![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS-Tercih Edeceğiniz Lisans Bölümleri veya Üniversiteler DGS ile tercih edeceğiniz veya etmeyi düşündüğünüz lisans bölümleri veya üniversiteler hakkında konular burada. |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#41 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 09-05-06
İtibar Gücü: 40
![]() |
slm arkadasim hangi üniversiteyle ilgili bilgin var ??
|
|
#42 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 13-10-05
İtibar Gücü: 48
![]() |
ben boğaziçin'de uluslararası ticarette yuksek lisans yapmak istiyorum oraya giremedim kahretsin abi baya yuksekti puanları,olsun oraya girecem ne olursa olsun orda yuksek lisans okumam lazım hehe psikopata bağladım
|
|
#43 |
|
ISSIZ LİMAN
|
slm arkadaslar uluslararsi tic okuyan varmı yada dış ticaret
DÜN YAPTIĞINIZ ŞEY SİZE HALA ÇOK İYİ GÖRÜNÜYORSA , BUGÜN YETERLİ DEĞİLSİNİZ DEMEKTİR.Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla. Ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir.. |
|
|
|
|
#44 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 26-07-06
İtibar Gücü: 36
![]() |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#45 |
|
ISSIZ LİMAN
|
açık ögretim olayın bilyormusun varmı devam ettire bilyormuyoz yoksa işletme okuyoruz
DÜN YAPTIĞINIZ ŞEY SİZE HALA ÇOK İYİ GÖRÜNÜYORSA , BUGÜN YETERLİ DEĞİLSİNİZ DEMEKTİR.Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla. Ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir.. |
|
|
|
|
#46 |
|
ISSIZ LİMAN
|
slm arkadaslar uluslararsi tic okuyan varmı yada dış ticaret
|
|
|
|
#47 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 04-11-06
İtibar Gücü: 32
![]() |
mrh arkadaslar demek sızde benım gıbı karın agrısı cekenlerden sınız ama merak etmeyın ıns bu gunlerde gecer harkese basarılar
|
|
|
|
|
#48 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 19-11-06
İtibar Gücü: 32
![]() |
Merhaba okumus, först ıv ol tebrik ederim
hakkaten içten söylüyorum.Soruma gelince ; tek istediğim bana en önemli gördüklerinden başlayarak en az 4-5 soru bankası önermen.Biliyosun ki bu çok önemli birşey.Ayrıca belki çalışma şeklin konusunda da birkaç cümle yazabilirsin mümkün olduğu kadar ayrıntısıyla.Haliyle yapacağın tüm katkılara ihtiyacım var.Yalnız bu arada buraya her zaman girmiyorum hatta bazen bu sitede kaybolduğum oluyor.Cevabı bir de ya da sadece e-mailime atarsan sevinirim.PM (Özel Mesajlaşma) ile irtibat kurunuz. Bu mesaj en son " 22-02-07 " tarihinde saat 10:21 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: e-mail adresi |
|
|
|
|
#49 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 26-07-06
İtibar Gücü: 0
![]() |
ben ikü de e-ticaret okuyorum ve bu bölüme geçmek istyorum anca kaç puan la alıyor bunu merk ediyroum
|
|
|
|
|
#50 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 19-11-06
İtibar Gücü: 0
![]() |
nihan
Slm arkadaşlar bnde aranıza yeni katıldım uzun zmandır üyeyim ama sınav yaklaşınca tutuştum
![]() osym'den paçayı kurtaramayanlardanım ![]() ekonomi ünide pazarlama okuyorum ulus.tic. ve finansman var bizim okulda ona geçiş yapmak istiyorum ama lisede dil bölümünden mezun oldum, math adına hiçbir bilgim yok. 2. sınıftayım.. şuan bölum birincisiyim bu işime çok yarar mı? yoksa math bilmiyosan öl mü?? Bide devlet okuluna geçme şansım sıfıra yakın mı? siz ne düşünüyosunuz bu kontenjanlar hakkında??? |
|
|
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|