slm arkadaşlar:....bende selçuk üniversitesi işletme okuycam(şimdi hazırlık okuyorum) intibak programım açıklandı 21 tane ders veriyorlar gerekli gereksiz ...... sizlere tavsiyem eğer selçuk yüksek okulları dışında okuyorsanız bu üniversiteyi yazmayınız.....nasipse bende sınava tekrar giricem ...
AIDS virüsü de, Ebola virüsü de maymun patentli.Maymundan gelip gelmediğimiz belli değil ama...Maymundan gideceğimiz kesin.
Verdiğim linkten intibak bilgi istek formunu doldurursanız forumdaki diğer arkadaşlarımızın ve sizinle aynı bölüm, okulu düşünenlerin okuduğunuz bölüm,intibak...vb hakkında daha fazla bilgi sahibi olmasına yardımcı olabilirsiniz..
http://www.dikeygecis.org/forum/inti...-istek-bolumu/
Selam mimarlığa geçiş yapmışsın hayırlı olsun.Bende mimarlık istiyorum ama bize inşaat mühendisliği ve yapı öğretmenliği dışında tercih yapamazsınız söylendi.Gerçekten mimarlığı çok istiyorum.Bana yardımcı olursan sevinirim.![]()
Eğer şuan intibak okuyorsanız,öğrenci işlerine dilekçe yazmanız ve bu dilekçeye ek olarakta "dgs yönetmeliğindeki değişikliğin açıklandığı resmi gazeteyi" vermeniz gerekiyor..
verdiğim linkten myo da okuduğunuz bölümden hangi lisans bölümüne geçiş yapılabilceğine bakabilirsiniz..
http://www.dikeygecis.org/index.php?...gs-lisans.html
Üye
Üye
kaderimiz aynı kardeş bende atatürk üniversitesi makine müh. bölümündeyim yasa değişti ama atatürk üniversitesi mühendislikte okuyan arkadaşların faydasına olmadı çünkü bizim okul 3 ders sınav hakkı veriyordu sene sonunda yani 4 desin ff olunca atıyordu ama 3 dersin kalırsa açılan 3 ders sınavına giriyordun geçiyordun hocalar yardım ediyolarmış zaten bugüne kadar gecen arkadaşlar bu sayede geçmişler şimdi bu sınav hakkını kaldırdılar yasa değişti diye derslerden dc dd gecsen ortalama tutmuyo. kısacası kurtuluşumuz kalmadı
İNTİBAK KALDIRILMALI!!!
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ İNTİBAK MAĞDURU
Sevdiğiniz bir işi meslek edinirseniz,
hayatta bir gün dahi olsa çalışmış olmazsınız
(Konfiçyüs)
İşte böyle bi Türkiyede yasıyoruz. benimde basımdan okudugum okulun bigisizliğinden ve yanlıs tutumundan dolayı dgs sınavını kazanıp gidemedim.. Artık böyle şeylere dur demenin zmanı.![]()
kardeş valla ahllah yardımcın olsun ya.allah kimseye böyle bir okul vermesin.bence bu okulun ismi verilmeli ve burayı tercih edecek arkadaşlar varsa etmemeli.çünki onlarda bu durumla karşılaşabilir.eger tercih edecekelr varsa bu durum göz önüne getirilip.düzgünce bir intibak proramı hazırlanması için gerekneler yapılmalıdır.
sınavı kazanmak güzel duygu allah çalışan herkese nasip etsin inşallah
Konunun başlarında da ifade edildiği gibi mağdur olan arkadaşımız felisleox'un aracılığı ile yaptığı açıklamada da belirtmiş,üniversite ve kendisi hakkında neden daha fazla bilgi veremediğini....Sorunuza uygun kısmı aşağıda bende alıntı yaparak belirttim..
öncelikle herkese destekleri için teşekkür etmek istiyorum bana acayip moral verdiniz çok sağolun sorularınıza yorumlarınıza direk cevap yazarsam kendimi deşifre etmiş olurum
1.adımın okulumun açıklanmasını istemedım çünkü aynı okuldan bu siteye üye arkadaşlarım var buraya atıldğım sene üye oldum ve durumumdan biraz forumda bahsedince hemen kim olduğumu anlayanlar oldu ve okuldaki yakın arkadaşlarımdan bu konuda uyarı aldım
kimliğimi açıklamamamın bir diğer sebebide af çıkarsa geri döndüğümde olumsuzluklarla uğraşmak istemiyorum onun yerine kafamı derslere vermek istiyorum lütfen beni bu konuda mazur görün
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
|