DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > MYO-Meslek Yüksek Okulları > MYO - Önlisans Bölümleri
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

dikeygecis.org Duyuruları

MYO - Önlisans Bölümleri Tüm Türkiye den sizinle aynı önlisans bölümünü okuyan öğrencilerle burada dgs,myo larla ilgili fikir paylaşımında bulunabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 12-09-08, 15:00   #201
Üye

Hkn33 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 22-07-08
İtibar Gücü: 7 Hkn33 Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
cryfors tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
kitap falan bulandırma beynini kardeş sen okula başla önce devamı gelir yeni heyecan tabi salla 2 sene boyunca fotokopilerle idare ettim oda başkalarınındı vize final zamanı alıyordum elime gideyimmi gitmiyeyimmi diyen arkadşlar var kazanmışsın yerleşmişsin kardeşim git yahu öss puanını kesicek seneye okul ortalamanı iyi tutmaya çalış benım 61 aöbp verdiler ilk sene kazanamadım dgs yi öle dgs puanlarıda astronomik değil ama 2 sene sonrası için bişey diyemiycem tabi okul da seni kasacak dersler olacak latince girince işin işine bozuyo adamı. bende ilk kazandıgımda gitmemeyi düşündüm kaybedeceğim bişey yoktuki gittim bitirdim dgs yi kazandım olay budur herkese başarılar. ne beden dersimi yok öle bişe ya neresiymiş orası
niğde üniversitesi ulukışla myo su ürünleri bölümü beden eğitimi dersi yazıyor 1. yarıyıl derslerinde yani bu seçmeli ders falanmı yoksa şakamı ?
Eski 12-09-08, 17:45   #202
Üye

cryfors kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23-01-08
İtibar Gücü: 15 cryfors Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
Hkn33 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
niğde üniversitesi ulukışla myo su ürünleri bölümü beden eğitimi dersi yazıyor 1. yarıyıl derslerinde yani bu seçmeli ders falanmı yoksa şakamı ?
şakadır ya yada ellerinde seçmeli ders verecek hoca o vardır ondan koymuşlardır peh
necisin sen veremli
cryfors Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-09-08, 21:00   #203
Üye

Hkn33 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 22-07-08
İtibar Gücü: 7 Hkn33 Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
cryfors tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
şakadır ya yada ellerinde seçmeli ders verecek hoca o vardır ondan koymuşlardır peh
resim,müzik,beden eğitimi ne bu ilkokul günlerime döndüm gibi inşallah beden eğitimi olmaz hiç haz etmediğim bir aktivitedir
Eski 21-09-08, 12:59   #204
Üye

calimero23 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 15-07-08
İtibar Gücü: 8 calimero23 Sanal Karizma İstemiyor
aslında o derslerin yani beden resim müzik gibi derslerin olması olması okul yılları için keyifli gibi görünsede okul bittikten sonra dgsde bir yere geçiş yapınca o derslerin ne kadar boş dersler olduğunu zamanla görecez...
kısacası gereksiz!!! onun yerine bölüm dersleri eklenmesi en mantıklısı
tabi bu benim düşüncem
Eski 25-09-08, 02:12   #205
Üye

26mct26 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04-09-08
İtibar Gücü: 6 26mct26 Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar mesleğinize sayğı duyarım ama biraz gerçekçi olun lutfen evlere kadar damacana getiren adamlardan bi farkınız olmayacak ister tekniker ister mühendis türkiyenin her yerindeki su urunleri tuttu öss de dönüm bakmadım bıle nasıl bolummus arastırayım fılan dıye sırf benım ıcın degıl gidenlerde ünw olmak ıcın gıdıolar 4-5 seneden sonra ısın cıddıyetıne zatı gelmıs olacaklar ama yazık olacak arada cok kücük bi olasılıkla ögrt. fılan cıkar belki oda belki yani isler cok zor gidin simit satın daha ii
26mct26 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-09-08, 12:05   #206
Aktif Üye+

tubifex kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 22-08-07
İtibar Gücü: 22 tubifex Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
26mct26 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşlar mesleğinize sayğı duyarım ama biraz gerçekçi olun lutfen evlere kadar damacana getiren adamlardan bi farkınız olmayacak ister tekniker ister mühendis türkiyenin her yerindeki su urunleri tuttu öss de dönüm bakmadım bıle nasıl bolummus arastırayım fılan dıye sırf benım ıcın degıl gidenlerde ünw olmak ıcın gıdıolar 4-5 seneden sonra ısın cıddıyetıne zatı gelmıs olacaklar ama yazık olacak arada cok kücük bi olasılıkla ögrt. fılan cıkar belki oda belki yani isler cok zor gidin simit satın daha ii
bu mesleğe saygı duymak kesinlikle değil.direk olarak bölümü arayıp bulmuşsun ve yazmışsın.insanlar kendilerine yapılan şeyleri başkalarına yapmak için fırsat kollarlar aynen böyle bişey yapmışsın sen de.ben de derim harita neymiş yaa diye.ama beni alakadar etmez.össde ben de senin bölüme bakmadım kime ne?bu kişisel bi problem.gelip bunu buraya yazdın diye kimse vay bee benim bölüme bakmayanlar var ben ne yaptım demez.sucudan farkınız olmicak demesi gereken kişi asla benim dengimde olan birisi olamaz.fikrini söylersin,kesin yargılardan bahsedemezsin.

**** MACBETH ****

Life is PAIN
tubifex Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-09-08, 14:54
26mct26
Bu mesaj silinmiştir. textilci. Neden: Tartışmaya yol açabilecek mesaj
Eski 25-09-08, 22:24   #207
Üye

calimero23 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 15-07-08
İtibar Gücü: 8 calimero23 Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
1)Düşüncelerin olumsuz bile olsa SAYGI bizim için çok önemlidir.
2)damacanada su satanlara bak bakalım kaç tanesi bırak su ürünlerini kaç tanesi lise mezunu !!!!!!
3)bölümü nerde araştırdında bu kanılara vardın bilmiyorum ama nette dolaş görürsün bir kılıç yada dardanel yada pınar deniz firması kaç bin dolarla mühendis çalıştırdığını araştır bakayım(ki benim ilimde ki alabalık
tesisinde 4000$ maaşla çalışan mühedisler var ;acık adres elazığ/keban)
4)Öss hiç bi zaman kazandım gitmedim olayı değil çünkü bukadar basit değil ne okuduğunu bilmiyorum (ki galiba tıp yada genetik okuyosun)
5)Bölüm hakkında bukadar rahat yorum yaptığına göre bizim bilmediklerimizi söylede bizde bilelim işin doğrusunu???
6)SU ÜRÜNLERİ diyince senin aklına sadece su geliyorsa zaten olayı tartışmaya konuşmaya ve anlatmaya hiç gerek yok
Eski 25-09-08, 23:57   #208
Aktif Üye+

sinirlenmeye gerek yok.arkadaşımızın bölümle ilgili konuyu düzenli olarak kontrol etmesinden anlaşılmıştır sadece didişmek için yazdığı kafaya takmaya gerek yok.

**** MACBETH ****

Life is PAIN
Eski 26-09-08, 02:25   #209
Üye

26mct26 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04-09-08
İtibar Gücü: 6 26mct26 Sanal Karizma İstemiyor
ya kimse ile didişmek için bişey yazmadım arkadaşlar tmm gzl olabilir bölümünüz ama bana ve cevreme göre biraz ezik kalıyor bu sene öss giripte barajı geceni aldılar sizin bölüme sadece bu sene değil her zaman böyle teknikerliği okuyupta dgs deneyeceğinize öss bir daha deneseniz sizin için daha ii kanımca cunku dgs için uğraşan adam okuma isteği vardır öss deneyin belki daha gzl bi bölüm yaparsınız sizin sayenizde su ürünlerinin müh. gıydıgı dona kadar ögrencem
26mct26 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 26-09-08, 13:49   #210
Aktif Üye+

Alıntı:
ya kimse ile didişmek için bişey yazmadım arkadaşlar tmm gzl olabilir bölümünüz ama bana ve cevreme göre biraz ezik kalıyor bu sene öss giripte barajı geceni aldılar sizin bölüme sadece bu sene değil her zaman böyle teknikerliği okuyupta dgs deneyeceğinize öss bir daha deneseniz sizin için daha ii kanımca cunku dgs için uğraşan adam okuma isteği vardır öss deneyin belki daha gzl bi bölüm yaparsınız sizin sayenizde su ürünlerinin müh. gıydıgı dona kadar ögrencem
senin bölümünde bana göre ezik.ne bu laf mı şimdi?sana ne??öss de denedim ben dgs de denedim 2si de oldu.kimsenin seçimi kimseyi ilgilendirmez.bence sen bi kaybol gelsin de tıpçı genetik müh falan varsa söylesin bunları.össyle senin bölümün dahil hiçbir bölüme giremeyen arkadaşlarına yap bence bu tripleri ezilmişsin,ezmek için yer arıyorsun.myo'da çok zorlanırsın sen.şimdiden böyleysen.fakülteden birileri biner tepene haberin olmaz.daha 1.sınıfmışsın da bence otur da dgs çalış.buralarda bize laf vurmaya çalışacağına.haydi canım saygı,sevgi,hürmet.

**** MACBETH ****

Life is PAIN
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları