![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS Kategorisi Arşivi Gündemini kaybetmiş konular burada saklanır.Kimse mesaj yazamaz,konu açamaz. |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 19-09-05
İtibar Gücü: 49
![]() |
Başvuru tarihleri neden geç bir tarih olarak açıklandı?
arkadaşlar başvuru tarihleri neden bu kadar geç bir zamana atıldı .bazıları çok konuşulan uygulamalı teknik bilimler fakultelerinin yetişirmek için diyor.bu konu hakkında bilgisi olan varmı? kontenjanlar ile bi ilgisi varmı sizce?
Bu mesaj en son " 08-04-08 " tarihinde saat 01:22 itibariyle albay tarafından düzenlenmiştir.... Neden: yanlış yazım |
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 02-04-08
İtibar Gücü: 12
![]() |
eskiden hangi tarihlerde oluyormuş başvurular?
|
|
|
#3 |
|
// • Street Fighter • \\
Giriş Tarihi: 04-07-07
İtibar Gücü: 26
![]() |
önceden nisan ayının ortası gibi yani 15 nisan gibi başlar nisan sonu biterdi .şimdi mayıs ayına sarktı 1 ay gecikmeli oldu yani arkdaş bunu kasteddi
![]()
|
|
#4 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 04-10-07
İtibar Gücü: 20
![]() ![]() |
Teknoloji kaynaklı olsa gerek.
şimdi parayı yatırıyorsun akşama internetten başvurunu yapıosun. Saniyede bilgilerin merkeze ulaşıyor. Eskiden kağıtlar havada uçuşuyordu.. Bİlmem ben böyle düşündüm, en azından son 3 yılda girdiğiim öss ve dgs sınavlarının başvuru süreçlerini düşünerek..
|
|
#5 |
|
Administrator
Giriş Tarihi: 25-07-04
İtibar Gücü: 79
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
albay arkadaşımızın yaklaşımı doğru olabilir. Bende kendisine katılıyorum teknik eğitim fakülteleri sadece dgs ile öğrenci alacak öss den tamamen kaldırılacak gibi görülüyor eğer teknik eğitim fakülteleri sadece dgs ile öğrenci alırsa muazzam bir kontenjan artışıdoğacaktır bu seneki dgs de böylece 3 yıllık sınırın kalkması ile artacak sınava giren sayısı bir nebze olsada eşitlenmiş olur
|
|
#6 |
|
...
Giriş Tarihi: 16-10-05
İtibar Gücü: 52
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence başvuru tarihlerinin geçe atılmasının nedeni Öss başvurularınında geçtiğimiz senelere göre çok geç bir döneme atılmasıyla paralel. Bu sene Uyg. teknik bilimlerin hayata geçmesi çok zor gibi geliyor bana.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 20-06-07
İtibar Gücü: 23
![]() |
teknik eğitim fakültesindeki konterjanlar artmayabilir ama genel olarak konterjan artışı olacaını dersane hocamızdan öğrendim ayrıca her yıl dgs kolaylaşıyor zaten sorular zor bulmuyoruz ki birde zamanı yetiştirebilsek tüm sorun kalkıcak
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 02-04-08
İtibar Gücü: 12
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#9 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 01-09-07
İtibar Gücü: 20
![]() |
bence yeni düzenlemeler var gibi inşallah ark.lar kontenjanlarda artma olur.içimden bir ses öyle diyor
![]() hayırlısı ile kontenjanlar artsın,puanlarda düşme olsun,![]() ve tüm çalışanlar istedikleri yere yerleşsinler![]() ![]() allah yardımcımız olsun,bol şans herkesee |
|
|
|
|
#10 |
|
// • Street Fighter • \\
Giriş Tarihi: 04-07-07
İtibar Gücü: 26
![]() |
teknolojik kaynaklı bir gecikme söz konusu olabilir
veya yeni düzeltmeler yapılıyo olabilir knt artışı gibi mesela ![]() kont. artış olmasını bende bekliyorum arkadaşlar inşl. hissettiklerim beni yanıltmaz dgs gibi knt. az olan bir sınavda 1 kişi artsa bile knt lar virgüllerle mağdur olan bi çok ardaşım hayallerine kavuşur onun için ben 1 kişi artmasına bile kabulumdur diorum ![]() ![]()
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|