUTASMILEONTHATFACE
Giriş Tarihi: 23-11-06
İtibar Gücü: 30
![]() |
Alıntı:
Gönderdiğin fotoğrafta fasikül denemeleri yazmıyor ama senin de benimkiyle aynı galiba fasikül dediğine göre ... Neyse önemli değil.. Aldığın yere git iste ... Cevapları olmadan bir işe yaramaz... Onların hatası sonuçta... Olmadı tasarının sitesinde iletişim adresi vardır....Ordan anlatırsın derdini..Hallederler yani... |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 01-03-08
İtibar Gücü: 11
![]() |
ben aldım arkadaşımm bulamadığın soru varsa yardımcı olurumm
olma insan hali olursa insan hali düşersin don paça düşman eline.. .. güzelliĞİN on ParA etmeZ Bu BEndeKİ Aşk OLMASa.. gönlümDEki meŞK olmASA... Şimdi KAç yAŞINDAsn dertLERİN BAŞNDasn İSTİsnasZ HeR An geÇMİşi özlÜORSAaan.. HADİ durMA ağla AĞLA yaşlaR KUruR ZAManLA ağLA..BÖYle kahpedir dünYA SON bulUR kolLARINDAA.. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
˙·٠٠♥N♥٠٠·˙
Giriş Tarihi: 26-04-06
Konum: Sweetdream'ın bedeni ve ruhuna sahip, İstanbul - Eskişehir arası mekik dokuyor..
İtibar Gücü: 49
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar önemli bi bilgi verim;
tasarının deneme kitabındaki 1. denemenin cevap anahtarı yanlış basılmış. tasarının sitesinde düzeltme var, oradan bakabilirsiniz ![]()
|
|
|
|
#30 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 02-04-08
İtibar Gücü: 10
![]() |
Alıntı:
|