DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Hakkında Bilgi Kategorisi > DGS ve Önlisans Mezunu / Öğrencileri ile İlgili Güncel Haberler
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS ve Önlisans Mezunu / Öğrencileri ile İlgili Güncel Haberler 2008 - 2009 - 2010 DGS - Dikey Geçiş Sınavı ile ilgili güncel haberler, sınav açıklanma tarihi, sınav başvuru tarihi, dgs yönetmeliği ile ilgili değişiklikler, ösym duyuruları ile ilgili konular. İntibak ve Meslek Yüksek Okulları ile ilgili güncel haberler.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 24-04-08, 01:13   #1
Prof

Utku kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 75 Utku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyor
dikeygecis.org 4. Yılını Doldurdu - Kutlu Olsun-

Bu sene işten güçten, sınavlardan dolayı doğumgünümüzü unuttuk geçte olsa kutlayalım.

DGS hakkında internette bilgi bulunamazken 2004 nisanda dikeygecis.org kuruldu, dile kolay 4 sene aralıksız hizmet verdik, bu siteye başkoyanların kimisi okulunu bitirdi, askere gidip geldi, işte çalışmaya başladı kimisi siteyle DGS' ye çalışmaya başladı, lisansı kazandı okulunu bitirmek üzere, koskoca 4 seneyi devirdik. 4 senedir aralıksız yayına devam eden nadir sitelerdendir dikeygecis.org Türkiye'de.

Sadece geçen sene 1000'e yakın üyemizin lisans bölümlerine yerleştiğine şahit olduk, dört senede binlercesine...

Dört dikey geçiş sınavınının heyacanını birlikte yaşadık, bu sene 5. si olacak, sonuçlarda hep beraber üzüldük hep beraber sevindik, kayıt zamanında hep beraber stres olduk, aynı üniversiteyi kazananları buluşturmanın keyfini yaşadık, bu site için çok vakit verdik, çok çalıştık ama aldığımız keyif yanında sıkıntıların lafı edilmez, az önce ettim ama o kadar kusurumuz olsun

Her sene yenilikler yapmaya çalıştık, bu sene dizaynımız komple değişti, yıllardır yapmaya çalıştığımız hayalimiz olan online sınavı bazı aksaklıklara rağmen hayata geçirdik. Dört sene önceki halimiz nereden nereye geldik kendiniz şahit olun:

DikeyGeciS.org

Şu anki idarecilerimize, görevinden ayrılan idarecilerimize, paylaşımcılarımıza, üyelerimize sonsuz teşekkürler herkesin bir tuğla eklemesiyle bu kadar büyüdük, herkesin çok büyük katkısı var.

Biz bu dört yılda çok keyif aldık verdiğimizin onlarca katını siteden aldık, nice keyifli yıllara, doğum günün kutlu olsun dikeygecis.org.
Eklenmiş Resimler
dikeygecis-org-4-yilini-doldurdu-kutlu-olsun-basliksiz-1-gif  
Lütfen kusura bakmayın, 100 tane özel mesaj geliyor her gün, birine 2 dakika ayırsam 4 saatim sadece özel mesaj cevaplama ile geçecek, lütfen sorularınızı forumda sorunuz, özel mesajları cevaplayamıyorum.
Utku Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 24-04-08, 01:25   #2
Aktif Üye+

elen.b. kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04-10-07
İtibar Gücü: 18 elen.b. daha yenielen.b. daha yeni
Sitede emeği geçen tüm arkadaşlar, bu gün aslında sizin gününüz Nice Yıllara ..
Eski 24-04-08, 01:37   #3
oZo...!!!

cybercup kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04-01-06
İtibar Gücü: 52 cybercup daha yenicybercup daha yeni
hayırlı uğurlu olsun hepimizden hepinize teşekkürler we saygılar
Almazsan karakola gideceğim
cybercup Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-04-08, 01:40   #4
Zor Günler...

YeMYeŞiL kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23-04-06
İtibar Gücü: 50 YeMYeŞiL daha yeniYeMYeŞiL daha yeniYeMYeŞiL daha yeniYeMYeŞiL daha yeniYeMYeŞiL daha yeni
benimde bugün 2.yılım doldu sitede hepbirlikte nice yıllara dgs.org
YeMYeŞiL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-04-08, 01:42   #5
???????

kck87 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 28-01-07
İtibar Gücü: 27 kck87 Sanal Karizma İstemiyor
www.dikeygecis.org 'u kuranlara,adminlerine , üyelerine sonsuz teşekkürler. iyki varsınız.
başarıyla dolu nice yıllara...
saygılar...
kck87 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-04-08, 01:44   #6
.............

Dzejar kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 20-01-07
İtibar Gücü: 27 Dzejar Sanal Karizma İstemiyor
hayırlı olsun dgs ailesi ...sitede emegı gecen herkeze tesekkurler iyiki sizlerleri tanımısız ıyıkı burdayız birlikte nice uzun yıllara...
Dzejar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-04-08, 01:50   #7
Üye

x_scream_x kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 24-08-07
İtibar Gücü: 19 x_scream_x Sanal Karizma İstemiyor
www.dikeygecis.org ta emeği geçen herkese teşekkürler iyiki varsınız başrılarla dolu nice uzun senelere...
x_scream_x Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-04-08, 02:10   #8
√VYıkık√V

KIRAC kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 01-07-04
İtibar Gücü: 76 KIRAC Sanal Karizma İstemiyor
sitemizin 4 seneki haline bakınca eski günler aklıma geldi... bende 2004'te bankada çalışırken siteye 55'inci üye olarak kayıt olmuştum. 4'üncü senemi nerdeyse dolduracağım buralarda... ama hiç bıkmadım,halende buralardayım az önce sitenin eski haline bakarken adımı gördüm orda ne günlerdi ya, insan geriye bakınca aslında zamanın ne kadar çabuk geçtiğinin farkına varıyor...

siteye üye olduğumda sınava hazırlanıyordum ve çok bilgi edindim, çok arkadaş edindim... sınavı kazanınca okula gitmeden ilk sınıfımdaki arkadaşları burdan tanıdım... emeği geçenlere çok teşekkürler, umarım daha yıllar boyu diğer arkadaşlarada faydamız dokunur... hep birlikte nice güzel senelere...
Eski 24-04-08, 02:15   #9
esogü-inşaat müh.

*berna* kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 17-03-07
İtibar Gücü: 28 *berna* daha yeni*berna* daha yeni*berna* daha yeni
hep birlilkte,beraber,el ele,nice senelere.....
Eski 24-04-08, 02:27   #10
=)))

Kimyacı kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 27-08-05
İtibar Gücü: 66 Kimyacı daha yeniKimyacı daha yeniKimyacı daha yeni
her geçen gün artan paylaşımı ile birlikte daha nice yıllara diliyorum.....neredeyse 3.yılım olucak ve birçok aşmasını gördüm sitenin hakikaten nerden nereye gelindi bunda emeği geçen herkese teşekkürler...
Kimyacı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın
Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları