|
|
#1 |
|
JANDARMA
Giriş Tarihi: 26-08-05
Downloads: 34
Uploads: 7
İtibar Gücü: 65 ![]() |
Eğitim hayatımızda bir çok güzellikler yaşamışıktır! O güzelliklerden birtaneside; dikeygecis.org ailesine katılarak bilginin merkezine gelmek olsa gerek
Dikeygecis.org ile nasıl karşılaştınız, hangi arkadaşınız tavsiye etti, ne ararken, hangi gün, neler yaparken katıldınız... Anlatın bakalım hikayenizi! Eminim çok güzel bir hikayeniz vardır! Kahkaha dolu hikayelerin olduğu gibi düşündürücü ders alıcıda hikayelerde vardır! Biraz hafızanızı zorlayın bakalım...!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
// • Street Fighter • \\
Giriş Tarihi: 04-07-07
Downloads: 42
Uploads: 0
İtibar Gücü: 33 ![]() |
geçen yıl m.y.o da okurken dgs hakkında netten biraz bilgi edinmek için google dgs yazarak buldum dikeygecis.org 'u ama ozamanlar pek önemsemedim işimi görmek için bir üyelik aldım ve orda kaldı yani hepsi zaten nete girme şansımda azdı .. Daha sonra okul bitipte dgs ye iyice yaklışınca dikeygecis.org la tekrar tanıştım yeni bir üyelik aldım ve o günden sonra nerdeyse hergün ziyaret ederim vazgeçilmezim oldu benim dgs hakkında bir çok şeyi dikeygecis.org 'dan öğrendim iyi ki varsın dikeygecis.org iyiki bizimlesinn.......
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aktif Üye++
Giriş Tarihi: 02-02-07
Downloads: 32
İtibar Gücü: 38 ![]() |
DGS yi araştırırken buldum.Çok iyi yapmışım..
![]() Sonuç olarak birçok bilgi elde ettim.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 14-08-07
Downloads: 22
İtibar Gücü: 29 ![]() |
gecen sene ekolayda tavla oynuyodum karsımdakı rakıbım dgs yoluyla gecıs yaptıgınından bahsetmıstı tabı konu dgs olunca konusmaya basladık bana dgs org dıe bı sıte oldugunu ve cok yararlı bılgıler ogrenecegımı soledı onun tavsıyesı uzerıne dgs org netten bulup uye oldum ııkıde olmusum gercekten cok faydalı seyler ogrendım emeklerı gecen tum arkadaşlara cok tesekkurler...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Trendy
Giriş Tarihi: 12-10-05
Downloads: 12
İtibar Gücü: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
myo nun birinci sınıfındayken okulun duvarına bilgisayar monte etmişlerdi.Sordum araştırma ve notlarımıza bakmamız içinmiş.Bende ilk aklıma gelen dgs yi arattım.İntibak öğrencilerine bir dokunan bin ah işitiyor adlı makaleyi okuyup içimi kararttım tabi akabinde siteyle münasebetimde başladı.Sonra her gördüğüme siteden bahsetmeye başladım.siteye girip üye olmak yerine benim hergün öğrendiğim yeni bilgileri anlatmamı tercih ettiler.Tabi sınav sonucunu beklerken veya sınavı kazanınca üye olmaları gerektiğini anladılar
İyiki o okuldaki bilgisayarları duvara monte etmişler.Çok işime yaradı
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
shine on...
Giriş Tarihi: 05-02-06
Downloads: 16
İtibar Gücü: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2sene önce myo 1.sınıfta kayıt oldum netten dgs ile ilgili arama yaparken rastladım siteye.
geçen seneye kadar nadir giriyodum. bu yıl hep buralardayım bağımlılık yaptı heralde. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
düş ağrısı
Giriş Tarihi: 26-07-07
Blog Başlıkları: 10 Downloads: 20
İtibar Gücü: 33 ![]() ![]() ![]() |
tesadüfen googleda yazıp buldum
dgs ile ilgili bilgileri öğrendiğim tek adresken dgs sonuçlarını beklerken 7/24 vazgeçemediğim bi site oldu.o gün bugündür dgs org bağımlısıyım
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
Giriş Tarihi: 06-11-05
Blog Başlıkları: 3 Downloads: 20
Uploads: 4
İtibar Gücü: 73 ![]() |
Siteden haberim vardı ama pek ilgili değildim.2005 senesi bayramın üçüncü günüydü Evde canım sıkılıyodu. Bizim izzet aradı abi buluşma var siteden arkadaşlarla gelirmisin dedi. bende başta hayır dedim. sonra kararım değişti. ogün bugündür burdayım
![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
"uzakta"
Giriş Tarihi: 07-12-05
Downloads: 0
İtibar Gücü: 54 ![]() |
Rahatsız bir insanla beraberdim o sıralar. Çok kıskanç bir yapım olduğu içinde herşeyini bilme ihtiyacı duyuyordum. Malum arkadaşımız dgs sitesinde düzenlenen çeşitli buluşmalara katılıp gezdiğini!!!
öğrenince bende hemen kayıt yaptırmıştım. Sonra da alışkanlık yaptı bırakamadık
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
tatilde....
Giriş Tarihi: 27-08-05
Downloads: 7
İtibar Gücü: 79 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
googledan dikey geçiş sınavı diye arattırırken buldum ogün bugündür burdayım 3yıl olmuş bile
ve iyiki burdayım
|
|
|
|