DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Hakkında Bilgi Kategorisi > DGS ve Önlisans Mezunu / Öğrencileri ile İlgili Güncel Haberler
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

dikeygecis.org Duyuruları

DGS ve Önlisans Mezunu / Öğrencileri ile İlgili Güncel Haberler 2008 - 2009 - 2010 DGS - Dikey Geçiş Sınavı ile ilgili güncel haberler, sınav açıklanma tarihi, sınav başvuru tarihi, dgs yönetmeliği ile ilgili değişiklikler, ösym duyuruları ile ilgili konular. İntibak ve Meslek Yüksek Okulları ile ilgili güncel haberler.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 16-04-08, 11:43   #21
Prof

Utku kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 77 Utku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyor
Alıntı:
erkuttok tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Yazacak Artik Üyelİktende Atabİlİrsİnİz Zaten Deneme Sinavi Dolu Pİyasada. Bu Nedİr KardeŞİm Ya? 3 BuÇuk Saat Harciyoruz Sinava Gİrİyoruz Ne Sİtede Öylesİne Yayinlanan Siralamada İsmİmİz Var Ne Bu Siralama Da. Çok İyİ SonuÇ Beklemİyorum Sonuncu Da Olsam Koyar İnsan. Sinav Bİtİmİne 1 Saat Veya 45 Dk Kala Verdİm.
Online Sinav Konusunda Acemİyİm Utku Beyefendİ Hazretlerİne Msj Atiyoruz Herhalde Yetkİlİ O Adam DÖnÜp Cvp Bİle Yazmiyor Adamdan Sayip Herhalde Beyefendİ'nİn ArkadaŞi Olmak Lazim, Bende 2 Tane Sİte Sahİbİyİm Ama Üyelere BÖyle Yapmiyorum HİÇ. Tek Sİte Onun DeĞİl Yanİ Kİ Ben Bu Sİteye İyİ Dİye Bİr SÜrÜ Üye Kazandirdim. Neyse Hepİnİze BaŞarilar. Çok Gİrmİyordum Zaten Gİrsemde Çok Cevap Aliyordum Zaten (!) BaŞka Dgs Sİtelerİ Var Bİr SÜrÜ Kaynak Dolu Oralara Takiliriz Enazindan Kİtaba Baktin Mi Senİ Adam Yerİne Koymamazlik Etmİyor AradiĞini Buluyordsun...
Ekin'den af dileyerek açtım mesajını, sizin gibileri tanısın herkes, kimlerle uğraşıyoruz görsün Bu mesajın silinir nereye yazarsan yaz, çünkü kullanıcılara saygın yok ne yazdığın okunmuyor.
Alıntı:
3 BuÇuk Saat Harciyoruz Sinava Gİrİyoruz Ne Sİtede Öylesİne Yayinlanan Siralamada İsmİmİz Var Ne Bu Siralama Da.
Alıntı:
Sinav Bİtİmİne 1 Saat Veya 45 Dk Kala Verdİm.
3,5 saat falan harcamamışsın, 1 saat kala vermişsin sınavı.

9 nisandaki sınavada girmemişsin, girdiğin 6 nisandaki sınav o sınavda hata yapıldığını sonuçların açıklanmayacağını zaten duyurduk, bu ne şiddet bu ne celal? Sınava girmemişsin nerede benim adım diyorsun 1 er net yapanlarında sonucunu hesapladık gönderdik.

Sizin gibiler için değil bu site, lütfen bu siteye girmeyin biz bişiler yapmaya çalışanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz, üzüm yiyenlerle işimiz, bağcı dövmeye çalışanlar lütfen girmesin.

Alıntı:
Online Sinav Konusunda Acemİyİm Utku Beyefendİ Hazretlerİne Msj Atiyoruz Herhalde Yetkİlİ O Adam DÖnÜp Cvp Bİle Yazmiyor Adamdan Sayip Herhalde Beyefendİ'nİn ArkadaŞi Olmak Lazim, Bende 2 Tane Sİte Sahİbİyİm Ama Üyelere BÖyle Yapmiyorum HİÇ.
Sizin karşınızda size hizmetle zorunlu kimse yok, bana pm atmayın sorununuzu iilgili konulara yazın diye uyarıyorum, çünkü sizinle aynı sorunu yaşayan olursa oda okusun çözümünü yararlansın, özellikle sınav zamanı günde 50 ye yakın özel mesaj geliyor bir tanesi ile 3 dakika uğraşsam 150 dakika yapar, 2,5 saat, ben işimde mi çalışayım, siteyle, sınavla mı ilgileneyim, kendi özel hayatımı mı yaşayayım birde üstüne 2,5 saat özel mesajlarla mı uğraşayım ? Elimden geldiğincede yanıtlamaya çalışıyorum özel mesajları, yetişemiyorum... Bu ne saygısızlık ? Benim site yöneticileri hariç bir tane bile arkadaşım yok siteden, buluşmalarda görüp tanıştığım üyelerimiz var... Site yöneticilerinide site yönetimine girdikten sonra tanıdım.

3 senedir üyesin attığın ilk mesajda bu, Allahım sabır ver... Görüldüğü gibi sorun yok sınavda, arkadaşlarımızın dikkatsizliğine gelmiş göremeiş sonuçlarını onlarada yardımcı oluyoruz sıralarını söylüyoruz, sizin amacınız sıranızı öğrenmek falan değil, siz niye yazdınız bu mesajı çok iyi biliyorsunuz, kaldı ki 3-4 tane sorunda olabilir insanız...

Lütfen girmeyin bir daha yaptığımız sınavlara, biz yararlanmak isteyenler için uğraşıyoruz ne kadar az kişi olursa o kadar iyi yaparız, gerçekten ilgilenenler girsin, ben öylesine girdim diyenler girmesin, birşeylerden faydalanmak isteyenlere artniyetsiz tüm imkanlarımız açık, bağcıyı dövecem bana ne dgs den diyorsanız kaale alınmazsınız.

Alıntı:
svss tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
dikeygecis.org un puan hesabıyla tasarı deshanesinin puanları tutmuyo. Yaklaşık 4 puan oynuyo benimkinde. Şu katsaılar olayını bi türlü anlayamadım. Bir üstadımız bizi bilgilendirirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
Puana pek bakmayın, önemli olan netlere göre sıralamanız, dgs puanlama değil net sınavıdır zaten bu senede değişecek katsayılar.
Alıntı:
divanefilo tarafından gönderildi
Benİm Adim İkİ Defa GeÇİyor Bİrİ Benİm Hesaplarima Uyuyor DİĞerİ İse Alakasi Yok. Bİrİnde Siralamam 699 DİĞerİnde 2000 Lerde Neden Öle Acaba . KÖtÜ SonuÇ GerÇek Sonucum DeĞİl DeĞİlmİ Utkuu Yaa...
birincisi bu şekilde mesaj yazmak kurallara aykırı, bu tür mesajlar okunmadığı için silinir mesajlar, lütfen daha dikkatli olunuz.

Başka bir üyemiz sizinle aynı bilgileri vermiş sanırım tanıdığınız biri nick inize göre sıralamanız excel 706. satır ....
Lütfen kusura bakmayın, 100 tane özel mesaj geliyor her gün, birine 2 dakika ayırsam 4 saatim sadece özel mesaj cevaplama ile geçecek, lütfen sorularınızı forumda sorunuz, özel mesajları cevaplayamıyorum.

Bu mesaj en son " 16-04-08 " tarihinde saat 12:14 itibariyle Utku tarafından düzenlenmiştir....
Utku Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-04-08, 12:16   #22
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 31-12-05
İtibar Gücü: 45 svss Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
Utku tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ekin'den af dileyerek açtım mesajını, sizin gibileri tanısın herkes, kimlerle uğraşıyoruz görsün Bu mesajın silinir nereye yazarsan yaz, çünkü kullanıcılara saygın yok ne yazdığın okunmuyor.
3,5 saat falan harcamamışsın, 1 saat kala vermişsin sınavı.

Başka bir üyemiz sizinle aynı bilgileri vermiş sanırım tanıdığınız biri nick inize göre sıralamanız excel 706. satır ....
Hocam siz boşverin sinirlenmeyin. Bu site bize çok şey kazandırdı. Dgs konusu hakkında çok bilgilendirdi. Herzaman bu siteye çok minnettar olucam. Eminim benim gibi düşünen pek çok kullanıcı vardır. Eğer beğenmeyen varsa dedikleri gibi başka siteye giderler. Bize her konuda yardımcı olduğunuz için teşekkürü bir borç bilirim...

Bu mesaj en son " 16-04-08 " tarihinde saat 13:20 itibariyle EquinoX tarafından düzenlenmiştir....
svss Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 16-04-08, 12:48   #23
Eğitim Kurumları

Tasarı kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 24-03-08
İtibar Gücü: 12 Tasarı daha yeniTasarı daha yeni
Merhaba Arkadaşlar,
Puan hesaplamasında farklılık olduğunu belirtmişsiniz.Haklısınız dikeygecis.org ile bizim hesaplama sistemimizde 3-4 puan kadar oynama var.Bilmelisinizi ki puan hesaplaması her sene değişkenlik gösterir bunun sebebi kat sayılardaki değişmelerdir.Puan sadece size fikir olsun diye verilmektedir asıl önemli olan netler ve sıralamadır.
Hepinize başarılar...
Tasarı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-04-08, 13:00   #24
Üye

Giriş Tarihi: 02-01-08
İtibar Gücü: 15 ömerrrrr Sanal Karizma İstemiyor
utku hocam size minnetarz.herşey için teşekkür ederiz sizin adınızda tüm site yöneticelrine.bir iki tane böle sorun çıkmasına rağmen binlerce insann onuruna layıksınız.teşekkürlerhakkınızı helal edin...
ömerrrrr Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-04-08, 13:47   #25
Üye

Giriş Tarihi: 23-08-06
İtibar Gücü: 0 cem85 Berbat
bölümlere göre sıralama bugun verılecekmi

netlerle de sıralama verılecekmı

Bu mesaj en son " 16-04-08 " tarihinde saat 14:54 itibariyle Utku tarafından düzenlenmiştir....
cem85 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-04-08, 14:56   #26
Üye

sevenhill kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 10-12-05
İtibar Gücü: 46 sevenhill Sanal Karizma İstemiyor
soruların yapılma oranına göre puan hesaplamada katsayılar değişiyor arkadaşlar
bilginiz olsun.
kolay gelsin...

MUHAMMED ALİ vs SONNY LISTON
sevenhill Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-04-08, 14:59   #27
Prof

Utku kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 77 Utku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyor
Sıralamayı beklemeden , bölüm sıralamasını görmek isteyen arkadaşlar için kısayol anlatacağım.

Excelde üstten verilere tıklayıp, filtreleyi seçin daha sonra sütünların üzerinde ok çıktığını göreceksiniz, sınıf sutununun okuna tıklayın (tümünü seçi iptal edin) daha sonra bölüm kodunuzu tıklayın, sizinle aynı bölümde giren herkesin sıralamasını görebilirsiniz.
Lütfen kusura bakmayın, 100 tane özel mesaj geliyor her gün, birine 2 dakika ayırsam 4 saatim sadece özel mesaj cevaplama ile geçecek, lütfen sorularınızı forumda sorunuz, özel mesajları cevaplayamıyorum.
Utku Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-04-08, 15:12   #28
Üye

sevenhill kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 10-12-05
İtibar Gücü: 46 sevenhill Sanal Karizma İstemiyor
ok saol hocam bölüm sıralamasını da görmüş olduk...

MUHAMMED ALİ vs SONNY LISTON
sevenhill Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-04-08, 17:22   #29
Aktif Üye

gölge83 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 17-02-08
İtibar Gücü: 14 gölge83 Sanal Karizma İstemiyor
site yöneticilerine teşekkür ederim bize yardımcı oldukları için.mayıs ayında da deneme sınavı yapılacak mı?
gölge83 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-04-08, 18:40   #30
Aktif Üye+

Giriş Tarihi: 15-11-06
İtibar Gücü: 33 candanote Sanal Karizma İstemiyor
kaçıncı sıradayım ben ya linki tıklayınca pc donuyorrrrr çatlıcam meraktan

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Etiketler
dgs deneme, sınav sonuçları
Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları