www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 9 Sayfa var 1 2 3 4 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 81

Konu: Dikeygecis.org Ailesine Nasıl Katıldınız-Karşılaştınız? Hikayenizi Anlatın...!

DoLunAY Dolunayfb şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Dolunayfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    36
    Uploads
    7
    İtibar Gücü
    80

Smile Dikeygecis.org Ailesine Nasıl Katıldınız-Karşılaştınız? Hikayenizi Anlatın...!

Eğitim hayatımızda bir çok güzellikler yaşamışıktır! O güzelliklerden birtaneside; dikeygecis.org ailesine katılarak bilginin merkezine gelmek olsa gerek

Dikeygecis.org ile nasıl karşılaştınız, hangi arkadaşınız tavsiye etti, ne ararken, hangi gün, neler yaparken katıldınız... Anlatın bakalım hikayenizi! Eminim çok güzel bir hikayeniz vardır! Kahkaha dolu hikayelerin olduğu gibi düşündürücü ders alıcıda hikayelerde vardır! Biraz hafızanızı zorlayın bakalım...!

DOLUNAY

// • Street Fighter • \\ fezail şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var fezail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    42
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    48
    geçen yıl m.y.o da okurken dgs hakkında netten biraz bilgi edinmek için google dgs yazarak buldum dikeygecis.org 'u ama ozamanlar pek önemsemedim işimi görmek için bir üyelik aldım ve orda kaldı yani hepsi zaten nete girme şansımda azdı .. Daha sonra okul bitipte dgs ye iyice yaklışınca dikeygecis.org la tekrar tanıştım yeni bir üyelik aldım ve o günden sonra nerdeyse hergün ziyaret ederim vazgeçilmezim oldu benim dgs hakkında bir çok şeyi dikeygecis.org 'dan öğrendim iyi ki varsın dikeygecis.org iyiki bizimlesinn.......
    ösym ye sonsuz saygılar bize çıkardıkları sayısız zorluklardan dolayı..

Aktif Üye++ sserdar şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var sserdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    34
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    53
    DGS yi araştırırken buldum.Çok iyi yapmışım..
    Sonuç olarak birçok bilgi elde ettim..
    YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
    ELEKTRONİK ve HABERLEŞME MÜHENDİSLİĞİ

Aktif Üye+ didem_su şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var didem_su - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    45
    gecen sene ekolayda tavla oynuyodum karsımdakı rakıbım dgs yoluyla gecıs yaptıgınından bahsetmıstı tabı konu dgs olunca konusmaya basladık bana dgs org dıe bı sıte oldugunu ve cok yararlı bılgıler ogrenecegımı soledı onun tavsıyesı uzerıne dgs org netten bulup uye oldum ııkıde olmusum gercekten cok faydalı seyler ogrendım emeklerı gecen tum arkadaşlara cok tesekkurler...
    MARMARA UNV CEVRE MUH İNG

O ARTIK BIR MUHENDISS ADAYI

Bölüm Yöneticisi textilci yakında ünlü olacak textilci yakında ünlü olacak textilci yakında ünlü olacak textilci yakında ünlü olacak textilci yakında ünlü olacak textilci yakında ünlü olacak textilci yakında ünlü olacak textilci yakında ünlü olacak textilci yakında ünlü olacak textilci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    87
    myo nun birinci sınıfındayken okulun duvarına bilgisayar monte etmişlerdi.Sordum araştırma ve notlarımıza bakmamız içinmiş.Bende ilk aklıma gelen dgs yi arattım.İntibak öğrencilerine bir dokunan bin ah işitiyor adlı makaleyi okuyup içimi kararttım tabi akabinde siteyle münasebetimde başladı.Sonra her gördüğüme siteden bahsetmeye başladım.siteye girip üye olmak yerine benim hergün öğrendiğim yeni bilgileri anlatmamı tercih ettiler.Tabi sınav sonucunu beklerken veya sınavı kazanınca üye olmaları gerektiğini anladılarİyiki o okuldaki bilgisayarları duvara monte etmişler.Çok işime yaradı
    başkalarının yaptıklarını silmeye çalıştım
    mürekkeple yazmışlar oysa
    ben,kurşun kalem silgisiydim
    azaldığımla kaldım...

... amet yakında ünlü olacak amet yakında ünlü olacak amet yakında ünlü olacak amet yakında ünlü olacak amet yakında ünlü olacak amet yakında ünlü olacak amet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    71
    2sene önce myo 1.sınıfta kayıt oldum netten dgs ile ilgili arama yaparken rastladım siteye.
    geçen seneye kadar nadir giriyodum. bu yıl hep buralardayım bağımlılık yaptı heralde.
    2008 DGS Sayısal 300.087

düş ağrısı gülll seçkin bir yolda olduğunu belli gülll seçkin bir yolda olduğunu belli gülll seçkin bir yolda olduğunu belli gülll - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    20
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    10
    İtibar Gücü
    48
    tesadüfen googleda yazıp buldumdgs ile ilgili bilgileri öğrendiğim tek adresken dgs sonuçlarını beklerken 7/24 vazgeçemediğim bi site oldu.o gün bugündür dgs org bağımlısıyım
    "Kendimi var sanırsam ben yokum!
    Fakat kendimin yok olduğumu anladıgım zaman varım!"
    teoride desen zehir gibi pratik dersen sallanmakta
    bazen ben hümanistim diyor bazen rasyonalist oluyor
    değişik bir psikoloji bir felsefe...

Yönetici freundx isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. freundx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    23
    Uploads
    5
    Blog Girişleri
    3
    İtibar Gücü
    95
    Siteden haberim vardı ama pek ilgili değildim.2005 senesi bayramın üçüncü günüydü Evde canım sıkılıyodu. Bizim izzet aradı abi buluşma var siteden arkadaşlarla gelirmisin dedi. bende başta hayır dedim. sonra kararım değişti. ogün bugündür burdayım

"uzakta" celibate şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    69
    Rahatsız bir insanla beraberdim o sıralar. Çok kıskanç bir yapım olduğu içinde herşeyini bilme ihtiyacı duyuyordum. Malum arkadaşımız dgs sitesinde düzenlenen çeşitli buluşmalara katılıp gezdiğini!!! öğrenince bende hemen kayıt yaptırmıştım. Sonra da alışkanlık yaptı bırakamadık

Bölüm Yöneticisi Kimyacı yakında ünlü olacak Kimyacı yakında ünlü olacak Kimyacı yakında ünlü olacak Kimyacı yakında ünlü olacak Kimyacı yakında ünlü olacak Kimyacı yakında ünlü olacak
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    97
    googledan dikey geçiş sınavı diye arattırırken buldum ogün bugündür burdayım 3yıl olmuş bileve iyiki burdayım
    Sevdiğiniz bir işi meslek edinirseniz,
    hayatta bir gün dahi olsa çalışmış olmazsınız
    (Konfiçyüs)

+ Konu Cevaplama Paneli