DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - İntibak Tecrübeleri > Teknik Eğitim, Eğitim, Mesleki Eğitim Fakültelerindeki İntibak Tecrübeleri
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

dikeygecis.org Duyuruları

Teknik Eğitim, Eğitim, Mesleki Eğitim Fakültelerindeki İntibak Tecrübeleri Teknik Eğitim, Mesleki Eğitim ve Eğitim Fakültelerinde yaşadığınız intibak tecrübelerini buraya yazabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 15-04-08, 13:50   #1
Üye

mustafam kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 25-01-06
İtibar Gücü: 44 mustafam Sanal Karizma İstemiyor
Thumbs down Düzce Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Tasarım ve Konstrüksiyon Öğretmenliği

arkadaşlar ne demek lazım bilmiyorum ama 20 ders yüklediler inanılmaz stresli ve ağır özellikle bu okulda formasyon dersleri inanılmaz vakit alıyor 3-4 ders lik yer kaplıyor bölüm hocaları iyi anlayışlı davranıyor ancak çok ama çok çalışmak lazım hafta 45 saat ders elıyorım biz su an 3 arkadasız. birde okul inaılmaz acemi bizim bütün muafiyetler karıştı hiç bir sey bilmiyorlar eger takıp etmezsen 30 ders verirler yani şaka yapmıyorum bana 2 dönemin 5. haftası pardon diyerek matematik 2 verdiler tabi kıyamet kotu o ayrı neyse size şu kada söylemek istiyorum cok pişmanım.... sosyal aktivite sıfır kampus köyde araba sıkıntı dersler acayip agır ee daha ne olsun ....anladınız umarım
mustafam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 05-05-08, 19:54   #2
Üye

35recep35 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 31-05-06
İtibar Gücü: 39 35recep35 Sanal Karizma İstemiyor
Mustafa'nın söylediklerine aynen katılıyorum.Bende Elektrik İntibak Öğrencisiyim okulla ilgili birçok sıkıntı var.Önceliklii olarak öğrenci işleri çok bilgili değiller.işleri bizim takip etmemiz şart diğer sorunları mustafa dile getirmiş zaten. Sınava girecek arkadaşlara tavsiyemiz Tercihleri yaparken Üniversite hakkkında detaylı bir araştırma yapsınlar.Muaf olacakları dersler,Üniversitenin konunumu olanakları vs. sonradan pişman olmayın.Sizleri de korkutmak istemeyiz ama durum ortada....
35recep35 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-05-08, 22:01   #3
t-bag

soyhaalp kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 05-11-05
İtibar Gücü: 48 soyhaalp daha yenisoyhaalp daha yeni
Alıntı:
mustafam tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşlar ne demek lazım bilmiyorum ama 20 ders yüklediler inanılmaz stresli ve ağır özellikle bu okulda formasyon dersleri inanılmaz vakit alıyor 3-4 ders lik yer kaplıyor bölüm hocaları iyi anlayışlı davranıyor ancak çok ama çok çalışmak lazım hafta 45 saat ders elıyorım biz su an 3 arkadasız. birde okul inaılmaz acemi bizim bütün muafiyetler karıştı hiç bir sey bilmiyorlar eger takıp etmezsen 30 ders verirler yani şaka yapmıyorum bana 2 dönemin 5. haftası pardon diyerek matematik 2 verdiler tabi kıyamet kotu o ayrı neyse size şu kada söylemek istiyorum cok pişmanım.... sosyal aktivite sıfır kampus köyde araba sıkıntı dersler acayip agır ee daha ne olsun ....anladınız umarım

Alıntı:
35recep35 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Mustafa'nın söylediklerine aynen katılıyorum.Bende Elektrik İntibak Öğrencisiyim okulla ilgili birçok sıkıntı var.Önceliklii olarak öğrenci işleri çok bilgili değiller.işleri bizim takip etmemiz şart diğer sorunları mustafa dile getirmiş zaten. Sınava girecek arkadaşlara tavsiyemiz Tercihleri yaparken Üniversite hakkkında detaylı bir araştırma yapsınlar.Muaf olacakları dersler,Üniversitenin konunumu olanakları vs. sonradan pişman olmayın.Sizleri de korkutmak istemeyiz ama durum ortada....

durumunuzu gayet iyi anlıyorum...aynı yollardan geçmiş bir öğrenci olarak..

herşeye rağmen finaller öncesi moralinizi yüksek tutun...buraya kadar getirdiniz,biraz daha sabır...

okulla ve sosyal ortamla ilgili söyleyebileceklerim de sınırlı ne yazık ki...ben şanslı azınlıktandım çünkü çok iyi intibak arkadaşlarım vardı..muhabbet olmasa hiç çekilmezdi...ama dgs'ye girip başka bir okulu kazanınca ayrılmadan önce çok düşündüm..koşa koşa giderim diyordum ama öyle olmadı...kaydımı alırken içim bile burkuldu..son kez dönüp okula ve yurda baktığımda bir parçam burda kalacak dedim..

verebileceğim tek tavsiye bol bol kitap okumanız olur zaten çok okurdum.ama düzce'de zaman daha yavaş ilerliyor sanki. hergün kahrederek,pişimanlıklarla günü geçirmek yerine düzce'ye gelmeden önceki adamı geliştirmeye çalışın..intibak bittiğinde yada eğer şansınızı tekrar deneyip dgs ile başka bir okula gittiğinizde hayatınızda bazı şeyler olumlu yönde değişmiş olsun..umudunuzu kaybetmeden sayılı olan iyi şeylerin tadını çıkarın..

öyle veya böyle..teoman'ın dediği gibi ;

''nasıl oluyor,vakit bir türlü geçmezken
yıllar hayatlar geçiyor...''

finallerde hepinize başarılar...
Eski 06-05-08, 13:20   #4
Üye

edemir_37 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 05-05-08
İtibar Gücü: 0 edemir_37 Sanal Karizma İstemiyor
Smile 2006 girişli bi dgs'li

birazda olumlu bakalım
okul bi fakülte iken üniversite oldu
küçük olması imkanları kısıtlı olması normal
siz bu okulu bi beş altı sene sonra görün
yinede;
küçük yerde ikili ilişkiler daha iyi gelişir
gürültü patırtıdan bıkan arkadaşlara
düzceyi tavsiye ederim.
iyi çalışmalar.
arkadaşlarıma selamlar
elektrik 2006 intibaklı e.demir
edemir_37 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-05-08, 22:43   #5
t-bag

soyhaalp kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 05-11-05
İtibar Gücü: 48 soyhaalp daha yenisoyhaalp daha yeni
Alıntı:
edemir_37 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
birazda olumlu bakalım
okul bi fakülte iken üniversite oldu
küçük olması imkanları kısıtlı olması normal
siz bu okulu bi beş altı sene sonra görün
yinede;
küçük yerde ikili ilişkiler daha iyi gelişir
gürültü patırtıdan bıkan arkadaşlara
düzceyi tavsiye ederim.
iyi çalışmalar.
arkadaşlarıma selamlar
elektrik 2006 intibaklı e.demir
erhan paşa da geldi tam oldu güzel yazmışsınsın erhancım

yalnız avatarına takıldım!!! nerden buldun tarkan'ı ?
Eski 19-05-08, 00:39   #6
Üye

paradoxs86 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 05-06-06
İtibar Gücü: 38 paradoxs86 Sanal Karizma İstemiyor
kardeş peki gelecegi nasıl imkan varmı
paradoxs86 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-09-08, 16:04   #7
Üye

birsen_22 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 05-07-06
İtibar Gücü: 37 birsen_22 Sanal Karizma İstemiyor
bigün mustafayla beraber sınavdan çıkmışız sınavlarmız hakkında genel yarum yaparken artık kendimi tutamadım saatlerce ağladığımı hatırlarım o nasıl ağlamaktı bi başladım susmak bilemedim ağladım ağladım ağladım çok zor günlerdi...
birsen_22 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-11-08, 18:27
Rituioo942
Bu mesaj silinmiştir. Fibonacci.
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Etiketler
intibak, teknik eğitim fakültesi

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları