elimde şuan tasarının deneme kitabı var.mükemmel diyemeyeceğim.cevapları yanlış olan sorular var.dershanede mercan yayınlarının denemelerini çözüyoruz.işte buna mükemmel derim..![]()
elimde şuan tasarının deneme kitabı var.mükemmel diyemeyeceğim.cevapları yanlış olan sorular var.dershanede mercan yayınlarının denemelerini çözüyoruz.işte buna mükemmel derim..![]()
"Yaşamda kimse paylaşmayacak,paylaşamayacak
senin tutkularını;onları,hep,yaşayıp yaşayıp,
unutacaksın.Yalnız,yaşayacaksın;yalnız yaşayacaksın..." Oruç Aruoba
sana katılıyorum berna bendede tasarı deneme kitabı vardı soruyu yapıyom ama cvpla hiç alakası olmuyo hele sonlara doru olan demeler daha felaket.
nobel deneme sınavları 10+2 aldım ve karacan yayınları konu anlatımı aldım nasıl acaba bunlar bilgisi olan varmı. siparişim henüz gelmedi ama gelince çalışmayı düşünüyorum. bilmiyorum kazanırmıyım)??
herkes iremin denemelerini şiddetle tavsiye etmiş bu kadar iyimi yani? ne anlamda iyi sorulara yakınmı, çok mu kolay yoksa hatası az olduğu içinmi iyi diyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim
Konu Fibonacci tarafından (05-05-08 Saat 20:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: mükerrer mesaj..
Sen olmasan buralara gelemezdim ben
Sevemezdim bu şehri anlamazdım dilinden
bende irem yayınlarının denmeleri var bence çok ıyı tasarının da deneme kitabı var onu beğenmedim çünkü sözelde mantık sorularına hıç yer vermemiş ayrıca deneyimin yaprak testleri var onlarda güzel iremin test kitabı var oda güzel dgs ye paralel
iremin soruları çok kolay değil orta ama dgs ye paralel
Konu Fibonacci tarafından (05-05-08 Saat 20:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: mükerrer mesaj..
Arkadaşlar elinizdeki denemeleri yayınlasanızda çözsek diyorum nasıl olur acaba? İmkan var mı?
KADER KADER DERLERDE BU NASIL KADER...
Hadi ya...Nasıl olur...Hata yapmışlardır...Ben 10 fasikül denemesini aldım sonunda bi kitapçık var ...Cevap anahtarı bu...
Gönderdiğin fotoğrafta fasikül denemeleri yazmıyor ama senin de benimkiyle aynı galiba fasikül dediğine göre ...
Neyse önemli değil..
Aldığın yere git iste ...
Cevapları olmadan bir işe yaramaz...
Onların hatası sonuçta...
Olmadı tasarının sitesinde iletişim adresi vardır....Ordan anlatırsın derdini..Hallederler yani...
arkadaşlar önemli bi bilgi verim;
tasarının deneme kitabındaki 1. denemenin cevap anahtarı yanlış basılmış.
tasarının sitesinde düzeltme var, oradan bakabilirsiniz![]()
Günahlarımı taşıyanın adı hamal değil, melekti.
O şıkkı seçti, 3 yanlışım bir doğrumla çekti gitti.
Bütün hikayem burda bitti.
O KaDaR Da ZoR DeiL ßi ßasLanqıc YapmaK ZoR OLan Adım ATmak..
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|