![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| MYO - Önlisans Bölümleri Tüm Türkiye den sizinle aynı önlisans bölümünü okuyan öğrencilerle burada dgs,myo larla ilgili fikir paylaşımında bulunabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#31 | |
|
Üye
Giriş Tarihi: 28-03-08
İtibar Gücü: 12
![]() |
Alıntı:
sorada dg ye gir ve kazanma ihtimali yüksek ben ilk tercih muğla |
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 30-05-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
ben 2 yıllık su ürünleri bitirince dgs'ye girip 4 yıl yapabılıomuym okulumu?
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 14-02-07
İtibar Gücü: 28
![]() |
gecebılıyorsun ama 3 sene okuyosun
kendı okulunda devam edersen 2 sene suruyor BİDE ARKADASLAR SINAV YAKLAŞTI YAV NERELERİ TERCİH ETTİNİZ EGER FIRATI TERCİH ETTİYSENİZ ÜZGÜNÜM ORAYA GİRİCEK 6 KISIDEN 1 İ BENİM İĞŞALLAH COK ÇALIŞTIM COK |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#34 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 01-08-06
![]() |
arkadaşlar bu bölüm ile espiriliyektüel bir şekilde bahseden arkadaşlarimiza sesleniyorum.bu bölümün önemini bilmediğiniz için rastgele yaziyorsunuz.ama bu bölüm dünyanin en gözde bölümlerinden biri.su ürünleri denilince tüm sulurda(tatli-tuzlu) yaşayan canlilari ele aliyor.bunlarin içinde yosunundan tut baliğina kadar hepsi var.dünyanin teknoloji lideri olan japonlarin en çok ilgilendiği bölümlerden biri.biraz araştirirsaniz görürsünüz.bence bu bölüme türkiyedede en az şu andakinden fazla değer verilmelidir.
Bu mesaj en son " 29-06-08 " tarihinde saat 12:52 itibariyle textilci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: büyüklü küçüklü yazmak forum kurallarına aykırıdır |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 10-07-08
![]() |
istanbul üniversitesi su ürünleri sizce diğer üniversitelerden daha mı iyi ? ya da en iyi olduğunu düşündüğünüz hangisi?yardım edebilir misiniz?
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Üye
Giriş Tarihi: 15-07-08
İtibar Gücü: 8
![]() |
bu bölümün hangi iş alanlarına hitap ettiğini bilmeyen arakdaşlar forumda atıp tutmak veya alay ederek olmuyor herşeyden önce mesleğe saygılı olunuz lütfen
bende su ürünleri mezunuyum cokta memnunun iyiki su ürünlerini yazdım ve okudumm bir sürü balık üretim firmalarından iş teklifleri var ama önce bu işin eğitimin bitirmek için ben dgs sınavına girdim herşeyin hayırlısı diyip sonuçları bekliyecez Alıntı:
ama su ürünlerinde özellikle Akdeniz üniverstesinin, ıspartada süleyman demirelinde iyi oldğunu duydum.ayrıca doğuda olmasına rağmen fırat(elazığ) üniverstesinde de bu bölüme oldukca önem verdiğini biliyorum Bu mesaj en son " 15-07-08 " tarihinde saat 01:14 itibariyle textilci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: ard arda mesaj |
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
gülümsüyorum hayata
Giriş Tarihi: 14-01-08
İtibar Gücü: 18
![]() ![]() |
yok mu ya su ürünleri uyuyormuyuz arkadaslar nasıldı dgs netler nasıl tercihler nereleri
![]()
|
|
|
#38 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 15-07-08
![]() |
yok ya bu saatttee uyunurmu
))tercihleri iyi ama sınav kötüydüü senin nasıldıı SU ürünleri okuyan veya mezun olan kaç kişiyiz arkadaşlar??????? su ürünleri sektöründe çalışan varmı kim hangi meslek yüksek okulunda okuyor kısaca bilgilendirelim buradaa? Bu mesaj en son " 15-07-08 " tarihinde saat 19:27 itibariyle Talebe tarafından düzenlenmiştir.... Neden: ardarda mesaj forum kurallarına aykırıdır. okuyalım. |
|
|
|
|
|
#39 |
|
gülümsüyorum hayata
Giriş Tarihi: 14-01-08
İtibar Gücü: 18
![]() ![]() |
ben yazayım kendi netimi bir başlangıç olsun
sayısal tahmini en düşüğü ;60 sözel;55 aöb;75.980 ilk tercihim çukurova 2. tercihim cukurova 2.öğretim bakalım herkes için hayırlısı..
|
|
|
#40 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 14-07-08
![]() |
Su ürünlerindeki arkadaşlar dgs ile pek ilgili deyil galiba
Bende yazayım netlerimi say:64 söz:16 net bekliyorm Bu netlerle hesaplayınca garanti bi yeri kazanıcakmışım gibi bende iyice kazandım moduna girdim Kötü bi süpriz olmaz inşallah |
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|