![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS ve Önlisans Mezunu / Öğrencileri ile İlgili Güncel Haberler 2008 - 2009 - 2010 DGS - Dikey Geçiş Sınavı ile ilgili güncel haberler, sınav açıklanma tarihi, sınav başvuru tarihi, dgs yönetmeliği ile ilgili değişiklikler, ösym duyuruları ile ilgili konular. İntibak ve Meslek Yüksek Okulları ile ilgili güncel haberler. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Prof
Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 77
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Türkiye Geneli DGS Bilgilendirme
İyisiyle kötüsüyle site olarak bir ilki gerçekleştirmeye çalıştık, öncelikle oluşmuş olan aksaklıklar için kusurumuza bakmayın, her geçen sınavda çok daha düzenli oluyoruz. Tasarı eğitim kurumlarıyla gerçekleştirdiğimiz sınav akşam 20.00 itibari ile sona ermiştir.
Sınav sonuçlarının açıklanması konusunda bu konuyu takip ediniz, en kısa sürede sonuçlar açıklanacak. 6 Nisan'da dersanelerde giren, 9 Nisanda sitemizde sınava giren arkadaşlarımız; soruları, cevap anahtarını ve sayısal soruların çözümlü cevaplarını alttaki linkten indirebilirler: http://www.dikeygecis.org/forum/down...do=file&id=409 Sitemizde sınava giren arkadaşlar netler çıkarılmadan, sadece doğrulara göre yapılmış, gerçeği yansıtmayan sıralamaya; Sözel için: http://www.dikeygecis.org/forum/quiz...rboard&type=16 Sayısal için: http://www.dikeygecis.org/forum/quiz...rboard&type=15 linklerine tıklayarak öğrenebilirler. Sıralama tekrar ediyorum netlere göre değil, doğrular üzerine yapılmıştır, netlere göre liste kısa sürede duyurulacak. Katılım gösteren herkese teşekkürler. ©2004-2008 dikeygecis.org web ekibi
Lütfen kusura bakmayın, 100 tane özel mesaj geliyor her gün, birine 2 dakika ayırsam 4 saatim sadece özel mesaj cevaplama ile geçecek, lütfen sorularınızı forumda sorunuz, özel mesajları cevaplayamıyorum. |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Lady in GreenBlack..
Giriş Tarihi: 23-09-07
Blog Başlıkları: 16
İtibar Gücü: 20
![]() ![]() |
teşekkürler Utku ama önceki denemede niye sıralama olmadı?
![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Prof
Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 77
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.dikeygecis.org/forum/quiz...type=13&num=50
http://www.dikeygecis.org/forum/quiz...type=12&num=50 doğrulara göre sıralama pazar günkü sınavın.
Lütfen kusura bakmayın, 100 tane özel mesaj geliyor her gün, birine 2 dakika ayırsam 4 saatim sadece özel mesaj cevaplama ile geçecek, lütfen sorularınızı forumda sorunuz, özel mesajları cevaplayamıyorum. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 21-07-06
İtibar Gücü: 38
![]() |
Hımm ben bilmiyodum açıklandığını söölemesen
![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Lady in GreenBlack..
Giriş Tarihi: 23-09-07
Blog Başlıkları: 16
![]() ![]() |
ben bugun yapılan sınavı indiremiyorum??
|
|
|
|
#6 |
|
shine on...
Giriş Tarihi: 05-02-06
İtibar Gücü: 47
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer elinizde B kitapçığının cevap anahtarı varsa onuda verebilir misiniz
|
|
|
#7 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 15-11-06
İtibar Gücü: 33
![]() |
teşekkürler yaa anlaşılan sözeli yine katletmişim ben
ama sayısal ii valla süpperr
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 28-08-07
![]() |
herşey için teşekkürler beyler emeği olana herkese çok teşekkürler saolun
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 04-03-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
bir öncekine göre daha guzeldi ve gerçekten giderek ilerliyo yaptığınız iş gurur duyabilirsiniz emeğinizle gerçekten çok guzel olmuş ve cevapları vermenizde daha iyi teşekkurler
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 20-03-07
İtibar Gücü: 27
![]() |
arkadaşlar gerçekten ellerinize sağlık yaaa.
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|