www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 16 Sayfa var 1 2 3 4 11 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 153

Konu: Türkiye Geneli DGS Denemesi

Administrator felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    69
    Uploads
    28
    İtibar Gücü
    106

Türkiye Geneli DGS Denemesi

dikeygecis.org ve tasarı eğitim kurumlarıyla işbirliği yaparak 1. Türkiye Geneli Dikey Geçiş Deneme Sınavı 6 Nisan 2008'de yurt çapında 27 dersanede ve dikeygecis.org da ( dikeygecis.org da online olarak) yapılacak.

Sınav Tarihi ve Saati:6 Nisan 2008 16.00

Sınavda kendi bölümünüzü kodlayacağınız için, rakipleriniz içinde yerinizi görebileceksiniz. Sonuçlarda bölüm sıralamasıda olacak.Sınav sonuçları evlerinize postalanacak, sonuçlar sınava giren herkese göre açıklanacaktır.

Dikeygecis.org da yapılacak online sınava başvurularınız 28 Mart 2008 cuma gününe kadar duyuru yapılacaktır, tahmini kontenjanımız 1000-2000 kişi arasında olacak.

Sınava giriş İstanbul' da Tasarı Dersanelerinde ve dikeygecis.org da ücretsizdir. Diğer dersaneler için ücret hakkında aşağıda ad ,adresi ve telefonu verilen dersaneleri arayarak öğrenebilirsiniz.

Sınav için bulunduğunuz ilde kayıt yapabileceğiniz dersaneler :

İstanbul

Tasarı Eğitim Kurumları

www.tasari.com.tr tüm şube bilgilerine internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Konu felisleox tarafından (05-05-08 Saat 22:39 ) değiştirilmiştir.
    ©2004-2010 dikeygecis.org web ekibi

Prof Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    308
    Uploads
    44
    Blog Girişleri
    2
    İtibar Gücü
    104
    Sorulan sorulara cevaplar bu mesajda toplu olarak verilecek...

Yürütmediki aksilikler nediyle katılımcı dersane listesi güncellenmiştir. Lütfen kontrolleri bu liste üzerinden yapalım

---Rezerve Mesaj---
    Konu felisleox tarafından (22-03-08 Saat 22:01 ) değiştirilmiştir.
    Çok fazla özel mesaj geliyor (alttaki resimden görebileceğiniz gibi), özel mesajları cevaplamıyorum daha doğrusu bu kadar fazla özel mesajı cevaplayacak zamanım yok, lütfen sorularınızı forumda sorunuz...

http://www.dikeygecis.org/images/utku_mesaj_kutusu.gif

// • Street Fighter • \\ fezail şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var fezail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    42
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    48
    teşekürler arkdaşlar , dikeygecis.org olamasa bu haberlerin hiç birinden haberbar olamazdık , ben balıkesirdeyim şanslıyım ki var sınav burda
    ösym ye sonsuz saygılar bize çıkardıkları sayısız zorluklardan dolayı..

Aktif Üye Gul_Aksu şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Gul_Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    44
    ne güzel adapazarında da var sınav ama ne yazıkki benim 6 nisanda hem sabah hem öğleden sonra açıköğretim sınavlarım var. acaba sınavdan sonra sorular yayınlanır mı? sınava katılıp sıralamaya girme imkanımız olmayacak bari soruları görelim.
    Herkes artist olabilir. Ama yönetmen benim istediğime rol veririm istediğime YOL.!

Paylaşımcı *berna* seçkin bir yolda olduğunu belli *berna* seçkin bir yolda olduğunu belli *berna* seçkin bir yolda olduğunu belli *berna* seçkin bir yolda olduğunu belli *berna* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    3
    İtibar Gücü
    54
    hafta sonu olduğu için benim sınavlara katılma şansım hiç olmayacak eskişehir'de dgs kursuna gidiyorum çünkü.neyse..sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim...
    Hangi acılar,hangi anılar eskimez zamanla
    Hangi kalp temiz,hangi gerçek iz aşınmaz yağmurda
    Hangi büyük aşk,hangi büyük kin yok olmaz zamanla
    Hangi yanardağ,hangi fırtına durulmaz dünyada...

Aktif Üye r1150r şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    63
    Derhanelere talep ettiğiniz taktirde p.tesi sizler için ayrı bir seans oluşturabilirler.İlinizde bulunan dershanelerle irtibata geçin...

// • Street Fighter • \\ fezail şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var fezail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    42
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    48
    balıkesirde ikamet eden arkadaşlar dgs deneme sınavı için SINAV DERGİSİ DERSHANESİ'ne gidip sordum , ücret en az 5 ytl olucak ama kesin bişey yok dediler 22-23 mart gibi başlıyacakmış sınav başvuruları o zman kesin ücret belli olur dediler..
    ösym ye sonsuz saygılar bize çıkardıkları sayısız zorluklardan dolayı..

Aktif Üye++ IIREMM şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var IIREMM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    53
    Bide sivasaaa el atsalardıyaa...

İnanmak, başarmak için en büyük adımdır. Yeterki kendinize inanın. İşte o zaman olur.

kafası karışık üye snmdgl54 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var snmdgl54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    50
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    47
    sakarya da da varmışşş çok ii dersaneye sınavı sormak lazım
    2009 DGS
    GAZİ ÜNİVERSİTESİ
    MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESİ
    AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME ÖĞRETMENLİĞİ

Üye sofistt_58 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    Alıntı IIREMM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bide sivasaaa el atsalardıyaa...
    Sana katılıyorum İREM.Bence de Sivasta da olmalıydı.Sınava girecek arkadaslara başarılar.

+ Konu Cevaplama Paneli