![]() |
||
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-01-08
İtibar Gücü: 13
![]() |
8 tercih hakkı artırılmalı , peki ya sizce?
8 tercih hakkı artırılmalı , peki ya sizce?
makina mezunuyum ve tercih yaparken hem muhendıslık hemde ogretmenlıkleri yazıcam, ama puanlar cok yakın birbirine ne ve neyin gelıcegı belırsız, bu yüzden tercıh sayısının artmasını isterim doğrusu, herkese basarılar dılıyorum. |
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 11-01-08
İtibar Gücü: 13
![]() |
bende sana katılıyorum bencede artsa tercih sayısı tam süper olurdu!!!!!!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 06-10-05
İtibar Gücü: 48
![]() |
Tercih sayısının artması pek mantıklı bir durum olmaz bence. Çünkü kontenjanlar az en fazla 9 yada 10 kişi ile sınırlı yani örneğin 12 tercihe çıkarılımış olduğunu düşünürsek 12. tercihe yerleştirilme şansımız yok denecek kadar az, sıra bizim 12. tercihimize gelene kadar bizden 1 puan hatta yarım yada çeyrek puan (burdan virgülden sonraki puanları kastediyorum onlar bile sıralamada ne kadar farkettiriyor biliyorsunuz) fazla alan kişiler o tercihe çoktan yerleşmiş oluyor. Tercih sayısı ne kadar fazla olursa olsun kontenjan az olduğu için bunun bir anlamı olmayacak.
Ancak tercih sınavdan önce yapılsın derseniz buna bende katılıyorum artık OKSde bile tercih önceden yapılıyor ama biz lisans eğitimimize belkide istediğimiz gibi yön veremiyoruz. |
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-09-05
İtibar Gücü: 47
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 04-11-06
İtibar Gücü: 30
![]() |
bence artırılmalı çünlkü zaten kontenjan sınırlı sayıda zaten.artırılmalı ki şansları artsın dgs hazırlanan arkadaşların.herkeze bol şans bu sene için
|
|
#6 |
|
Made in Turkey
Giriş Tarihi: 07-09-05
İtibar Gücü: 50
![]() ![]() |
Ben herkesten çok istiyorum ama ösym nin böyle bişey yapacağını zannetmiyorum çünkü ösym nin dgs de en büyük öğrenci eleme tekniği tercihle başlıyor ve bunu arttırırsa yerleştirme olayı iyice zorlaşacak.Aslında hem kontenjanlar artacak hemde tercih sayısı ben çok şeymi istedim naptımm
![]() |
|
|
|
|
#7 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 21-10-05
İtibar Gücü: 46
![]() |
kesinlikle arttırılımalı. çünkü bilgisayar bölümüyüm. puanlar birbirine çok yakın ve neyin ne olacağı belli olmuyor. daha fazla tercihin daha fazla şans olacağını düşünüorum.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 03-09-07
İtibar Gücü: 18
![]() |
bence tercih sayısının arttırılmasından ziyade , tercihler sınav puanı açıklandıktan sonra yapılmalı.çünkü kimse sınava girmeden tam olarak kaç puan alacağını bilemez.bu konuya öncelik verilmeli bence...
|
|
|
|
|
#9 |
|
kalbimin sahibi:)))))
|
keşke öle bi hakkımız olsa daha sonra tercih yapsak ama malesef, yök öle bişi yapmaz sanmıyorum..ama terch sayılarımız artabilir
bakalm zaman göstercek hayrlısı olsun![]()
|
|
|
#10 |
|
erciyes üniv
Giriş Tarihi: 23-12-06
İtibar Gücü: 30
![]() ![]() |
bence dgs yi hakkı ile yapana artmış artmamış bi fark göstermez.haksızsam işte numaram
![]() ![]() |
|
|
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| gelecek, karar vermek, tercih |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|