www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 6 Sayfa var 1 2 3 4 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 60

Konu: Turizmve Seyahat İşletmeciliği öğrencileri veya mezunları buraya.

MiToLoJiK_HeRo **umay** şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var **umay** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    48

Cool Turizmve Seyahat İşletmeciliği öğrencileri veya mezunları buraya.

Slm arkadaşlar.
    Turizm ve seyahat işletmeciğiliği bölümü ile ilgili bu forum başlığında bir konu bulamadım aramalarım sonucunda dedim şimdiye kadar yoktu bundan sonra olsun mahrum kalmayalım.
    Evet bu bölümden mezun olan arkdaşlar ya da hala okuyan arkadaşlardan dgs ye girecek olanlar nasıl hazırlanıyor ve nereleri istiyor bu konularda konuşalaım istedim bu başlıkta.
    Ben Erciyes üniversitesi Nevşehir MYO Turizm ve seyahat İşletmeciliği mezunuyum ve bu yıl ikinci sefer dgs ye gireceğim.Geçen yıl bütün tercihlerim İşletme idi ama şimdi açık öğretim işletme okuyorum ve dgs deki tercihim Seyahat işletmeciliği ve turizim rehberliği öğretmenliği olacak (Gazi)
    Sizler nereyi istiyorsunuz ve nerler yapıyorsunuz ?
    aslolan inanmak için görmek değil görmek için inanmakmş..
    KAPATUKA'NIN PERİSİ
    DELİ KIZIN TÜRKÜSÜ

Aktif Üye esesbeti şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var esesbeti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    45
    slm.bende safranbolu MYO.Turizm rehberliği bölümü mezunuyum.ilk defa gircem dgs sınavına.istediğim yer tabikide gazi üniversitesi.seyahat işletmeciliği ve turizm rehberliği öğretmenliği.öğretmenlik diyorum ama ataması olmuyor böle bir bölümü istiyorum işte.çalışmak lazım vallah..herkese başarılar..
    herşeye rağmen hayat güzel

MiToLoJiK_HeRo **umay** şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var **umay** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    48
    Alıntı esesbeti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm.bende safranbolu MYO.Turizm rehberliği bölümü mezunuyum.ilk defa gircem dgs sınavına.istediğim yer tabikide gazi üniversitesi.seyahat işletmeciliği ve turizm rehberliği öğretmenliği.öğretmenlik diyorum ama ataması olmuyor böle bir bölümü istiyorum işte.çalışmak lazım vallah..herkese başarılar..
    A.s aynı bölüm mezunu olmamamıza rağmen aynı bölümü istiyormuşuz.
    Evet ataması yok ama olmayacak diyede birşey yok.Bir gün mutlaka olur bu bölmü okumak sadece öğretmen olmak demek değil sanırım daha donanımlı turizmciler olabiliriz diye düşünüyorum.
    Rabbim yardımcımız olsun.Hepimizin gönlüne göre versin.
    Gazi'de görüşürüz
    KAPATUKA'NIN PERİSİ
    DELİ KIZIN TÜRKÜSÜ

Aktif Üye esesbeti şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var esesbeti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    45
    inşallah kazanırızzzzzzzzzzz. AMİNNNNNNNNNNN
    herşeye rağmen hayat güzel

Üye edutr87 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var edutr87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    35
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    41
    Alıntı **umay** Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Slm arkadaşlar.
    Turizm ve seyahat işletmeciğiliği bölümü ile ilgili bu forum başlığında bir konu bulamadım aramalarım sonucunda dedim şimdiye kadar yoktu bundan sonra olsun mahrum kalmayalım.
    Evet bu bölümden mezun olan arkdaşlar ya da hala okuyan arkadaşlardan dgs ye girecek olanlar nasıl hazırlanıyor ve nereleri istiyor bu konularda konuşalaım istedim bu başlıkta.
    Ben Erciyes üniversitesi Nevşehir MYO Turizm ve seyahat İşletmeciliği mezunuyum ve bu yıl ikinci sefer dgs ye gireceğim.Geçen yıl bütün tercihlerim İşletme idi ama şimdi açık öğretim işletme okuyorum ve dgs deki tercihim Seyahat işletmeciliği ve turizim rehberliği öğretmenliği olacak (Gazi)
    Sizler nereyi istiyorsunuz ve nerler yapıyorsunuz ?
    slm umay bende nevşehir myo turizm ve seyahat mezunuyum daha doğrusu yeni okul bitti vede bende dgsye giricem benim ilk tercihlerim seyahat işletmeciliği oldu son 4 tercih işletme oldu ama hiç çalışamadım dgs okul yüzünden sınavlar falan vardı neyse kib inş sende kazanırsın görüşürüz.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    48
    Alıntı edutr87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm umay bende nevşehir myo turizm ve seyahat mezunuyum daha doğrusu yeni okul bitti vede bende dgsye giricem benim ilk tercihlerim seyahat işletmeciliği oldu son 4 tercih işletme oldu ama hiç çalışamadım dgs okul yüzünden sınavlar falan vardı neyse kib inş sende kazanırsın görüşürüz.
    Selam !
    Öncelikle hoşgeldin!
    Kalan zamanını iyi değerlendirisen ve bir öss temelin varsa çok zorlamayacaktır dgs.Seyehat işletmecilikleride çok fazla bir puanla almıyor yanlış değilsem.Dediğim gibi kalan zamanını soru çözmek ve denemelerle değerlendirirsen rahatlıkla yerleşebilirsin diye düşünüyorum.Okul puanıda çok önemli tabi.
    Umarım okuldan da iyi bir puan gelir ve iyi bir yere yerleşirsin.
    Başarılar kolay gelsin.
    KAPATUKA'NIN PERİSİ
    DELİ KIZIN TÜRKÜSÜ

Üye edutr87 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var edutr87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    35
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    41
    Alıntı **umay** Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam !
    Öncelikle hoşgeldin!
    Kalan zamanını iyi değerlendirisen ve bir öss temelin varsa çok zorlamayacaktır dgs.Seyehat işletmecilikleride çok fazla bir puanla almıyor yanlış değilsem.Dediğim gibi kalan zamanını soru çözmek ve denemelerle değerlendirirsen rahatlıkla yerleşebilirsin diye düşünüyorum.Okul puanıda çok önemli tabi.
    Umarım okuldan da iyi bir puan gelir ve iyi bir yere yerleşirsin.
    Başarılar kolay gelsin.
    slm naber basıl gidiyo sınava az kaldı. ya benim okuldaki ortlama 3.08 acaba kaç puan gelir bi tahminin varmı??

Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    48
    Alıntı edutr87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm naber basıl gidiyo sınava az kaldı. ya benim okuldaki ortlama 3.08 acaba kaç puan gelir bi tahminin varmı??
    Sınav hazırlıkları gitmiyor.Çünkü sınava girmekten vazgeçtim
    Benim okul ortalamam 3.62 idi ve 78 küsür bir puan gelmişti.Sanada 70 üzeri gelir sanırım ama emin değilim tabi.Ben bölüm üçüncüsü olarak bitirdim okulu.
    Kolay gelsin başarılar inşallah gönlünüzden geçen yer olur.
    KAPATUKA'NIN PERİSİ
    DELİ KIZIN TÜRKÜSÜ

Aktif Üye bayko_kou şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var bayko_kou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    50
    arkadaslarım sanırım seyehat ogrencılerı yok bı sıtede..sınav oldu bıttı ama hıc bı yerde bı yorum goremedım..

Downloads
    35
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    41
    Alıntı bayko_kou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslarım sanırım seyehat ogrencılerı yok bı sıtede..sınav oldu bıttı ama hıc bı yerde bı yorum goremedım..
    slm kardeş bende seyahatçiyim sınav iyi değildi açıkcası olursa balıkesir 2. öğretim olur senin??

+ Konu Cevaplama Paneli