![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| İktisadi ve İdari Bilimlerle İlgili Bölümlerdeki İntibak Tecrübeleri İktisat, İşletme, Uluslararası İlişkiler, Kamu Yönetimi, ÇEKO bölümlerinde yasadığınız intibak tecrübelerini buraya yazabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 10-12-06
İtibar Gücü: 31
![]() |
İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Türkçe İşletme II
İntibak Bilgi Formu
r_280 -Üniversitenizin ve bölümünüzün tam adı istanbul üniversitesi türkçe işletme -Kazandığınız üniversitede intibak uygulaması var mı? Evet -Kazandığınız bölümü Dikey Geçiş Sınavına girecek öğrencilere önerir misiniz? Öneririm -Zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı var mı? Evet ise hazırlık sınıfı ve muafiyet sınavı hakkında kısa bir bilgi yazabilirsiniz. Hayır -Üniversitenizin Web Adresi .:: İ S T A N B U L Ü N İ V E R S İ T E S İ ::. -Hangi Sınıftasınız? Normal Öğrenciyim -DGS ile gelen öğrencilere okulunuzda olumsuz bakanlar var mı? Varsa hangileri? ----------------------------------------------------- -Üniversiteniz ve Koşulları Hakkında Bilgiler ------------------------------------------------------ En Önemli Bölüm: İntibak Sınıfı veya bölümünüz hakkında bilgiler türkçe işletme de okuyorum hatta bitmek üzere. yeni gelecek arkadaşlara istanbul işletmeyi kesinlikle öneririm. ben çok memnunum yine dgsye girsem yine burayı seçerdim. dersler çok kolay değil ama :S hani şu yata yata geçilen üniversitelerden değil. birşeyler öğreniyorsunuz...ne deyim herkese kolay gelsin. ------------------------------------------------------ Bu mesaj en son " 25-04-08 " tarihinde saat 18:47 itibariyle Talebe tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 14-07-06
İtibar Gücü: 37
![]() |
merhaba öncelikle verdiğin bilgeler için teşekkürler. sen beyazıt türkçe işletmeyi mi kazandın yoks avcılar mı ? bir kaç puan kaç net ? şimdiden gene teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 29-01-08
İtibar Gücü: 14
![]() |
beyazıt ile avcılarda ki fakültedeki işletmelerin ne farkı var bilen varmı
|
|
|
|
#4 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 04-10-05
İtibar Gücü: 48
![]() |
orda okuyan biri olarak anlatayım,istanbul üniv 3tane işletme var.1.si işletme fakültesi işletme(türkiyenin ilk işletme fakültesi) 2-iktisat fakultesi işletme 3-siyasal bilgiler fak işletme...avcılardaki işletme fak dersler tam bir yönetim organizasyon-yönetici pozisyonuna hazırlamaya yönelik dersler içeriyor(insan kayn.muhasebe sistemleri.yonetim le ilg dersler)bu ağırlıkta ders işleniyor....2-iktisatta ise aşırı derecede makro mikro-iktisat bazlı işeniyor,diğer derslerde tam bir iktisat bölümüne yatkınlıkta işleniyor..3-siyasaldada politika yönünden baskın ağırlıkta ders veriliyor...dikkatinizi çekeceğim bir nokta intibakla gelen arkadaşlara beyazıt iktisat fak hiç önermem,2 yıllık myo işletmeden gelen arkadaşıma 3+10=13ders verdiler...intibagı 3 doneme uzadığı gibi 1senede hazırlık okutuyorlar ve myo dahil toplamda okul 7seneyi buluyor...benim okuduğum işletme fakültesi avcılardada ben 3+4=7ders aldım(myo işletme çıkışlıyım) ve 1ay sona inşallah hepsi bitmiş olucak...intibakta rahat olmak isteyen ve yıl kaybı ing vs. seçim kişisel tercihe bağlı hepsi sonuçta istanbul üniversitesi çatısı altında...üniv güzelliği yaşam imkanları açısından düşünenler kesinlikle beyazıt derim,arada diploma yönünden hiçbir fark yok sadece ilgi alanına göre secim yapılabilir...
|
|
|
#5 |
|
Aktif Üye+++
Giriş Tarihi: 10-05-08
İtibar Gücü: 16
![]() ![]() |
mrb kac netle ve kac puanla gırdın bu bolume
|
|