güvenderin ales denemeleri süper..
güvenderin ales denemeleri süper..
geçen sene selim yayınlarını almıştım çok alakasız sorular vardı.uzak durun.
tasarının çok güzel kesinlikle tavsiye ederim iremde çok güzel dgs formatına yakın sorular her ikiside
irem denemeleri guzel tasarida guzel intibak yayinlari harika karacan denemeleri idare eder
Asil yayınlarına verilen paraya yazıktır.Sınava uygun olmayan bir sürü soru var içinde.İrem yayınları gayet güzel
güvender derim bende çok güzel soruları dgs formatı
:d
intibak yayınlarına ait olan mercan yayınlarının 5 li deneme paketi ...en az intibak ın türkiye geneli denemeleri kadar kaliteli ..içinde 2 yada 3 hata olmasına rağmen soru dağılımları dgs ye en uygun denemeler denebilir...
meraba arkadaşlar ben de sokratesin yaprak testlerini çözüyorum. Biraz zor ama tavsiye ederim
suana kadar asıl,karacan,güvender denemelerinden çözdum irem de var daha çözmedim genel itibriyle hepsinde biraz hatalar olsada güvenderi 1. sıraya alırım....
gecen sene sadece güvender ve tasarıyla sınava girmiştim,bu sene yine tasarının deneme kitabını aldım,yediiklimi cözdüm yanlız deneme sayısı az,tekağac yayınlarının denemeleri de cidden güzel ama iki defa falan karsılaştım cevapla soru arasında bazen alaka olmuyo...şimdi tavsiye üzerine mercanı alcam bugün.bu arada nobel yaprak testleri kolay geldi ve daha cok çıkmış sorular var içinde
Hükmünü yitiren sözü neyleyim
Aslını bilmeyen özü neyleyim
Aval aval bakan gözü neyleyim
Görünmezi gören sırdan haber ver
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|