www.pctk.com.tr
1. Sayfa - Toplam 53 Sayfa var 1 2 3 4 11 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 530

Konu: Deneme fasikülleri veya Deneme kitapları(eleştirileriniz ve tavsiyeleriniz)

LETSPUTASMILEONTHATFACE erenoloji şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var erenoloji - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    105
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    56

Deneme fasikülleri veya Deneme kitapları(eleştirileriniz ve tavsiyeleriniz)

Arkadaşlar

Kaynak inceleme konu başlığında ara ara deneme kitaplarının veya fasiküllerinin
    eleştirileri mevcut.Fakat dgs de başarılı olmak için bol bol deneme çözmemiz gerektiğinden sadece piyasada mevcut olan deneme kitaplarının veya fasiküllerinin eleştirilerini yapabileceğimiz , ulaşılması kolay olan bu konuyu açtım.

İlk eleştiriyi benden gelsin...

Geçen hafta 18 ytl ye tasarının 10 adet fasikül denemesini aldım. 3 adet çözdüm , tek tük saçma sorular da var fakat genelde iyi.Tavsiye ederim.
    Konu Palindrom tarafından (07-12-09 Saat 02:29 ) değiştirilmiştir.

delüsünün delüsü :) tender seçkin bir yolda olduğunu belli tender seçkin bir yolda olduğunu belli tender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    57
    iremin 15 fasikül demesi var şu an 14ü çözüyorum yarım bıraktım

ilk denemeler kolay olsa bile sonlara doğru zorlaşmaya başlıyor bence çözülmeye değer
    Çok uzak şehirlerde aynı çarpar iki yürek, çok uzak şehirde beklendiğini bilerek...
    Zonguldak
    EEM
    İntibak Fatihi

Ahanda Farkı Gösterdim.....

Aktif Üye bugmenot şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var bugmenot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    66

Ben bu fasikülü aldım. Yeni başlayacağım çözmeye. Ama cevaplarını bulamadım içerisinde

Acaba aranızda bundan alan ve cevaplarına nasıl ulaşabileceğimi bilen var mı?

awesome Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    77
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    77
    tasarı 10 fasikül deneme iyidir ben çok beğendim
    Günahlarımı taşıyanın adı hamal değil, melekti.
    O şıkkı seçti, 3 yanlışım bir doğrumla çekti gitti.
    Bütün hikayem burda bitti.

// • Street Fighter • \\ fezail şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var fezail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    42
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    50
    herkesin kendi fikridir saygı duyarım ama bence tasarı dgs ye göre çok iyi bir deneme değil, onun yerine irem veya nobel bence daha iyi .... bunun haricinde güvender konu anlatımlı kitabının arkasındaki denemeler de gayet güzel ...
    ösym ye sonsuz saygılar bize çıkardıkları sayısız zorluklardan dolayı..

Üye ümit17 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    bende tasarını soru bankasını aldım yanlış şıkları var yanlış soruları var cok reklam yapıyolar ama rekleme verdiği özeni verseler daha iyi olacak irem yayınları biraz daha iyi geldi bana denemeleride iyi onların

Aktif Üye+ hayaTım:) şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var hayaTım:) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    35
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    62
    7İklim fasikül denemelerini aldım ama soruları zor, ya da bana ööle geldi...Kasıyo insanı
    Böyle Ülkeye Böyle Plan: 22/12/08
    Hedef 2009
    Kpss Tercih
    ÜDS [SOS]
    AÖF-ÇEKO 4.
    ALES
    ÖSS [SAY]
    DGS [EA]
    ve tekrar ÜDS + ALES

Felsefem: Neden Olmasın!
    İptal=DGS İŞLETME
    Sonuç 2009ÖSS= Kocaeli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi

... amet yakında ünlü olacak amet yakında ünlü olacak amet yakında ünlü olacak amet yakında ünlü olacak amet yakında ünlü olacak amet yakında ünlü olacak amet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    72
    Alıntı bugmenot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu fasikülü aldım. Yeni başlayacağım çözmeye. Ama cevaplarını bulamadım içerisinde

Acaba aranızda bundan alan ve cevaplarına nasıl ulaşabileceğimi bilen var mı?
    cevap anahtarı fasiküllerin ortasında olmalı.
    Alıntı bellator2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende asıl yayınlarının denemesini aldım 18 ytl 15 adet kesinlikle tavsiye ederim
    sorular mükemmel...birde su karacan yayınlarını kesinlikle tavsiye etmem ...soruları cok saçma ve çözümlerini bazılarında hatalar var....
    bu asıl mı yoksa asil mi
    eğer asil yayınlarıysa mükemmel dediğin sorular 50den 80e kadar geometri
    geometriler çoğunluk katı cisimler matematiği dgs ile uzaktan yakından alakası olmayan sorular
    her sınavda ikişer tane mat sorusu aynı (soruları aynı cevaplar farklı) yani 78 soruluk bi deneme
    Konu amet tarafından (04-05-08 Saat 19:42 ) değiştirilmiştir.
    2008 DGS Sayısal 300.087

Aktif Üye ilaycera şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var ilaycera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    69
    geçen yıl irem ve nobeli çözmüştüm gerçekten güzeldi selim yayınlarının var hiç güzel değil sakın almayın derim..
    bu yıl ise daha almadım deneme kararsızım açıkcası hangisi iyi bilmiyorum dandik soruları da çözüp vakit kaybetmek istemiyorum çünkü dgs konusunda öyle saçma kitaplar yayınlar varki üç yıldır çoğunun sorularını gördüm bakalım yargı güzel diyorlar ama..

awesome Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    77
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    77
    tasarının denemelerinde yanlış sorular var diyenlere şaşıyorum..
    ben neden yanlış soru bulamadım?
    söylesinler hangi sorular olduğunu çok merak ettim..
    Günahlarımı taşıyanın adı hamal değil, melekti.
    O şıkkı seçti, 3 yanlışım bir doğrumla çekti gitti.
    Bütün hikayem burda bitti.