![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| dikeygecis.org Arşiv Sitede geçerliliğini kaybetmiş konuların bulunduğu bölüm.Bu bölüme idareciler hariç kimse mesaj yazamaz,konu açamaz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#31 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 13-01-06
İtibar Gücü: 44
![]() |
sitede verilen sorular eski deneme soruları.Peki madem sınavdaki sorular değilse neden tr geneli soruları diye verildi acaba saygılar?!?!
|
|
|
#32 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 29-06-07
İtibar Gücü: 23
![]() |
arkadaslar ufak tefek sorunlar yasamda bende cok memnun kaldım cok tesekkurler
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
shine on...
Giriş Tarihi: 05-02-06
İtibar Gücü: 47
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi ilk sayfayı oku gözünü seveyim bak ne demişler aksaklık oldu demişler onun için eski sorular demişler
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#34 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-02-07
İtibar Gücü: 28
![]() |
olsun ya yinede soruları indirme şansı vermeleri çok ii bu bile yetr herkese verdii emekten dolayı teşekkürler arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 04-03-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
emeği geçen herkeze teşkkurler olağanustu bi organizasyonda böyle kuçuk hatalar elbet olur çok sagolun gerçekten harikaydınız...sizin için kazınıcam sınavı
))) |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 02-11-06
İtibar Gücü: 32
![]() |
bende ilk önce sayfayı baya bi açamadım.sonra nette sorunlar çıktı yinee ve en önemlisi pc başında çözmek çok zor oldu inanılmaz gözlerim ağrıdı.Ama emeği geçen tüm arkadaşlara teş ediyorum sorular yine çok güseldi.aksaklıklar içinde herkesin canı sağolsun diyorum.sayenizde eksiklerimizi,hatalarımızı görme şansı bulduk sınava 3 ay kala.tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 17-01-07
İtibar Gücü: 29
![]() |
bu sorular bugün girdiğim denemeden farklı ama:!!!
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 10-04-07
İtibar Gücü: 0
![]() ![]() ![]() |
arkadaşım asıl senin yaptıgın ayıp bi saman cöpü yüzünden bütün harmanı yakamassın! bi kez böyle oldu diye hep böyle olmuş ya da olucakmış gibi davranamazsın... lütfen biraz daha anlayışlı olalım.... ! burdan edindiğimiz tecrübeleri yabana atmayın ve haksızlık ta yapmayın... lütfen...!
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
SelamEtLe
Giriş Tarihi: 30-10-07
İtibar Gücü: 18
![]() |
yaa bence booylesı daha ıyı olmus carsamba gunu oldugu ıcın bılgılendırdıgınız ıcın ayrıca tesekkur
нєякєѕ güℓüѕüмü göяüуσя кιмѕє ѕαναѕιмι göямüуσя нєякєѕ ѕєѕιмι dυуυуσя düѕüηdügüмü кιмѕє вιℓмιуσя нєякєѕ уαzdιкℓαяιмι σкυуσя gözуαѕℓαяιмι кιмѕє göямüуσя нєякєѕ вєηι тαηιdιgιηι ѕαηιуσя αмα кιмѕє вєηιм кιм σℓdυgυмυ вιℓмιуσr |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 27-04-07
İtibar Gücü: 25
![]() |
teşekkürler
Gerçek soruları vermemeniz güzel.. Hem kişi sayısı azaldı hemde sınavın tadı kaçmıştı.. bende bekledim açılmyınca çıktım.. sonra geldim açılmış geç kalmışım.. emekleriniz için teşekkür ederim.. umarım bundan sonra sık sık yine olur bu sınavlar.......................
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|