arkadaşlar bşiy sorucam bu 2 ders kalma konusunda bi fikriniz var mı?sadece güz döneminde 1, bahar yarıyılında 1 ders mi bırakabiliyorus yoksa 2 dersten bi dönemde kalabiliyomuyus ??
arkadaşlar bşiy sorucam bu 2 ders kalma konusunda bi fikriniz var mı?sadece güz döneminde 1, bahar yarıyılında 1 ders mi bırakabiliyorus yoksa 2 dersten bi dönemde kalabiliyomuyus ??
herşeye rağmen.....hayallerin peşinden bi kere daha gitmek..umarım bu sefer son olarak..........
ben intibkta 24 ders vermış bırı olarak bu yazdıklarını çok saçma buluorum .. kesınlıkle derlserı çakıştırmıyorlar benım okudugum bolumde sadece 1. ogretım olmasına ragmen hiç bır dersım çakışmadı ..
slm.arkadaşım ve tüm arkadaşlar.ben de dgs ile tıbbi laboratuvar bölümün den hemşirelik bölümüne geçiş yaptım.size şunu söylim hayatımın belkide en büyük hatasını yaptım.nedeni dikey geçiş yapmak değil,dikey geçişi özelliklerini ve de özellikle hocaları hakkında bilgi almadığım okuldandır.intibak döneminde uyum sorunu ve psikolojik sorunlar yaşadım.Hayatımdan çok sevdiğim kızı bile kaybettim.Yine de Allah'a çok şükür ki hafızamı elimden almadı.hocalar (1-2 si hariç )hiç bana yardımcı olmadılar.ve bu dönem 4 ders alıyorum.bu derslerden geçemezsem kaydım silinecek.Allah rızası için bana dua edin.ben ve benim gibi tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun.size tavsiyem şu.Dikey geçiş yapın ama meslek yüksek okulunu okuduğunuz yere yapın.o olmuyosa geçiş yapacağınız yeri,bölümü ve de özellikle hocaları araştırın.Hepimizin Allah yardıcısı olsun.Dgs ile ilgili her türlü bilgiye sahibim.Sormakistediğiniz soru varsa her türlü konuda size yardımcı olabilirim.adım sabri.belki beni tanıyanlar vardır.Allah' emanet olun...
Arkadşım seni anlıyorum bu eğitim sisteminde ne dogruki bunlar olsun çıktık bi elamete gidiyoz kıyamete gerisini siz söyleyin artık ..........
Herhalde bu tür sıkıntılar sadece devlet üniversitesinde oluyor. Kanımca özeller de bu sıkıntı olmuyordur çünkü orada sadece öğrenciye birde para gözü ile bakıyorlar öğrenciyi kaybetmek istemedikleri için yardımcıda oluyorlardır. Yanılıyormuyum arkadaslar
arkadaşlar niğde üniyi sakın yazmayın geçme notu 70 çan yok büt yok dikey geçişliye yaz okuluda yok aldığınız dersleri bi daha veriyolar. bana şimdiden geçmiş olsun
herkese selam
bu arkadaşla ilgili son durumu vermek isterim kendisiyle tanıştım en sonundaşuan aftan yararlandı kaldığı derslerden iki tanesini verdi okulun adını vermemekte kararlı ama şunları söylememi istedi
okulda varolan çan eğrisi kalkmış tüm öğrenciler için uygulanan geçme notu onlar içinde aynı olmuş 45 le geçiyorlar artık
ve artık dgs ile ilgili yapılan değişiklikler okuldada uygulanınca bir çok kolaylık sağlanmış bu yüzdende okulun adını vermiyor gerçi kendi şuan af sınavlarını veriyor daha sonra ne olacağı belli değil ayrıca ünv.nin tüm bölümlerinde aynı şeyler yaşanmıyormuş
şimdilik bu kadar
mutsuzlugun kökleri karanlıkta büyür karanlık ve mutsuzluk iyi bir hikaye
...oysa bir mutsuzlugu bitirebilmek için insan kendi hayatının farkında olmalı...
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
|