www.pctk.com.tr
5. Sayfa - Toplam 46 Sayfa var BirinciBirinci ... 2 3 4 5 6 7 8 15 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 41 ile 50 ve 457

Konu: İntibak

Üye aida şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var aida - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    38
    Alıntı kimyacı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocalarınla konuss ikna etmeye calıs olmazsa bilee bu sefer yeni çıkan yasayı kesinlikle dilekçe ile dene....geçen yıl intibaktan atılmış insanlar bile yapıyorsa sen daha okuyorsun şuan şansını denemelisin...
    bu yeni çıkan yasayı denemek için hangi şartlar gerekli
    mutsuzlugun kökleri karanlıkta büyür karanlık ve mutsuzluk iyi bir hikaye
    ...oysa bir mutsuzlugu bitirebilmek için insan kendi hayatının farkında olmalı...

Üye future şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var future - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    39
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    66
    slm arkadaşlar:....bende selçuk üniversitesi işletme okuycam(şimdi hazırlık okuyorum) intibak programım açıklandı 21 tane ders veriyorlar gerekli gereksiz ...... sizlere tavsiyem eğer selçuk yüksek okulları dışında okuyorsanız bu üniversiteyi yazmayınız.....nasipse bende sınava tekrar giricem ...
    AIDS virüsü de, Ebola virüsü de maymun patentli.Maymundan gelip gelmediğimiz belli değil ama...Maymundan gideceğimiz kesin.

Eyy Hayatt,,, escaba_tr şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var escaba_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    51
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    58
    Alıntı future Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar:....bende selçuk üniversitesi işletme okuycam(şimdi hazırlık okuyorum) intibak programım açıklandı 21 tane ders veriyorlar gerekli gereksiz ...... sizlere tavsiyem eğer selçuk yüksek okulları dışında okuyorsanız bu üniversiteyi yazmayınız.....nasipse bende sınava tekrar giricem ...
    Verdiğim linkten intibak bilgi istek formunu doldurursanız forumdaki diğer arkadaşlarımızın ve sizinle aynı bölüm, okulu düşünenlerin okuduğunuz bölüm,intibak...vb hakkında daha fazla bilgi sahibi olmasına yardımcı olabilirsiniz..

http://www.dikeygecis.org/forum/inti...-istek-bolumu/

Üye selmamedih şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0

darısı başıma

Selam mimarlığa geçiş yapmışsın hayırlı olsun.Bende mimarlık istiyorum ama bize inşaat mühendisliği ve yapı öğretmenliği dışında tercih yapamazsınız söylendi.Gerçekten mimarlığı çok istiyorum.Bana yardımcı olursan sevinirim.

Eyy Hayatt,,, escaba_tr şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var escaba_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    51
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    58
    Alıntı aida Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer şuan intibak okuyorsanız,öğrenci işlerine dilekçe yazmanız ve bu dilekçeye ek olarakta "dgs yönetmeliğindeki değişikliğin açıklandığı resmi gazeteyi" vermeniz gerekiyor..

Alıntı selmamedih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam mimarlığa geçiş yapmışsın hayırlı olsun.Bende mimarlık istiyorum ama bize inşaat mühendisliği ve yapı öğretmenliği dışında tercih yapamazsınız söylendi.Gerçekten mimarlığı çok istiyorum.Bana yardımcı olursan sevinirim.
    verdiğim linkten myo da okuduğunuz bölümden hangi lisans bölümüne geçiş yapılabilceğine bakabilirsiniz..

http://www.dikeygecis.org/index.php?...gs-lisans.html

6. 15-01-08 21:18

Üye

Sebep
    Yazı çok güzel ama büyük harf kullanımı site kurallarına aykırı lütfen site kurallarını okuyalım

7. 17-01-08 02:48

Üye

Sebep
    aman aman :)

Aktif Üye gokhan_70 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var gokhan_70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    50
    Alıntı yılmazksk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ üniv. intibak son dönemdeyim ve finaller bitti.. 1 haftada 6 sınava ..11 ocak 2008te ise yani dün bölümün en zor derslerinden 3 sınava birden girdim.. Sınav saatleri 09:00 11:00 13:00 gece uyumamıştım eve geldiğimden beri uyuyorum kendime gelemedim... Gönül isterdiki mutluluk içeren yazılar yazıyım... ama sonuç hayal kırıklığı bana yol göründü gibi artık.. P.tesi hocalarla konuşcam ama bi yararı olacağını sanmıyorum... 1,5 sene boşa gitti.. 2006 DGS sınava ilk girişimdi 1. tercih sıralama 319 bölüm elektronik mühendisliği.. mutsuz son...
    kaderimiz aynı kardeş bende atatürk üniversitesi makine müh. bölümündeyim yasa değişti ama atatürk üniversitesi mühendislikte okuyan arkadaşların faydasına olmadı çünkü bizim okul 3 ders sınav hakkı veriyordu sene sonunda yani 4 desin ff olunca atıyordu ama 3 dersin kalırsa açılan 3 ders sınavına giriyordun geçiyordun hocalar yardım ediyolarmış zaten bugüne kadar gecen arkadaşlar bu sayede geçmişler şimdi bu sınav hakkını kaldırdılar yasa değişti diye derslerden dc dd gecsen ortalama tutmuyo. kısacası kurtuluşumuz kalmadı
    İNTİBAK KALDIRILMALI!!!

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ İNTİBAK MAĞDURU

Bölüm Yöneticisi Kimyacı yakında ünlü olacak Kimyacı yakında ünlü olacak Kimyacı yakında ünlü olacak Kimyacı yakında ünlü olacak Kimyacı yakında ünlü olacak Kimyacı yakında ünlü olacak
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    97
    Alıntı aida Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben dün gittim öğrenci işlerine böyle böyle yasa var dedim kadına bu bize oluyormu???oluyor dedi herhangi bir dilekçe gerekirmi dedim yok dedi normal paranızı yatırcaksınız kayıt olucaksınız dedi bilmiyorum artık sonradan bir sorun çıkarmı......
    Sevdiğiniz bir işi meslek edinirseniz,
    hayatta bir gün dahi olsa çalışmış olmazsınız
    (Konfiçyüs)

Üye hknrdml şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0

slm

İşte böyle bi Türkiyede yasıyoruz. benimde basımdan okudugum okulun bigisizliğinden ve yanlıs tutumundan dolayı dgs sınavını kazanıp gidemedim.. Artık böyle şeylere dur demenin zmanı.

Aktif Üye tomy şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    59
    kardeş valla ahllah yardımcın olsun ya.allah kimseye böyle bir okul vermesin.bence bu okulun ismi verilmeli ve burayı tercih edecek arkadaşlar varsa etmemeli.çünki onlarda bu durumla karşılaşabilir.eger tercih edecekelr varsa bu durum göz önüne getirilip.düzgünce bir intibak proramı hazırlanması için gerekneler yapılmalıdır.
    sınavı kazanmak güzel duygu allah çalışan herkese nasip etsin inşallah

Downloads
    51
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    58
    Alıntı tomy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş valla ahllah yardımcın olsun ya.allah kimseye böyle bir okul vermesin.bence bu okulun ismi verilmeli ve burayı tercih edecek arkadaşlar varsa etmemeli.çünki onlarda bu durumla karşılaşabilir.eger tercih edecekelr varsa bu durum göz önüne getirilip.düzgünce bir intibak proramı hazırlanması için gerekneler yapılmalıdır.
    Konunun başlarında da ifade edildiği gibi mağdur olan arkadaşımız felisleox'un aracılığı ile yaptığı açıklamada da belirtmiş,üniversite ve kendisi hakkında neden daha fazla bilgi veremediğini....Sorunuza uygun kısmı aşağıda bende alıntı yaparak belirttim..
    öncelikle herkese destekleri için teşekkür etmek istiyorum bana acayip moral verdiniz çok sağolun sorularınıza yorumlarınıza direk cevap yazarsam kendimi deşifre etmiş olurum

1.adımın okulumun açıklanmasını istemedım çünkü aynı okuldan bu siteye üye arkadaşlarım var buraya atıldğım sene üye oldum ve durumumdan biraz forumda bahsedince hemen kim olduğumu anlayanlar oldu ve okuldaki yakın arkadaşlarımdan bu konuda uyarı aldım
    kimliğimi açıklamamamın bir diğer sebebide af çıkarsa geri döndüğümde olumsuzluklarla uğraşmak istemiyorum onun yerine kafamı derslere vermek istiyorum lütfen beni bu konuda mazur görün