![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| Teknik Eğitim, Eğitim, Mesleki Eğitim Fakültelerindeki İntibak Tecrübeleri Teknik Eğitim, Mesleki Eğitim ve Eğitim Fakültelerinde yaşadığınız intibak tecrübelerini buraya yazabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 25-01-06
İtibar Gücü: 44
![]() |
arkadaşlar ne demek lazım bilmiyorum ama 20 ders yüklediler inanılmaz stresli ve ağır özellikle bu okulda formasyon dersleri inanılmaz vakit alıyor 3-4 ders lik yer kaplıyor bölüm hocaları iyi anlayışlı davranıyor ancak çok ama çok çalışmak lazım hafta 45 saat ders elıyorım biz su an 3 arkadasız. birde okul inaılmaz acemi bizim bütün muafiyetler karıştı hiç bir sey bilmiyorlar eger takıp etmezsen 30 ders verirler yani şaka yapmıyorum bana 2 dönemin 5. haftası pardon diyerek matematik 2 verdiler tabi kıyamet kotu o ayrı neyse size şu kada söylemek istiyorum cok pişmanım.... sosyal aktivite sıfır kampus köyde araba sıkıntı dersler acayip agır ee daha ne olsun ....anladınız umarım
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 31-05-06
İtibar Gücü: 39
![]() |
Mustafa'nın söylediklerine aynen katılıyorum.Bende Elektrik İntibak Öğrencisiyim okulla ilgili birçok sıkıntı var.Önceliklii olarak öğrenci işleri çok bilgili değiller.işleri bizim takip etmemiz şart diğer sorunları mustafa dile getirmiş zaten. Sınava girecek arkadaşlara tavsiyemiz Tercihleri yaparken Üniversite hakkkında detaylı bir araştırma yapsınlar.Muaf olacakları dersler,Üniversitenin konunumu olanakları vs. sonradan pişman olmayın.Sizleri de korkutmak istemeyiz ama durum ortada....
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
t-bag
Giriş Tarihi: 05-11-05
İtibar Gücü: 48
![]() ![]() |
Alıntı:
Alıntı:
durumunuzu gayet iyi anlıyorum...aynı yollardan geçmiş bir öğrenci olarak.. herşeye rağmen finaller öncesi moralinizi yüksek tutun...buraya kadar getirdiniz,biraz daha sabır... okulla ve sosyal ortamla ilgili söyleyebileceklerim de sınırlı ne yazık ki...ben şanslı azınlıktandım çünkü çok iyi intibak arkadaşlarım vardı..muhabbet olmasa hiç çekilmezdi...ama dgs'ye girip başka bir okulu kazanınca ayrılmadan önce çok düşündüm..koşa koşa giderim diyordum ama öyle olmadı...kaydımı alırken içim bile burkuldu..son kez dönüp okula ve yurda baktığımda bir parçam burda kalacak dedim.. verebileceğim tek tavsiye bol bol kitap okumanız olur zaten çok okurdum.ama düzce'de zaman daha yavaş ilerliyor sanki. hergün kahrederek,pişimanlıklarla günü geçirmek yerine düzce'ye gelmeden önceki adamı geliştirmeye çalışın..intibak bittiğinde yada eğer şansınızı tekrar deneyip dgs ile başka bir okula gittiğinizde hayatınızda bazı şeyler olumlu yönde değişmiş olsun..umudunuzu kaybetmeden sayılı olan iyi şeylerin tadını çıkarın..öyle veya böyle..teoman'ın dediği gibi ; ''nasıl oluyor,vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor...'' finallerde hepinize başarılar... ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 05-05-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
birazda olumlu bakalım
okul bi fakülte iken üniversite oldu küçük olması imkanları kısıtlı olması normal siz bu okulu bi beş altı sene sonra görün yinede; küçük yerde ikili ilişkiler daha iyi gelişir gürültü patırtıdan bıkan arkadaşlara düzceyi tavsiye ederim. iyi çalışmalar. arkadaşlarıma selamlar elektrik 2006 intibaklı e.demir |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
t-bag
Giriş Tarihi: 05-11-05
İtibar Gücü: 48
![]() ![]() |
Alıntı:
güzel yazmışsınsın erhancım ![]() yalnız avatarına takıldım!!! nerden buldun tarkan'ı ? ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 05-06-06
İtibar Gücü: 38
![]() |
kardeş peki gelecegi nasıl imkan varmı
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 05-07-06
İtibar Gücü: 37
![]() |
bigün mustafayla beraber sınavdan çıkmışız sınavlarmız hakkında genel yarum yaparken artık kendimi tutamadım saatlerce ağladığımı hatırlarım o nasıl ağlamaktı bi başladım susmak bilemedim ağladım ağladım ağladım çok zor günlerdi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu mesaj silinmiştir. Fibonacci.
|
![]() |