![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| Mühendislikle İlgili Bölümlerdeki İntibak Tecrübeleri Mühendislikle ilgili bölümlerde yaşadığınız intibak tecrübelerini buraya yazabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 14-05-06
İtibar Gücü: 39
![]() |
Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği II
İntibak Bilgi Formu
WayAway -Üniversitenizin ve bölümünüzün tam adı Eskisehir Osmangazi Universitesi Bilgisayar Muhendisligi -Kazandığınız üniversitede intibak uygulaması var mı? Evet -Kazandığınız bölümü Dikey Geçiş Sınavına girecek öğrencilere önerir misiniz? Kefil Olmayayim ![]() -Zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı var mı? Evet ise hazırlık sınıfı ve muafiyet sınavı hakkında kısa bir bilgi yazabilirsiniz. Evet -Üniversitenizin Web Adresi ESKİÅ�EHİR OSMANGAZİ Ã�NİVERSİTESİ -Fakültenizin WEB Adresi www2.ogu.edu.tr/~ceng -Bölümünüzün WEB adresi veya Öğrenci WEB Adresleri -Hangi Sınıftasınız? İntibak Sınıfındayım -DGS ile gelen öğrencilere okulunuzda olumsuz bakanlar var mı? Varsa hangileri? aslında olumsuz bakan birileri yok ama sadece bazı durumlarda sorularınıza yanıt alamıyosunuz cunku okuldaki danısman ya da bolum yoneticileride pek bilgili degil dgs sistemi hakkında,bazen yalnız hissedebilirsiniz kendinizi bazı derslerde zorlanabilirsiniz,ornegin differential equations dersinde türev integral bilmek gerekiyo,hoca herkes biliyo gibi anlatıyo ve siz aynı zamanda bi de bu eksiklerinizi kapatmakla ugrasıyosunuz,gidip hocaya derdinizi anlatınca calısman gerek yanıtını alıyosunuz sadece...ama onun dısında diger ogrencilerden pek bi farkınız olmuyo,sadece biraz daha fazla calısmanız gerekiyo o kadar..----------------------------------------------------- -Üniversiteniz ve Koşulları Hakkında Bilgiler eger ESOGU bilgisayar muhendisligine gelmek istiyosanız,ingilizce hazırlık okuma olasılıgınız yuksek,muafiyet sınavı baya bi zor oluyo,ve bolume gectiginizde de dersleri ingilizce goruyosunuz,sadece bazı derslerde hoca turkce anlatıyo,ama genelde ingilizce,sınavlarda ingilizce oluyo...daha yeni yeni eksiklerini kapatan bi bolum,ogretim gorevlisi eksigi var,ama o eksigide elektrik elektronik muhendisliginin ogretim gorevlileri kapatıyo ------------------------------------------------ En Önemli Bölüm: İntibak Sınıfı veya bölümünüz hakkında bilgiler Intibak Dersleri 1.Donem Physics 1 Physics 1 Lab. Chemistry Chemistry Lab 1. Differential Equations Discret Comp.Structures Digital Systems 1 2.Donem Physics 2 Phsics 2 Lab. Linear Algebra Object Oriented Prog.1 Digital Systems 2 Digital Systems Lab. Data Man.And File Structeres ------------------------------------------------------ Bu mesaj en son " 25-04-08 " tarihinde saat 23:14 itibariyle WayAway tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 23-04-06
İtibar Gücü: 40
![]() |
merhaba
ben nurhan esogüye dgsyle geçen sene girdim malesef 1 sene ing okudum şimdi intibak bana yardımcı olurmusun
geçtinmi intibağı |
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| bilgisayar mühendisliği, intibak |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|