![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| Üniversitelerde İntibak Üniversite hakkında genel olarak (bölümlere özel değil) intibak hakkında bilgi verilecek konular burada.Sadece intibakta okumuş olanlar konu açabilir burada,soru sormak için konu açılırsa silinir. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#21 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 19-08-05
İtibar Gücü: 50
![]() |
arkadaşlar bende uludağ işletme isteyen arkadaşlardan biriym ama benim sorum benim okul ilk mezun olarak biziverecek bu bir problem yaratır mı sınav sonra ben 1. tercih olarak uludağı yazacam benim sözelden 70 sayısaldan is 45 net çıkartabiliyorum bölüm de de 3. ve bizim bölümden sadece 3 kişi girecek dgs ye bu da bir problem oluşururmu ben bölümde 3. yüm sizce kazanabilirmiyim ben
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Moderator
Giriş Tarihi: 27-08-05
İtibar Gücü: 68
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
kolay gelsın
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#23 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 11-03-06
İtibar Gücü: 42
![]() |
arkadaşlar ben bu sene sınava giricem uludağ üni.işletme 2.öğretim ilk tercihim bu bölüme girebilmem için tahmini kaç net yapmam gerekir. teşk..
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Moderator
Giriş Tarihi: 27-08-05
İtibar Gücü: 68
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#25 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 31-01-06
İtibar Gücü: 43
![]() |
slm uludağ işletmeye geçiş yapan arkadşlar kaç puan aldı?
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 11-03-06
![]() |
arkadaşlar geçen sene uludağ üniver. kazanan bir arkadaşımı msn ye bekliyorum bana yardımcı olması için e-mail adresi vermiyoruz isteyen pm den ulaşabilir. (uludağ işletme ) trşk.
kimyacı bir mahsuru yoksa msn adresini verirmisin sohbet etmek istiyorum dgs hakkında ve ULUDAĞ HAKKINDA ![]() Bu mesaj en son " 28-04-06 " tarihinde saat 20:43 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
| sahin_sarı |
|
Bu mesaj silinmiştir. Fibonacci.
Neden: flood
|
|
|
#27 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 07-06-06
İtibar Gücü: 38
![]() |
uludag işletme
mrb ben suan dısticaret seneye bende gırecegım dgs'ye ve uludağ işletmeyi cok istiyorum nasıl intibakda zorlanıyormusunuz arkadaşlar.benı bılgılendırısenız cok teşekkur ederim.. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
belki bir gün
Giriş Tarihi: 11-07-05
İtibar Gücü: 54
![]() |
bluesbluesband arkadaşım nerlerdesin gözükmüyorsun umarım intibağı geçmişssindir ahberlerini bekliyoruzzz
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 25-02-06
![]() |
bende uludağ işletme istitorum seneye girecegım sınava inşallah hayırlısı olur
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Üye
Giriş Tarihi: 06-12-05
İtibar Gücü: 46
![]() |
Alıntı:
çan eğrisinden etkilenmiyor musun? biraz bilgi verirsen sevinirim. uludağ iktisatı yazdım. bu sene olmazsa seneye de yazarım. |
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|