![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| Site Hakkında Site ve Forum hakkında görüş,öneriler ve şikayetletiniz için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#61 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 20-11-08
İtibar Gücü: 2
![]() |
Bu sene DGS'yi kazanan sserdar kullanıcı adlı arkadaşımıza bugün yapamadığım bir soruyu sorayım dedim. Soruyu yanıtladıktan sonra forumun adresini verdi, "Burada çözemediğin soruları sorabilir, sorulan soruları yanıtlayabilirsin" dedi ve forumdan bahsetti. Ben de üye oldum ve takıldığım soruyu burada paylaştım. Sadece 10 dakika içinde de sorumun yanıtını aldım
. Bundan sonrası için ben de elimden geldiğince diğer arkadaşlara yardımcı olmaya çalışacağım. Teşekkürler Serdar . |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 27-12-08
İtibar Gücü: 1
![]() |
MYO ları hakkında araştırma yaparken buldum ve memnunum
![]() |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 09-09-08
İtibar Gücü: 5
![]() |
öss tercihleri yapaken hocayla konuşmuştum.bana öyle iki yıllıklar yazınki dgs de güzel bölümlere geçebileyim.oda bana pazarlamada yaz demişti.bende pazarlamada neki acaba dgs ile nelere geçebilirim diye merak ettim google DGS yazdım ve çıkan linke tıkladım.tesadüf bu siteyi ziyaret ettim ve burdan bir çok bilgi edindim fakat üye olmadım
dgs ciddileşince üye oldum iyi yapmışım bee![]()
|
|
|
#64 |
|
Aşk Köpekliktir.!
Giriş Tarihi: 23-03-08
İtibar Gücü: 12
![]() |
İhtiyaclar Sonucları dogurur.
DGS konusunda bilgi ihtiyacı icin google amcamın ılk sırada bana önerdigi site ![]()
|
|
|
#65 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 04-12-07
İtibar Gücü: 17
![]() |
google saolsunn kafama bi anda dgs dgs nerden bulabilirim diee merak ediodumm.. yazdım ilk çıkan linke tıkladım bu dünyaa beni karşıladı..
![]()
|
|
|
|
#66 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 27-12-07
İtibar Gücü: 16
![]() |
dgs hakkında bişeyler ögrenmek istedim ilk tıkladgım siteydi ilaç gibi geldi resmen aradgm herseyi bulabiliyorum süperr bi sitee
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#67 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 11-09-05
İtibar Gücü: 49
![]() |
dikeygeciş orga 2006 senesinde üye oldum çok uğraştım dgs için herşeyi bu siteden öğrendim tüm bilgilerle aydınlandım ama inanmayacaksınız bu sitedende hiç ayrılamadım bilgisayarı açtığımda ana sayfam budur.sene 2009 olmasına rahmen ve ben dgs sınavını kazanamama rahmen hala buradayım dgs bitti benim için aöf intibak bitmedi
![]() seviyorum bu siteyi bağımlısı oldum sanırım yaşım 40da olsa ben bu siştedeyim ![]() |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Üyeyim ben üyeyim...
Giriş Tarihi: 30-03-05
İtibar Gücü: 56
![]() |
Lisede 2 yıllığa geçiş yapmayı düşünürken koymuştum Dgs yi kafama o sıralarda Dgs ile ilgili pek kimsenin bilgisi yoktu. Bende internette birşeyler bulma umuduyla araştırmaya koyuldum. Ve buldum da.. Çok da iyi oldu
![]()
|
|
|
#69 |
|
Akademik Mobilyacı
Giriş Tarihi: 25-02-06
Konum: kordinatları veriyorum alfa 8 beta 11 tam olarak yerim ist/besiktas
İtibar Gücü: 44
![]() |
myo ya kayıt olmadan 2 hafta önce dgs den haberim oldu bende google dgs yazdım ilk çıkana tıkladım bi dahada çıkmadım iyi ki varsın dikeygecis.org
|
|
|
#70 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 04-01-09
İtibar Gücü: 0
![]() |
Ben aslında iki yıllığı bitirdikten sonra eğtimimi devam ettirmeye pek niyetim yoktu. kazanamam diye düşünüyordum.fakat aynı sınıftan kazanan bir arkadasımla karşılaşmam benim düşüncelerimi değistirdi neden bende kazanamayayım dedım ve dgs ıle ilgili arastırma yapmaya başladımi iyikide yapmışım çünkü bu siteyi buldum ve okadar çok faydasını gördüm ki artık burdan kopamıyorum.
![]() |
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|