www.pctk.com.tr
3. Sayfa - Toplam 53 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 5 6 13 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 530

Konu: Deneme fasikülleri veya Deneme kitapları(eleştirileriniz ve tavsiyeleriniz)

Paylaşımcı *berna* seçkin bir yolda olduğunu belli *berna* seçkin bir yolda olduğunu belli *berna* seçkin bir yolda olduğunu belli *berna* seçkin bir yolda olduğunu belli *berna* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    3
    İtibar Gücü
    55
    elimde şuan tasarının deneme kitabı var.mükemmel diyemeyeceğim.cevapları yanlış olan sorular var.dershanede mercan yayınlarının denemelerini çözüyoruz.işte buna mükemmel derim..
    Hangi acılar,hangi anılar eskimez zamanla
    Hangi kalp temiz,hangi gerçek iz aşınmaz yağmurda
    Hangi büyük aşk,hangi büyük kin yok olmaz zamanla
    Hangi yanardağ,hangi fırtına durulmaz dünyada...

Aktif Üye++ sevalimmm şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var sevalimmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    50
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    3
    İtibar Gücü
    45
    sana katılıyorum berna bendede tasarı deneme kitabı vardı soruyu yapıyom ama cvpla hiç alakası olmuyo hele sonlara doru olan demeler daha felaket.

Üye serhan_20 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var serhan_20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    30
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    65
    nobel deneme sınavları 10+2 aldım ve karacan yayınları konu anlatımı aldım nasıl acaba bunlar bilgisi olan varmı. siparişim henüz gelmedi ama gelince çalışmayı düşünüyorum. bilmiyorum kazanırmıyım)??

herkes iremin denemelerini şiddetle tavsiye etmiş bu kadar iyimi yani? ne anlamda iyi sorulara yakınmı, çok mu kolay yoksa hatası az olduğu içinmi iyi diyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim
    Konu Fibonacci tarafından (05-05-08 Saat 19:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: mükerrer mesaj..
    Sen olmasan buralara gelemezdim ben
    Sevemezdim bu şehri anlamazdım dilinden

Üye mugebabata şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    220
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    48
    bende irem yayınlarının denmeleri var bence çok ıyı tasarının da deneme kitabı var onu beğenmedim çünkü sözelde mantık sorularına hıç yer vermemiş ayrıca deneyimin yaprak testleri var onlarda güzel iremin test kitabı var oda güzel dgs ye paralel

iremin soruları çok kolay değil orta ama dgs ye paralel
    Konu Fibonacci tarafından (05-05-08 Saat 19:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: mükerrer mesaj..

Bakıyorum... byskandal şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var byskandal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    64
    Arkadaşlar elinizdeki denemeleri yayınlasanızda çözsek diyorum nasıl olur acaba? İmkan var mı?
    KADER KADER DERLERDE BU NASIL KADER...

LETSPUTASMILEONTHATFACE erenoloji şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var erenoloji - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    105
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    56
    Alıntı bugmenot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    [IMG]Ben bu fasikülü aldım. Yeni başlayacağım çözmeye. Ama cevaplarını bulamadım içerisinde

Acaba aranızda bundan alan ve cevaplarına nasıl ulaşabileceğimi bilen var mı?
    Hadi ya...Nasıl olur...Hata yapmışlardır...Ben 10 fasikül denemesini aldım sonunda bi kitapçık var ...Cevap anahtarı bu...

Gönderdiğin fotoğrafta fasikül denemeleri yazmıyor ama senin de benimkiyle aynı galiba fasikül dediğine göre ...

Neyse önemli değil..

Aldığın yere git iste ...

Cevapları olmadan bir işe yaramaz...

Onların hatası sonuçta...

Olmadı tasarının sitesinde iletişim adresi vardır....Ordan anlatırsın derdini..Hallederler yani...

Aktif Üye selincimm şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var selincimm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    93
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    37
    Alıntı bugmenot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben bu fasikülü aldım. Yeni başlayacağım çözmeye. Ama cevaplarını bulamadım içerisinde

Acaba aranızda bundan alan ve cevaplarına nasıl ulaşabileceğimi bilen var mı?
    ben aldım arkadaşımm bulamadığın soru varsa yardımcı olurumm
    KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
    İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
    MALİYE

awesome Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    77
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    77
    arkadaşlar önemli bi bilgi verim;
    tasarının deneme kitabındaki 1. denemenin cevap anahtarı yanlış basılmış.
    tasarının sitesinde düzeltme var, oradan bakabilirsiniz
    Günahlarımı taşıyanın adı hamal değil, melekti.
    O şıkkı seçti, 3 yanlışım bir doğrumla çekti gitti.
    Bütün hikayem burda bitti.

Aktif Üye aLoNe_DgS şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var aLoNe_DgS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    57
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    36
    Alıntı amet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cevap anahtarı fasiküllerin ortasında olmalı.

bu asıl mı yoksa asil mi
    eğer asil yayınlarıysa mükemmel dediğin sorular 50den 80e kadar geometri
    geometriler çoğunluk katı cisimler matematiği dgs ile uzaktan yakından alakası olmayan sorular
    her sınavda ikişer tane mat sorusu aynı (soruları aynı cevaplar farklı) yani 78 soruluk bi deneme
    arkadaşlar yapmayın lütfen bende o asil yanını aldım fakat deneme 1 deneme2 deneme3 de çok yanlış var adamlar üçgendeki taralı alan diyo taralı alan yok aşagıdaki tablo diyo aşagıda tablo yok aşagıdaki sayılar bi mantık çercevesinde yapılmıştır diyo aşagıda sayılar yok
    O KaDaR Da ZoR DeiL ßi ßasLanqıc YapmaK ZoR OLan Adım ATmak..

Editör hazal seçkin bir yolda olduğunu belli hazal seçkin bir yolda olduğunu belli hazal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    20
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    69

.

Alıntı serhan_20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nobel deneme sınavları 10+2 aldım ve karacan yayınları konu anlatımı aldım nasıl acaba bunlar bilgisi olan varmı. siparişim henüz gelmedi ama gelince çalışmayı düşünüyorum. bilmiyorum kazanırmıyım)??

herkes iremin denemelerini şiddetle tavsiye etmiş bu kadar iyimi yani? ne anlamda iyi sorulara yakınmı, çok mu kolay yoksa hatası az olduğu içinmi iyi diyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim
    karacan konu anlatımlıyıda çözüyorum şu an ama fazla detaya girmiş ve diğer kitaplara nazaran daha ağır ayrıca irem 15 fasikül denemelerinide çözüyorum ilk 3 denemeden sonrası gayet ii bence,ilk 3 denemesi baya basit çünkü