www.pctk.com.tr
2. Sayfa - Toplam 53 Sayfa var
BirinciBirinci 1 2 3 4 5 12 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 11 ile 20 ve 530

Konu: Deneme fasikülleri veya Deneme kitapları(eleştirileriniz ve tavsiyeleriniz)

Aktif Üye++ veledname seçkin bir yolda olduğunu belli veledname seçkin bir yolda olduğunu belli veledname seçkin bir yolda olduğunu belli veledname - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    50
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    43
    güvenderin ales denemeleri süper..

Siteye Erişimi Yasaklanmıştır yeke seçkin bir yolda olduğunu belli yeke seçkin bir yolda olduğunu belli yeke seçkin bir yolda olduğunu belli
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    geçen sene selim yayınlarını almıştım çok alakasız sorular vardı.uzak durun.

Aktif Üye asıl şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    35
    tasarının çok güzel kesinlikle tavsiye ederim iremde çok güzel dgs formatına yakın sorular her ikiside

Aktif Üye atakan641 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var atakan641 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    136
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    49
    irem denemeleri guzel tasarida guzel intibak yayinlari harika karacan denemeleri idare eder

Aktif Üye canparlar şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    95
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    67
    Asil yayınlarına verilen paraya yazıktır.Sınava uygun olmayan bir sürü soru var içinde.İrem yayınları gayet güzel

Aktif Üye lipress şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    38
    güvender derim bende çok güzel soruları dgs formatı
    :d

Aktif Üye canerbahce seçkin bir yolda olduğunu belli canerbahce seçkin bir yolda olduğunu belli canerbahce seçkin bir yolda olduğunu belli canerbahce seçkin bir yolda olduğunu belli canerbahce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    47
    intibak yayınlarına ait olan mercan yayınlarının 5 li deneme paketi ...en az intibak ın türkiye geneli denemeleri kadar kaliteli ..içinde 2 yada 3 hata olmasına rağmen soru dağılımları dgs ye en uygun denemeler denebilir...

Üye semra__01 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var semra__01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    21
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    meraba arkadaşlar ben de sokratesin yaprak testlerini çözüyorum. Biraz zor ama tavsiye ederim

Üye buffer55 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var buffer55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    25
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    31
    suana kadar asıl,karacan,güvender denemelerinden çözdum irem de var daha çözmedim genel itibriyle hepsinde biraz hatalar olsada güvenderi 1. sıraya alırım....

Aktif Üye+ meyrasu86 seçkin bir yolda olduğunu belli meyrasu86 seçkin bir yolda olduğunu belli
    Downloads
    39
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    50
    gecen sene sadece güvender ve tasarıyla sınava girmiştim,bu sene yine tasarının deneme kitabını aldım,yediiklimi cözdüm yanlız deneme sayısı az,tekağac yayınlarının denemeleri de cidden güzel ama iki defa falan karsılaştım cevapla soru arasında bazen alaka olmuyo...şimdi tavsiye üzerine mercanı alcam bugün.bu arada nobel yaprak testleri kolay geldi ve daha cok çıkmış sorular var içinde
    Hükmünü yitiren sözü neyleyim
    Aslını bilmeyen özü neyleyim
    Aval aval bakan gözü neyleyim
    Görünmezi gören sırdan haber ver