DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > MYO-Meslek Yüksek Okulları > MYO - Önlisans Bölümleri
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

dikeygecis.org Duyuruları

MYO - Önlisans Bölümleri Tüm Türkiye den sizinle aynı önlisans bölümünü okuyan öğrencilerle burada dgs,myo larla ilgili fikir paylaşımında bulunabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 15-10-08, 14:15   #221
Üye

Giriş Tarihi: 26-03-06
İtibar Gücü: 41 erdall_ Sanal Karizma İstemiyor
size tavsiyem su ürünleri bölümü yazmayın ben 2005 mezunum ama iş bulmadım.kpss sınavındada şuana kadar hiç alım olmadı lise de alımı var ama iki yıllıkta alımı yok. o kadar pişmanlık fayda vermiyor o kadar
erdall_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-10-08, 00:01   #222
Üye

cryfors kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23-01-08
İtibar Gücü: 15 cryfors Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
calimero23 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
su ürünleri müh. kazanan arkdaşlar gittikleri üniversiteleri ve kısaca intibak dönemini anlatırlarsa bizde bilgi edinmiş oluruz...

ben akdeniz üniversitesi, karadeniz teknik üniv. ve çukurova düşünüyorum
sizce nasıl olmalı tercihlerimiz ??sizinde fikirlerinizi almak isterim

NOT:ziraat düşünmüyorum çünkü o bölüme geçişimiz biraz daha zor olur(özellikle intibak dönemi) düşüncesindeyim yani ders sayısı 2-3tane daha fazladır gibi geliyor bana ????
istanbul mezunuyum myo çukurovaya geçtim 10 ders alıyorum ziraate gittiğimi düşünemiyorum şuan derslerım hepsiyle çakışıyo ama bunun yanında marmaradan gelenler 6 ders mersınden gelenlerde öle biz 10 ders alıyoruz malesef sınıf mevcutları çok kalabalık 3 kişi falan oturuyoruz dersten derse geziyoruz intibak hallederiz falan diyoduk ama işin içine girmeden anlaşılmıyo bu iş ama herşeye ragmen mühendis olacaksın onun için çırpınıyoruz. çukuroavada önce büt var sonra yaz okulu geçemezsen yine dgs için açılan bi sınav daha var şans fazla ama çok çalışmamız lazım çok
necisin sen veremli
cryfors Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-10-08, 14:25   #223
Üye

morkukla kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 03-09-08
İtibar Gücü: 6 morkukla Sanal Karizma İstemiyor
Ek kontenjanlarda ben de su urunlerını kazandım dun acıklandı ve şoktayım hala..
Bakalım gidip görücez.
morkukla Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-10-08, 02:30   #224
Üye

Var mı Aydın da okuyan? su urunleri filan?
Eski 18-10-08, 22:48   #225
Üye

Giriş Tarihi: 18-10-08
İtibar Gücü: 0 niko__ Sanal Karizma İstemiyor
arkadaslar bende su ürünleri bölümünü kazandım ek kontenjanda ama inanın yorumların %90 ını gördükten sonra hiçte kayıt yaptırmak gibi bi niyetimde kalmadı hevesimde

genelde iş sorunları varmıs gibi görünüyor ve derslerin sayısal agırlıklı oldugunuda farkettim

şimdi iyice kararsızlıga düştüm sonucata vehbi koç un torunu deiliz 2 yıl okuyup masraf ettikten sonra bide alabalık tesisi açmak için diplomamı alacagız bizim burda bi çok alabalık tesisi avr yayla ve mesire yerlerinde ve bircogunuda yerli halk işletiyor hiçte üniversitede derslerini görmüşe benzemiyorlar
bi haftaa sonu arkadaslarımla balık yemeye gitmiştik bikaç soru sorduk adam bence ordaki dogal ortamı kullanıp tesis acmıs ve bildigi tek şey cuvaldan bikaç avuç yem alıp havuza atmak müşteri geldiginde balıkları yakalayıp servise hazırlamak
eger bu okulu bitirip o seviyeye düşeceksek 2 yıl okumanın hiç alemi yok gibi görünüyor

Bu mesaj en son " 18-10-08 " tarihinde saat 23:17 itibariyle freundx tarafından düzenlenmiştir.... Neden: renkli yazı kullanmayınız
niko__ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-10-08, 01:06   #226
Üye

E peki siz bılmıyor muydunuz -bu kendınce bahsettıgınz sorunları- yanı arastrmadınz mı hıc bolumu nasıl yazdınz kı durup dururken?
İş imkanları gercekten cok fazla olan ve gıttıkce gelısen bır bolum ben gidiyorum ve bılıyorum ki değecek.Sozel olmama ragmen goze aldım o derslerı okumayı ve tercıhlerıme yazdım. Ayrıca seneye sınava grdgınzde puanınınz dusecek, bu yuzden ıkı yıl bekleyecegınıze bu arada mezun olmus olacaksınız neyse karar sızın tabı.
Eski 19-10-08, 01:31   #227
herşey normaL:)

BBBBetuSSS kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 07-06-08
Konum: 3 şey insanı nefs-inin kötülüğünden korur,aZ uyumak,aZ konuşmak,aZ yemek
Blog Başlıkları: 5
İtibar Gücü: 14 BBBBetuSSS daha yeniBBBBetuSSS daha yeniBBBBetuSSS daha yeni
bu bölümü bitirince hangi olanaklara sahip oluosunuz yani hangi işlerde çalışabiliosunuz merak ediorum da arkadaşlar
Eski 19-10-08, 18:27   #228
Aktif Üye+

tubifex kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 22-08-07
İtibar Gücü: 22 tubifex Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar bölüm çok eğlenceli bunun yanı sıra iş olanakları da gün geçtikçe artıyor.umutsuzluğa kapılmayı gerektiricek hiçbi sorun yok.hiçbişey mi olamadın alese girersin.insan yeter ki istesin.

**** MACBETH ****

Life is PAIN
tubifex Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-10-08, 21:29   #229
Üye

cryfors kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23-01-08
İtibar Gücü: 15 cryfors Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
tubifex tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşlar bölüm çok eğlenceli bunun yanı sıra iş olanakları da gün geçtikçe artıyor.umutsuzluğa kapılmayı gerektiricek hiçbi sorun yok.hiçbişey mi olamadın alese girersin.insan yeter ki istesin.
umutsuzluğa kapılmayın diyene bak ya herşeye rağmen değer bu bölüm yanlız kızlar için biraz daha kasıntı kışın kafeste çalışabilirim diyen bi bayan varsa ne diyeyim artık
necisin sen veremli
cryfors Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-10-08, 23:30   #230
Üye

OnuuR kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 19-10-08
İtibar Gücü: 0 OnuuR Sanal Karizma İstemiyor
bende ea öğrencisiyim ve ek yerleştirmelerde son tercihim olan ege su ürünlerini geldi hayarlısı olur işallah hepimiz hakkında yarın sabah kayıt yaptırmaya gidicem ama içimde bi sıkıntı var yinede. Su ürünlerinden mezun tekniker arkadaşlar varsa şu anda ne gibi işlerle uğraştıklarını anlatabilir mi ?
OnuuR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları