![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| Birlikten Kuvvet Doğar DGS İntibak, Okul ile İlişiğin Kesilmesi - 2008 Öğrenci Affı - İntibak Dilekçe Örnekleri hakkında bu bölümde sorularınızı sorabilir paylaşımda bulunabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#31 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 22-02-07
İtibar Gücü: 28
![]() |
arkadaşlar elimde tasarı ve güvenderin kitapları var.güvender biraz çözümlü tasarıda pek bişey yok ikiside temiz isteyen arkadaşlar varsa pm atsın msn i de versin kargo ile yoolayım kargo ücreti kitabı alıcak kişiye aittir
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 29-08-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
Slm dostlar ya bende kitp isteyecektim ama galiba bu bölümde kimse kammamış
sesimi duyan varsa mesaj atabiirimi ![]() |
|
|
|
|
|
#33 |
|
.::Schüler::.
Giriş Tarihi: 09-11-06
İtibar Gücü: 39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar çevreniz de öss ye hazırlanan kişiler varmı?Ulaşım açısından istanbul anadolu yakası olursa iyi olur.
Benim elimde final dergisinin sayısal öğrencileri için 2006 yılındaki dergileri ve kitapları var hiç kullanılmamış.Hani şu evde dershane üyeliklerinden.Yoksa hepsini çöpe atmak zorunda kalacağım
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#34 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 03-04-07
İtibar Gücü: 26
![]() |
Arkadaşlar ben de mantık soruları ihtıyacım var ozellıkle dg yaprak tetlerı yardımcı olmak ıteyenler mj atabılır
|
|
|
|
#35 |
|
..::SözünBittiğiYerde::..
Giriş Tarihi: 22-10-05
İtibar Gücü: 51
![]() ![]() |
Aynı güvender kitabı bende de vardı. kursa götürebilmek için 3-4 bölüme ayırttım ve ciltlettim. çıkmış sorular ayrı, denemeler ayrı matematik ayrı türkçe ayrı vs. ve çoğunluğu az kullanılmış. Tasarıya başlayınca yetiştiremedim
Haricinde tasarının geçen seneki kitabı var. yalnız ben kitapları taşıma sorunum olduğu için parçalara ayırırım. Kızanlar olabilir belki ama böyle daha verimli çalıştım. Koca bir klasör testim vr tasarıdan ama hepsi çözülmüş. Soruları değerlendirmek isteyen olursa verbilirim. Yoksa kalacak. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. İStanbul avrupa yakasındayım ![]()
|
|
|
|
#36 | |
|
GesTion
Giriş Tarihi: 22-11-06
İtibar Gücü: 33
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|