![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| MYO - Önlisans Bölümleri Tüm Türkiye den sizinle aynı önlisans bölümünü okuyan öğrencilerle burada dgs,myo larla ilgili fikir paylaşımında bulunabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#221 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 26-03-06
İtibar Gücü: 41
![]() |
size tavsiyem su ürünleri bölümü yazmayın ben 2005 mezunum ama iş bulmadım.kpss sınavındada şuana kadar hiç alım olmadı lise de alımı var ama iki yıllıkta alımı yok. o kadar pişmanlık fayda vermiyor o kadar
|
|
|
|
|
|
#222 | |
|
Üye
Giriş Tarihi: 23-01-08
İtibar Gücü: 15
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#223 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 03-09-08
İtibar Gücü: 6
![]() |
Ek kontenjanlarda ben de su urunlerını kazandım dun acıklandı ve şoktayım hala..
Bakalım gidip görücez. |
|
|
|
|
|
#224 |
|
Üye
![]() |
Var mı Aydın da okuyan? su urunleri filan?
|
|
|
|
|
|
#225 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 18-10-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
arkadaslar bende su ürünleri bölümünü kazandım ek kontenjanda ama inanın yorumların %90 ını gördükten sonra hiçte kayıt yaptırmak gibi bi niyetimde kalmadı hevesimde
![]() genelde iş sorunları varmıs gibi görünüyor ve derslerin sayısal agırlıklı oldugunuda farkettim şimdi iyice kararsızlıga düştüm sonucata vehbi koç un torunu deiliz 2 yıl okuyup masraf ettikten sonra bide alabalık tesisi açmak için diplomamı alacagız bizim burda bi çok alabalık tesisi avr yayla ve mesire yerlerinde ve bircogunuda yerli halk işletiyor hiçte üniversitede derslerini görmüşe benzemiyorlar bi haftaa sonu arkadaslarımla balık yemeye gitmiştik bikaç soru sorduk adam bence ordaki dogal ortamı kullanıp tesis acmıs ve bildigi tek şey cuvaldan bikaç avuç yem alıp havuza atmak müşteri geldiginde balıkları yakalayıp servise hazırlamak ![]() eger bu okulu bitirip o seviyeye düşeceksek 2 yıl okumanın hiç alemi yok gibi görünüyor ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 18-10-08 " tarihinde saat 23:17 itibariyle freundx tarafından düzenlenmiştir.... Neden: renkli yazı kullanmayınız |
|
|
|
|
|
#226 |
|
Üye
![]() |
E peki siz bılmıyor muydunuz -bu kendınce bahsettıgınz sorunları- yanı arastrmadınz mı hıc bolumu nasıl yazdınz kı durup dururken?
İş imkanları gercekten cok fazla olan ve gıttıkce gelısen bır bolum ben gidiyorum ve bılıyorum ki değecek.Sozel olmama ragmen goze aldım o derslerı okumayı ve tercıhlerıme yazdım. Ayrıca seneye sınava grdgınzde puanınınz dusecek, bu yuzden ıkı yıl bekleyecegınıze bu arada mezun olmus olacaksınız neyse karar sızın tabı. |
|
|
|
|
|
#227 |
|
herşey normaL:)
Giriş Tarihi: 07-06-08
Konum: 3 şey insanı nefs-inin kötülüğünden korur,aZ uyumak,aZ konuşmak,aZ yemek
Blog Başlıkları: 5
İtibar Gücü: 14
![]() ![]() ![]() |
bu bölümü bitirince hangi olanaklara sahip oluosunuz yani hangi işlerde çalışabiliosunuz merak ediorum da arkadaşlar
|
|
|
|
#228 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 22-08-07
İtibar Gücü: 22
![]() |
arkadaşlar bölüm çok eğlenceli bunun yanı sıra iş olanakları da gün geçtikçe artıyor.umutsuzluğa kapılmayı gerektiricek hiçbi sorun yok.hiçbişey mi olamadın alese girersin.insan yeter ki istesin.
|
|
|
#229 | |
|
Üye
Giriş Tarihi: 23-01-08
İtibar Gücü: 15
![]() |
Alıntı:
![]() ![]() herşeye rağmen değer bu bölüm yanlız kızlar için biraz daha kasıntı kışın kafeste çalışabilirim diyen bi bayan varsa ne diyeyim artık
|
|
|
|
|
#230 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 19-10-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
bende ea öğrencisiyim ve ek yerleştirmelerde son tercihim olan ege su ürünlerini geldi hayarlısı olur işallah hepimiz hakkında yarın sabah kayıt yaptırmaya gidicem ama içimde bi sıkıntı var yinede. Su ürünlerinden mezun tekniker arkadaşlar varsa şu anda ne gibi işlerle uğraştıklarını anlatabilir mi ?
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|