![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS Kaynak İnceleme DGS ile ilgili hangi kitap iyi,hangi kitaplara çalışmalıyım? Bu sorular hakkında üyelerin cevabını bu bölümde okuyabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#91 |
|
...son sigaram...
Giriş Tarihi: 02-05-06
İtibar Gücü: 40
![]() |
irem yayınlarının deneme fasikülünü gecen sene almıştım ve kesinlikle berbat 1 saatte sayısalı bitirebiliyorsun yani cok sacma sapan sorular var,normal bir ders. denemesine girdiğinde anlıyosunki irem sadece motive edici özelliği var baska bir işe yaramaz..
yargı yayınlarını kesinlikle tavsiye etmem hem cok hatalı sorular var hemde konular cok yüzeysel anlatılmış konuyu anlamak için özel caba harcaman gerekiyor... ben intibak yayınlarının konu anlatımlı testlerini ve soru bankasını cözüyorum ve cok güzel sorular var insanı yormadan mantık üzerinden konuyu anlamanızı sağlıyor tavsiye ederim |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 26-02-08
İtibar Gücü: 13
![]() |
arkadaslar bende kaynak inceleme konusuna bakıp karacan kitabı aldım ama hiç memnun deilim ; konu anlatımı cok agır ve arkasındaki denemelerde format dişi gibi.....
tasarı kitabı nerdeyse bire bir yaklamış dgs sorularını bence.... asil yayınlarıda aldım daha çözmedim bakıcam yorumlar iyi inş. iyi cıkar |
|
|
|
|
|
#93 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 10-01-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
bende selim yayınları diye 10 adet denemedn oluşan fasüküller aldım.içinde gerçekten zorlayıcı ve farklı düşünmemizi sağlayan sorular var gerçekten çok beğendim.çözemedim sorular olunca üzülmüyo insan çünkü nasıl yeni bi soru kazanıyosun.yani denemeler çözümleriyle beraber verilmiş.herkese tavsiye ederim.kolay gelsin...,
|
|
|
|
|
|
#94 | |
|
delüsünün delüsü..
Giriş Tarihi: 02-11-07
Blog Başlıkları: 2
İtibar Gücü: 21
![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#95 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 23-02-07
İtibar Gücü: 29
![]() |
Yedi iklim aldım ben 2 gun evvel.
Arkadaslarla beraber deneme yapmak için bu yayını seçtiikk.. sizce hatamı yaptııkkk ? Açıp sorulara bakmadım bile henüz. canımı sıkıcaksa hiç bakmıyayıımm...
|
|
|
#96 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 20-05-08
İtibar Gücü: 10
![]() |
arkadaslar ben maxsimum yayıncılık 10 tane fasikül denemesini çözdüm sorular iyiydi.içinde 2 tanede internetten giriş denemesi var tavsiye ederim..sonra gökçe yayıncılık aldım 10 fasikül içinde çözüm kitabıda var.ama sorular cok kötü ve cok yanlış var oyuzden tavsıye etmıyorum.(tabı yorumlarım bana gore böyle
) |
|
|
|
|
|
#97 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 28-04-08
İtibar Gücü: 11
![]() |
ben irem yayınlarının deneme sınavını aldım çok basit dgs ile alakası yok asil yayınlarının denemelerini çözdüm gayet güzel sorular biraz geometri fazla ama yine de sorular uğraştırıcı ve güzel
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 23-05-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
sınava çok az kaldı herkese çalışmalarında başarılar dilerim arkadaşın söylediğine katılıyorum asil yayınlarının denemesi gayetii ama geometri soruları çok fazla mantık soruları ise tam geçmiş yıllarda çıkan dgs sorularına benzer yaprak testleri yeni aldım onun için yorumumu sonra yapacağım
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
*
Giriş Tarihi: 26-04-06
Konum: Sweetdream'ın bedeni ve ruhuna sahip, İstanbul - Eskişehir arası mekik dokuyor..
İtibar Gücü: 51
![]() |
![]() tavsiye ettiğiniz iremin kitabı bu mu? bakın biz geçen sene iremi çözmüştük cidden çok kolaydı.1,5 saatte sınav bitiyordu. dgs için bence hafif bir kaynaktı. bu kitap da ona benzemesin:S ?? çözenler bilgilendirsin beni ![]() --------------------------------------------------------------------------------------- birde konuyu baştan sona okudum ve aşağıdaki 2 kitabın birbiriyle karıştırıldığını anladım. tasarı 10 fasikül deneme yeni çıkmış bir kaynak ve mükkemmel diyebileceğim bi seviyede hazırlanmış. bu kitap hakkında okuduğum olumsuz yorumlar için şaşırmıştım baya. sonradan anladım ki kötü diye yorum yapılan diğer kaynakmış. ikisini birbirine karıştırmayın lütfen. uzun lafın kısası tasarının bu sene çıkardığı 10 fasikül denemeyi lütfen edinin çok yararını göreceksiniz. herhangi bi hata da bulamadım. bunlar ayrı kitaplar lütfen dikkat edin!!! Bu mesaj en son " 23-05-08 " tarihinde saat 16:55 itibariyle Giza Myra* tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#100 | |
|
...
Giriş Tarihi: 16-10-05
İtibar Gücü: 52
![]() ![]() ![]() ![]() |