![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| dikeygecis.org Arşiv Sitede geçerliliğini kaybetmiş konuların bulunduğu bölüm.Bu bölüme idareciler hariç kimse mesaj yazamaz,konu açamaz. |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sınav saat kaçta olsun ? | |||
| 17:00 |
|
50 | 52.08% |
| 18:00 |
|
13 | 13.54% |
| 19:00 |
|
9 | 9.38% |
| 20:00 |
|
24 | 25.00% |
| Oylayanlar: 96. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#31 | |
|
Kategori Yöneticisi
Giriş Tarihi: 02-08-05
İtibar Gücü: 109
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
daha sonra da olacak online deneme..
|
|
|
|
#32 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-09-07
İtibar Gücü: 20
![]() |
bende katılmak istiyorum ama nasıl... katılıcam
![]() |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 23-03-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
baba kusura bakmayın ama biraz adeletsizlik var ortada pazar günü girenlerden başka niye kimseyi almıyorsunuz benim belki önemli bi işim vardı belki hastaydım çarşamba günü boşum nsl olacaklütfen bununla ilgilenin çok hayırlı bi iş yapıyorsunuz bari tam yerine ulaşsın ilginiz için teşekkürler saygılarımla...
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#34 | |
|
Kategori Yöneticisi
Giriş Tarihi: 02-08-05
İtibar Gücü: 109
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malesef bu deneme için başvurular sona erdi...
Alıntı:
|
|
|
|
#35 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 29-01-08
İtibar Gücü: 14
![]() |
sınava girecekler arasında hali hazırda öğrenciler de olacağı için bence 17:00'den sonra olması daha iyi olur. umarım oy veren arkadaşlar geneli de düşünür.
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 27-12-07
İtibar Gücü: 16
![]() |
sınav iş saatinde olmazsa girmeyi çok istiyorum.eğerki site yöneticileri tarafından mümkünse iki oturum şeklinde sınav yapılsın.yani çoğunluk oylar 17:00 ve 20:00 saatlerinde.17:00 de girmek isteyenler 17:00 girsin ve tam 20:00 de de 17:00 sonrasını oylayanlar girsin.kodlamalar falan sınav süresinin içine dahil zaten.yani böyle bir uygulama yapabiliniyorsa pazar günü girmek isteyen herkes girmiş olabilir sanırım.son durumu dört gözle bekliyorum..... tşklr. iyi çalışmalar
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Prof
Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 77
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Lütfen kusura bakmayın, 100 tane özel mesaj geliyor her gün, birine 2 dakika ayırsam 4 saatim sadece özel mesaj cevaplama ile geçecek, lütfen sorularınızı forumda sorunuz, özel mesajları cevaplayamıyorum. |
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-04-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
arkadaşlar geç saatte olursa daha iyi olur hiç değilse calışan arkadaşlar da girebilir
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 29-01-08
İtibar Gücü: 14
![]() |
mrb grupta pek aktif deilim ancak yarın ki sınava katılmak istiyorum fatih üni dış ticaret ikinci snf ögrencsym
ünimde girdigim denemelerde sonuçlar ii ancak genelde kendini denemek gibi olmuyo pazar günkü tasarı dershanesinin sınavınada bakırköyde girdm sonuçları bekliyorum şimdi ancak buna nasıl giricem online yani ? yardımcı olun lütfen
|
|
|
|
#40 |
|
Lady in GreenBlack..
Giriş Tarihi: 23-09-07
Blog Başlıkları: 16
İtibar Gücü: 20
![]() ![]() |
bu sınav türkiye genelinde yapılan sınavın aynısı mı olcak bu sefer..?
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|