![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS Kaynak İnceleme DGS ile ilgili hangi kitap iyi,hangi kitaplara çalışmalıyım? Bu sorular hakkında üyelerin cevabını bu bölümde okuyabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#101 | |
|
˙·٠٠♥N♥٠٠·˙
Giriş Tarihi: 26-04-06
Konum: Sweetdream'ın bedeni ve ruhuna sahip, İstanbul - Eskişehir arası mekik dokuyor..
İtibar Gücü: 49
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() dgs kaynaklarını bitirdikten sora herkes alese yönelsin bence. finalin les fasikülleri vardı. herkes bayılmıştı ona. bence ona da bi bakın. tabi bulabilirseniz. çünkü les kitapları artık piyasan kalktı. finalin kendi satış yerleri var "fima" oradan temin edebilirsiniz başka yerde yok.
|
|
|
|
|
#102 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 25-04-06
İtibar Gücü: 0
![]() |
hadi arkadaşlar önemli olan zoru başarmak önünüze gelen bütün soruları çözmeye çalışın. ginede takıldığınız sorular oluyorsa fazla kasmayın çünkü moralinizi bozar. önemli olan az zamanda çok sorun çözmek. maç 90x2 dakika. Sorun kafanızda değil önünüzde olmalı...
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 07-02-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
güvender ales çözdüm bitti çok güzel mantık soruları açısından çok fazla yararı olur. bence çok güzel bir deneme saten güvender hazırlıyor yetmezmi bide irem yayınlarını derhaneden çözüyoruz soru bankası ve denemeleri çok iyi diyebilrim. kalite sorualr var sayısalcılar için sözelide güzel. şimdi ise nobel yayını almayı düşünüyorum ne dersiniz arkadaşlar.
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
// • Street Fighter • \\
Giriş Tarihi: 04-07-07
İtibar Gücü: 24
![]() |
Alıntı:
![]() ![]()
|
|
|
|
#105 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 21-04-07
İtibar Gücü: 24
![]() |
iremin denemelerine sözel kolay diyorsunuz,tasarıda da türkçe sorularını beğenmiyosunuz. peki biz sözelciler ne çözsün arkadaşlar
lütfen yardımcı olun ![]() |
|
|
|
|
|
#106 |
|
esogü-inşaat müh.
Giriş Tarihi: 17-03-07
İtibar Gücü: 28
![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar yedi iklim hakkındaki düşünceleriniz neler?...
|
|
|
#107 |
|
...
Giriş Tarihi: 16-10-05
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yediiklim 10 fasikül'den 2 adet deneme çözdüm, Sayısal için mantık soruları geçtiğimiz yıllarda çıkan les soruları, onun dışındaki sorularda sabit zaten cebir, problemler, geometri vs... Bir deneme olarak iyi ama piyasadaki diğer ( irem, tasarı ) denemeleri ve geçmiş yıllardaki lesleri çözdüyseniz çok benzer soru çıkar karşınıza. Sözeline gelince ise sözeli gayet iyi tam format uzun paragraflar farklı mantık soruları filan, yani sözel kısmı iyi gibi geldi bana.. İlk 2 denemesini baz alarak benim görüşlerim bunlar..
Türkçe için Yediiklim DGS 10 fasikül ve Güvender ALES denemeleri önerimdir. |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 28-04-08
İtibar Gücü: 9
![]() |
asilin denemelerini çözün irem ve tasarı gibi soruları basit değil
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 27-11-06
İtibar Gücü: 30
![]() |
tasarinin turkce sorularini hazirlayan mustafa sütçü çok degerli bir hocadir dershanede de hocamdi,2007 dgs de sozelde 1 bosum vardi net olarak ta 76 yapmistim tam 45dk da ,bunu ona borcluyum...
arkadaslar bence zor soru cozcem diye kendinizi kasmayin cozemediginizi ve paranoya haline getirdiginizi dusundugunuz sorularida yirtip atin bu sinavda zamanlama da cok onemli... |
|
|
|
|
|
#110 |
|
˙·٠٠♥N♥٠٠·˙
Giriş Tarihi: 26-04-06
Konum: Sweetdream'ın bedeni ve ruhuna sahip, İstanbul - Eskişehir arası mekik dokuyor..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bugün maksimum yayınlarının bide iremin denemelerini aldım. bi çözüp bakim, beğenirsem tavsiye ederim.
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|