![]() |
||
|
|
#21 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 11-09-07
İtibar Gücü: 18
![]() |
bu kontenjanlarla artmasına şiddetle karşıyım daha fazla müdahele etmesinler ya dgs ye yeter bu kadar müdahele...
|
|
|
|
|
#22 |
|
*MUTLU*
Giriş Tarihi: 21-12-06
İtibar Gücü: 35
![]() ![]() ![]() |
8 bile fazla sanki
![]()
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#23 |
|
Ben bir mülteciyim:)
Giriş Tarihi: 22-08-07
Konum: Tüm sözcüklerin cümlelerden kurtulmuş gibi incitmeden özgür kalabildiği yerdeyim...
İtibar Gücü: 19
![]() |
kesinlikle tercihler sınavdan sonra yapılmalı..
Bu mesaj en son " 18-01-08 " tarihinde saat 21:04 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Büyüklü küçüklü yazmayalım lütfen.. |
|
|
|
|
#24 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 29-11-06
İtibar Gücü: 29
![]() |
haklısın sana katılıyorum kontenjan artmadığı sürece tercih hakkının artması çok sıkıntı yaratır.
hayatın asil isimlerince, adının anlamını ver bana, bana kendini ver herşeyden ayıkladığın, en iyi ölüm berbat bir yaşamın kıyısnda durur yaralarını göster ve bana izlerini ver, senden olma güneşlere kamaşsın gözüm bana zamanını ver...... |
|
|
|
|
#25 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 17-02-07
İtibar Gücü: 26
![]() |
bence tercih sayısının arttırılmasından ziyade , tercihler sınav puanı açıklandıktan sonra yapılmalı.çünkü kimse sınava girmeden tam olarak kaç puan alacağını bilemez.bu konuya öncelik verilmeli bence herkese başarılar...............
|
|
#26 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 03-12-07
İtibar Gücü: 16
![]() ![]() |
bızım tercıh edeceğimiz bölüm zaten ülkede 4 ünide var 8 e daha ulaşamadık
![]()
|
|
#27 |
|
SaNtAnA
Giriş Tarihi: 07-07-05
İtibar Gücü: 52
![]() |
Aslında tercihlerin artırılması ya da tercihlerin sınavdan sonrası yapılması ilk başta mantıklı geliyor insana ama arkadaşlar şöyle bir durum varki bu kadar düşük kontenjanlarla öyle bir sistem karmaşadan başka bir sorun yaratmaz yüksek puan çekipte açıkta kalan öğrenci sayısı artar tercihlerin artmasınında aynı sorunlara yol açabileceğini düşünüyorum yani kontenjanlar artmadıkça tercih sayısının artması ya da sınavdan sonra tercih yapılması bence pek mantıklı gelmiyor...
|
|
|
|
|
#28 |
|
=)))
Giriş Tarihi: 27-08-05
İtibar Gücü: 66
![]() ![]() ![]() |
kontenjanlar yada tercih sayısı arttığı zaman daha fazla sıkıntı ve karmaşa yaşanacagını düşünüyorum şimdilik böle iyi bence....
|
|
#29 |
|
Aktif Üye+++
Giriş Tarihi: 28-07-07
İtibar Gücü: 25
![]() |
Kontenjanlar artarsa (ÖSS' deki ile orantılı miktarda ki böyle bir durum şimdilik çok zor gibi), tercihlerin sonradan yapılması mantıklı. Ama durum böyle olmadığı için tercihlerin önceden yapılması en iyisi..
|
|
|
|
|
#30 |
|
logically member
Giriş Tarihi: 23-08-07
İtibar Gücü: 19
![]() |
kontenjandan ziyade tercihlerin önceden yapılması çok büyük şansızlık bence