![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS ve Önlisans Mezunu / Öğrencileri ile İlgili Güncel Haberler 2008 - 2009 - 2010 DGS - Dikey Geçiş Sınavı ile ilgili güncel haberler, sınav açıklanma tarihi, sınav başvuru tarihi, dgs yönetmeliği ile ilgili değişiklikler, ösym duyuruları ile ilgili konular. İntibak ve Meslek Yüksek Okulları ile ilgili güncel haberler. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#21 | ||||||
|
Prof
Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 77
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Bu mesajın silinir nereye yazarsan yaz, çünkü kullanıcılara saygın yok ne yazdığın okunmuyor.Alıntı:
Alıntı:
9 nisandaki sınavada girmemişsin, girdiğin 6 nisandaki sınav o sınavda hata yapıldığını sonuçların açıklanmayacağını zaten duyurduk, bu ne şiddet bu ne celal? Sınava girmemişsin nerede benim adım diyorsun 1 er net yapanlarında sonucunu hesapladık gönderdik. Sizin gibiler için değil bu site, lütfen bu siteye girmeyin biz bişiler yapmaya çalışanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz, üzüm yiyenlerle işimiz, bağcı dövmeye çalışanlar lütfen girmesin. Alıntı:
3 senedir üyesin attığın ilk mesajda bu, Allahım sabır ver... Görüldüğü gibi sorun yok sınavda, arkadaşlarımızın dikkatsizliğine gelmiş göremeiş sonuçlarını onlarada yardımcı oluyoruz sıralarını söylüyoruz, sizin amacınız sıranızı öğrenmek falan değil, siz niye yazdınız bu mesajı çok iyi biliyorsunuz, kaldı ki 3-4 tane sorunda olabilir insanız... Lütfen girmeyin bir daha yaptığımız sınavlara, biz yararlanmak isteyenler için uğraşıyoruz ne kadar az kişi olursa o kadar iyi yaparız, gerçekten ilgilenenler girsin, ben öylesine girdim diyenler girmesin, birşeylerden faydalanmak isteyenlere artniyetsiz tüm imkanlarımız açık, bağcıyı dövecem bana ne dgs den diyorsanız kaale alınmazsınız. Alıntı:
Alıntı:
Başka bir üyemiz sizinle aynı bilgileri vermiş sanırım tanıdığınız biri nick inize göre sıralamanız excel 706. satır ....
Lütfen kusura bakmayın, 100 tane özel mesaj geliyor her gün, birine 2 dakika ayırsam 4 saatim sadece özel mesaj cevaplama ile geçecek, lütfen sorularınızı forumda sorunuz, özel mesajları cevaplayamıyorum. Bu mesaj en son " 16-04-08 " tarihinde saat 12:14 itibariyle Utku tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 31-12-05
İtibar Gücü: 45
![]() |
Alıntı:
Bu mesaj en son " 16-04-08 " tarihinde saat 13:20 itibariyle EquinoX tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#23 |
|
Eğitim Kurumları
Giriş Tarihi: 24-03-08
İtibar Gücü: 12
![]() ![]() |
Merhaba Arkadaşlar,
Puan hesaplamasında farklılık olduğunu belirtmişsiniz.Haklısınız dikeygecis.org ile bizim hesaplama sistemimizde 3-4 puan kadar oynama var.Bilmelisinizi ki puan hesaplaması her sene değişkenlik gösterir bunun sebebi kat sayılardaki değişmelerdir.Puan sadece size fikir olsun diye verilmektedir asıl önemli olan netler ve sıralamadır. Hepinize başarılar... |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 02-01-08
İtibar Gücü: 15
![]() |
utku hocam size minnetarz.herşey için teşekkür ederiz sizin adınızda tüm site yöneticelrine.bir iki tane böle sorun çıkmasına rağmen binlerce insann onuruna layıksınız.teşekkürler
hakkınızı helal edin... |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 23-08-06
İtibar Gücü: 0
![]() |
bölümlere göre sıralama bugun verılecekmi
netlerle de sıralama verılecekmı Bu mesaj en son " 16-04-08 " tarihinde saat 14:54 itibariyle Utku tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 10-12-05
İtibar Gücü: 46
![]() |
soruların yapılma oranına göre puan hesaplamada katsayılar değişiyor arkadaşlar
bilginiz olsun. kolay gelsin...
|
|
|
#27 |
|
Prof
Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 77
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sıralamayı beklemeden , bölüm sıralamasını görmek isteyen arkadaşlar için kısayol anlatacağım.
Excelde üstten verilere tıklayıp, filtreleyi seçin daha sonra sütünların üzerinde ok çıktığını göreceksiniz, sınıf sutununun okuna tıklayın (tümünü seçi iptal edin) daha sonra bölüm kodunuzu tıklayın, sizinle aynı bölümde giren herkesin sıralamasını görebilirsiniz.
Lütfen kusura bakmayın, 100 tane özel mesaj geliyor her gün, birine 2 dakika ayırsam 4 saatim sadece özel mesaj cevaplama ile geçecek, lütfen sorularınızı forumda sorunuz, özel mesajları cevaplayamıyorum. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 10-12-05
İtibar Gücü: 46
![]() |
ok saol hocam bölüm sıralamasını da görmüş olduk...
|
|
|
#29 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 17-02-08
İtibar Gücü: 14
![]() |
site yöneticilerine teşekkür ederim bize yardımcı oldukları için.mayıs ayında da deneme sınavı yapılacak mı?
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 15-11-06
İtibar Gücü: 33
![]() |