DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > Forum Hakkında > Site Hakkında
Şifremi Unuttum? Üye Ol!
Site Hakkında Site ve Forum hakkında görüş,öneriler ve şikayetletiniz için bu bölümü kullanabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 02-04-08, 17:50   #1
JANDARMA

Giriş Tarihi: 26-08-05
Downloads: 34
Uploads: 7
İtibar Gücü: 65
Dolunayfb Sanal Karizma İstemiyor
Smile Dikeygecis.org Ailesine Nasıl Katıldınız-Karşılaştınız? Hikayenizi Anlatın...!

Eğitim hayatımızda bir çok güzellikler yaşamışıktır! O güzelliklerden birtaneside; dikeygecis.org ailesine katılarak bilginin merkezine gelmek olsa gerek

Dikeygecis.org ile nasıl karşılaştınız, hangi arkadaşınız tavsiye etti, ne ararken, hangi gün, neler yaparken katıldınız... Anlatın bakalım hikayenizi! Eminim çok güzel bir hikayeniz vardır! Kahkaha dolu hikayelerin olduğu gibi düşündürücü ders alıcıda hikayelerde vardır! Biraz hafızanızı zorlayın bakalım...!
Dolunayfb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-04-08, 19:44   #2
// • Street Fighter • \\

Giriş Tarihi: 04-07-07
Downloads: 42
Uploads: 0
İtibar Gücü: 33
fezail Sanal Karizma İstemiyor
geçen yıl m.y.o da okurken dgs hakkında netten biraz bilgi edinmek için google dgs yazarak buldum dikeygecis.org 'u ama ozamanlar pek önemsemedim işimi görmek için bir üyelik aldım ve orda kaldı yani hepsi zaten nete girme şansımda azdı .. Daha sonra okul bitipte dgs ye iyice yaklışınca dikeygecis.org la tekrar tanıştım yeni bir üyelik aldım ve o günden sonra nerdeyse hergün ziyaret ederim vazgeçilmezim oldu benim dgs hakkında bir çok şeyi dikeygecis.org 'dan öğrendim iyi ki varsın dikeygecis.org iyiki bizimlesinn.......
fezail Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-04-08, 19:49   #3
Aktif Üye++

Giriş Tarihi: 02-02-07
Downloads: 32
İtibar Gücü: 38
sserdar Sanal Karizma İstemiyor
DGS yi araştırırken buldum.Çok iyi yapmışım..
Sonuç olarak birçok bilgi elde ettim..
sserdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-04-08, 20:11   #4
Aktif Üye+

Giriş Tarihi: 14-08-07
Downloads: 22
İtibar Gücü: 29
didem_su Sanal Karizma İstemiyor
gecen sene ekolayda tavla oynuyodum karsımdakı rakıbım dgs yoluyla gecıs yaptıgınından bahsetmıstı tabı konu dgs olunca konusmaya basladık bana dgs org dıe bı sıte oldugunu ve cok yararlı bılgıler ogrenecegımı soledı onun tavsıyesı uzerıne dgs org netten bulup uye oldum ııkıde olmusum gercekten cok faydalı seyler ogrendım emeklerı gecen tum arkadaşlara cok tesekkurler...
didem_su Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-04-08, 20:27   #5
Trendy

Giriş Tarihi: 12-10-05
Downloads: 12
İtibar Gücü: 68
textilci iyi yolda ilerliyortextilci iyi yolda ilerliyortextilci iyi yolda ilerliyortextilci iyi yolda ilerliyortextilci iyi yolda ilerliyortextilci iyi yolda ilerliyortextilci iyi yolda ilerliyor
myo nun birinci sınıfındayken okulun duvarına bilgisayar monte etmişlerdi.Sordum araştırma ve notlarımıza bakmamız içinmiş.Bende ilk aklıma gelen dgs yi arattım.İntibak öğrencilerine bir dokunan bin ah işitiyor adlı makaleyi okuyup içimi kararttım tabi akabinde siteyle münasebetimde başladı.Sonra her gördüğüme siteden bahsetmeye başladım.siteye girip üye olmak yerine benim hergün öğrendiğim yeni bilgileri anlatmamı tercih ettiler.Tabi sınav sonucunu beklerken veya sınavı kazanınca üye olmaları gerektiğini anladılarİyiki o okuldaki bilgisayarları duvara monte etmişler.Çok işime yaradı
textilci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-04-08, 20:30   #6
shine on...

Giriş Tarihi: 05-02-06
Downloads: 16
İtibar Gücü: 54
amet daha yeniamet daha yeniamet daha yeniamet daha yeniamet daha yeni
2sene önce myo 1.sınıfta kayıt oldum netten dgs ile ilgili arama yaparken rastladım siteye.
geçen seneye kadar nadir giriyodum. bu yıl hep buralardayım bağımlılık yaptı heralde.
amet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-04-08, 21:01   #7
düş ağrısı

Giriş Tarihi: 26-07-07
Blog Başlıkları: 10
Downloads: 20
İtibar Gücü: 33
gülll daha yenigülll daha yenigülll daha yeni
tesadüfen googleda yazıp buldumdgs ile ilgili bilgileri öğrendiğim tek adresken dgs sonuçlarını beklerken 7/24 vazgeçemediğim bi site oldu.o gün bugündür dgs org bağımlısıyım
gülll Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-04-08, 21:58   #8
Yönetici

Giriş Tarihi: 06-11-05
Blog Başlıkları: 3
Downloads: 20
Uploads: 4
İtibar Gücü: 73
freundx İtibar düzeyini kapadı
Siteden haberim vardı ama pek ilgili değildim.2005 senesi bayramın üçüncü günüydü Evde canım sıkılıyodu. Bizim izzet aradı abi buluşma var siteden arkadaşlarla gelirmisin dedi. bende başta hayır dedim. sonra kararım değişti. ogün bugündür burdayım
freundx Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-04-08, 22:07   #9
"uzakta"

Giriş Tarihi: 07-12-05
Downloads: 0
İtibar Gücü: 54
celibate Sanal Karizma İstemiyor
Rahatsız bir insanla beraberdim o sıralar. Çok kıskanç bir yapım olduğu içinde herşeyini bilme ihtiyacı duyuyordum. Malum arkadaşımız dgs sitesinde düzenlenen çeşitli buluşmalara katılıp gezdiğini!!! öğrenince bende hemen kayıt yaptırmıştım. Sonra da alışkanlık yaptı bırakamadık
celibate Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-04-08, 22:24   #10
tatilde....

Giriş Tarihi: 27-08-05
Downloads: 7
İtibar Gücü: 79
Kimyacı iyi yolda ilerliyorKimyacı iyi yolda ilerliyorKimyacı iyi yolda ilerliyorKimyacı iyi yolda ilerliyorKimyacı iyi yolda ilerliyorKimyacı iyi yolda ilerliyor
googledan dikey geçiş sınavı diye arattırırken buldum ogün bugündür burdayım 3yıl olmuş bileve iyiki burdayım
Kimyacı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Saat: 08:10.