DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Sorular, Testler, Kaynaklar, Çalışma Yöntemleriniz ve Destek Grupları > DGS Kaynak İnceleme
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

dikeygecis.org Duyuruları

DGS Kaynak İnceleme DGS ile ilgili hangi kitap iyi,hangi kitaplara çalışmalıyım? Bu sorular hakkında üyelerin cevabını bu bölümde okuyabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 21-05-08, 14:26   #91
...son sigaram...

İNFİNİTY kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02-05-06
İtibar Gücü: 40 İNFİNİTY Sanal Karizma İstemiyor
irem yayınlarının deneme fasikülünü gecen sene almıştım ve kesinlikle berbat 1 saatte sayısalı bitirebiliyorsun yani cok sacma sapan sorular var,normal bir ders. denemesine girdiğinde anlıyosunki irem sadece motive edici özelliği var baska bir işe yaramaz..

yargı yayınlarını kesinlikle tavsiye etmem hem cok hatalı sorular var hemde konular cok yüzeysel anlatılmış konuyu anlamak için özel caba harcaman gerekiyor...

ben intibak yayınlarının konu anlatımlı testlerini ve soru bankasını cözüyorum ve cok güzel sorular var insanı yormadan mantık üzerinden konuyu anlamanızı sağlıyor tavsiye ederim
İNFİNİTY Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-05-08, 14:51   #92
Üye

buffer55 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 26-02-08
İtibar Gücü: 13 buffer55 Sanal Karizma İstemiyor
arkadaslar bende kaynak inceleme konusuna bakıp karacan kitabı aldım ama hiç memnun deilim ; konu anlatımı cok agır ve arkasındaki denemelerde format dişi gibi.....
tasarı kitabı nerdeyse bire bir yaklamış dgs sorularını bence....
asil yayınlarıda aldım daha çözmedim bakıcam yorumlar iyi inş. iyi cıkar
buffer55 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-05-08, 17:13   #93
Üye

Giriş Tarihi: 10-01-08
İtibar Gücü: 0 clembur Sanal Karizma İstemiyor
bende selim yayınları diye 10 adet denemedn oluşan fasüküller aldım.içinde gerçekten zorlayıcı ve farklı düşünmemizi sağlayan sorular var gerçekten çok beğendim.çözemedim sorular olunca üzülmüyo insan çünkü nasıl yeni bi soru kazanıyosun.yani denemeler çözümleriyle beraber verilmiş.herkese tavsiye ederim.kolay gelsin...,
clembur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-05-08, 18:39   #94
delüsünün delüsü..

ecmel19 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02-11-07
Blog Başlıkları: 2
İtibar Gücü: 21 ecmel19 daha yeniecmel19 daha yeni
Alıntı:
clembur tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
bende selim yayınları diye 10 adet denemedn oluşan fasüküller aldım.içinde gerçekten zorlayıcı ve farklı düşünmemizi sağlayan sorular var gerçekten çok beğendim.çözemedim sorular olunca üzülmüyo insan çünkü nasıl yeni bi soru kazanıyosun.yani denemeler çözümleriyle beraber verilmiş.herkese tavsiye ederim.kolay gelsin...,
benim cözdüm denemelerde selimin ama yanlıs cok fazla önerdim bi yayın deil acıkcası konu anlatımlısınıda çözdüm oda aynı.yanlıslarda dolu

üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar
ecmel19 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-05-08, 19:32   #95
Aktif Üye+

IIREMM kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23-02-07
İtibar Gücü: 29 IIREMM Sanal Karizma İstemiyor
Yedi iklim aldım ben 2 gun evvel.
Arkadaslarla beraber deneme yapmak için bu yayını seçtiikk.. sizce hatamı yaptııkkk ?
Açıp sorulara bakmadım bile henüz.
canımı sıkıcaksa hiç bakmıyayıımm...

İnanmak, başarmak için en büyük adımdır. Yeterki kendinize inanın. İşte o zaman olur.
IIREMM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-05-08, 21:36   #96
Üye

Giriş Tarihi: 20-05-08
İtibar Gücü: 10 sabırlı_06 Sanal Karizma İstemiyor
arkadaslar ben maxsimum yayıncılık 10 tane fasikül denemesini çözdüm sorular iyiydi.içinde 2 tanede internetten giriş denemesi var tavsiye ederim..sonra gökçe yayıncılık aldım 10 fasikül içinde çözüm kitabıda var.ama sorular cok kötü ve cok yanlış var oyuzden tavsıye etmıyorum.(tabı yorumlarım bana gore böyle )
sabırlı_06 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-05-08, 01:24   #97
Üye

Giriş Tarihi: 28-04-08
İtibar Gücü: 11 suspection Sanal Karizma İstemiyor
ben irem yayınlarının deneme sınavını aldım çok basit dgs ile alakası yok asil yayınlarının denemelerini çözdüm gayet güzel sorular biraz geometri fazla ama yine de sorular uğraştırıcı ve güzel
suspection Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-05-08, 01:42   #98
Üye

Giriş Tarihi: 23-05-08
İtibar Gücü: 0 trailer77 Sanal Karizma İstemiyor
sınava çok az kaldı herkese çalışmalarında başarılar dilerim arkadaşın söylediğine katılıyorum asil yayınlarının denemesi gayetii ama geometri soruları çok fazla mantık soruları ise tam geçmiş yıllarda çıkan dgs sorularına benzer yaprak testleri yeni aldım onun için yorumumu sonra yapacağım
trailer77 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-05-08, 16:31   #99
*

Giza Myra* kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 26-04-06
Konum: Sweetdream'ın bedeni ve ruhuna sahip, İstanbul - Eskişehir arası mekik dokuyor..
İtibar Gücü: 51 Giza Myra* İtibar düzeyini kapadı

tavsiye ettiğiniz iremin kitabı bu mu?
bakın biz geçen sene iremi çözmüştük cidden çok kolaydı.1,5 saatte sınav bitiyordu. dgs için bence hafif bir kaynaktı. bu kitap da ona benzemesin:S ?? çözenler bilgilendirsin beni

---------------------------------------------------------------------------------------

birde konuyu baştan sona okudum ve aşağıdaki 2 kitabın birbiriyle karıştırıldığını anladım. tasarı 10 fasikül deneme yeni çıkmış bir kaynak ve mükkemmel diyebileceğim bi seviyede hazırlanmış. bu kitap hakkında okuduğum olumsuz yorumlar için şaşırmıştım baya. sonradan anladım ki kötü diye yorum yapılan diğer kaynakmış. ikisini birbirine karıştırmayın lütfen. uzun lafın kısası tasarının bu sene çıkardığı 10 fasikül denemeyi lütfen edinin çok yararını göreceksiniz. herhangi bi hata da bulamadım.

bunlar ayrı kitaplar lütfen dikkat edin!!!

Bu mesaj en son " 23-05-08 " tarihinde saat 16:55 itibariyle Giza Myra* tarafından düzenlenmiştir....
Giza Myra* Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 23-05-08, 17:14   #100
...

Giriş Tarihi: 16-10-05
İtibar Gücü: 52 Nebleux daha yeniNebleux daha yeniNebleux daha yeniNebleux daha yeni
Alıntı:
Giza Myra* tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle

tavsiye ettiğiniz iremin kitabı bu mu?
bakın biz geçen sene iremi çözmüştük cidden çok kolaydı.1,5 saatte sınav bitiyordu. dgs için bence hafif bir kaynaktı. bu kitap da ona benzemesin:S ?? çözenler bilgilendirsin beni

---------------------------------------------------------------------------------------
Denemeler ve bunların zor olması , iyi olması , kötü olması kişiden kişiye değişir ama ben sorularınız hakkında şahsi fikrimi belirteyim. İremin denemeleri (Sizin bahsettiğiniz 15 fasikül deneme) Sayısal açısından oldukça iyi ve tam format diyebilirim. (Birkaç adet çok basit denemesi var ama o kadar da olur) Üstelik 10 numaralı fasikülünde 2007 dgs'de çıkan ve birçok kişinin takıldığı mortgage sorusuna çok benzer bir soru var. Yani 2007 dgs'ye girmeden önce bu fasikülleri çözenler sanırım o soruyu kaçırmadı, bunun gibi ilk gördüğünüzde 2008de böyle bir soru çıkabilir diyebileceğiniz, kaliteli sorularıda var. Sözeline gelince biraz basit paragrafları kısa ve mantık soruları basit. Kısacası ben İremin denemelerini tavsiye ederim, Ama sözelciyseniz ve sözel sizin için ön plandaysa İremi tavsiye etmem.
Nebleux Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları