DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > Forum Hakkında > Makale
Şifremi Unuttum? Üye Ol!
Makale Sadece Yöneticilerin onayı ile konu açılabilir buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 28-12-08, 11:13   #391
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 05-08-06
Downloads: 48
Uploads: 0
İtibar Gücü: 43
büyükcadı Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar bşiy sorucam bu 2 ders kalma konusunda bi fikriniz var mı?sadece güz döneminde 1, bahar yarıyılında 1 ders mi bırakabiliyorus yoksa 2 dersten bi dönemde kalabiliyomuyus ??
büyükcadı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-12-08, 11:20   #392
Elektrik Elektronik Müh.

Giriş Tarihi: 22-08-06
Blog Başlıkları: 3
Downloads: 14
İtibar Gücü: 55
Fuzzy daha yeniFuzzy daha yeniFuzzy daha yeniFuzzy daha yeni
Alıntı:
büyükcadı tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşlar bşiy sorucam bu 2 ders kalma konusunda bi fikriniz var mı?sadece güz döneminde 1, bahar yarıyılında 1 ders mi bırakabiliyorus yoksa 2 dersten bi dönemde kalabiliyomuyus ??
intibak yılında iki dönem sonunda en fazla 2 dersten kalma şansınız var.
Fuzzy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-01-09, 15:02   #393
Üye

Giriş Tarihi: 18-02-06
Downloads: 2
İtibar Gücü: 50
sedam81 Sanal Karizma İstemiyor
saçma

ben intibkta 24 ders vermış bırı olarak bu yazdıklarını çok saçma buluorum .. kesınlıkle derlserı çakıştırmıyorlar benım okudugum bolumde sadece 1. ogretım olmasına ragmen hiç bır dersım çakışmadı ..
sedam81 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-01-09, 13:56   #394
Üye

Giriş Tarihi: 12-01-07
Downloads: 0
İtibar Gücü: 0
ssenkrad Sanal Karizma İstemiyor
dgs mağduru

slm.arkadaşım ve tüm arkadaşlar.ben de dgs ile tıbbi laboratuvar bölümün den hemşirelik bölümüne geçiş yaptım.size şunu söylim hayatımın belkide en büyük hatasını yaptım.nedeni dikey geçiş yapmak değil,dikey geçişi özelliklerini ve de özellikle hocaları hakkında bilgi almadığım okuldandır.intibak döneminde uyum sorunu ve psikolojik sorunlar yaşadım.Hayatımdan çok sevdiğim kızı bile kaybettim.Yine de Allah'a çok şükür ki hafızamı elimden almadı.hocalar (1-2 si hariç )hiç bana yardımcı olmadılar.ve bu dönem 4 ders alıyorum.bu derslerden geçemezsem kaydım silinecek.Allah rızası için bana dua edin.ben ve benim gibi tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun.size tavsiyem şu.Dikey geçiş yapın ama meslek yüksek okulunu okuduğunuz yere yapın.o olmuyosa geçiş yapacağınız yeri,bölümü ve de özellikle hocaları araştırın.Hepimizin Allah yardıcısı olsun.Dgs ile ilgili her türlü bilgiye sahibim.Sormakistediğiniz soru varsa her türlü konuda size yardımcı olabilirim.adım sabri.belki beni tanıyanlar vardır.Allah' emanet olun...
ssenkrad Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-01-09, 23:37   #395
Üye

Giriş Tarihi: 06-01-09
Downloads: 1
serinza_61 Sanal Karizma İstemiyor
Arkadşım seni anlıyorum bu eğitim sisteminde ne dogruki bunlar olsun çıktık bi elamete gidiyoz kıyamete gerisini siz söyleyin artık ..........
serinza_61 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-01-09, 01:34   #396
Üye

Giriş Tarihi: 16-05-07
Downloads: 29
Tiger35 Sanal Karizma İstemiyor
Herhalde bu tür sıkıntılar sadece devlet üniversitesinde oluyor. Kanımca özeller de bu sıkıntı olmuyordur çünkü orada sadece öğrenciye birde para gözü ile bakıyorlar öğrenciyi kaybetmek istemedikleri için yardımcıda oluyorlardır. Yanılıyormuyum arkadaslar
Tiger35 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-01-09, 03:55   #397
Aktif Üye+

Giriş Tarihi: 02-03-05
Downloads: 14
Uploads: 3
İtibar Gücü: 65
kasatura Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
Tiger35 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Herhalde bu tür sıkıntılar sadece devlet üniversitesinde oluyor. Kanımca özeller de bu sıkıntı olmuyordur çünkü orada sadece öğrenciye birde para gözü ile bakıyorlar öğrenciyi kaybetmek istemedikleri için yardımcıda oluyorlardır. Yanılıyormuyum arkadaslar
aşikar.. elbette öyle ama, mesajında oyle bir yazmışsın ki, özel unv ler agarlıklı bir ülkedeymişiz gibi (:
kasatura Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-01-09, 20:15   #398
Üye

Giriş Tarihi: 16-02-07
Downloads: 13
İtibar Gücü: 35
aceyhun Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar niğde üniyi sakın yazmayın geçme notu 70 çan yok büt yok dikey geçişliye yaz okuluda yok aldığınız dersleri bi daha veriyolar. bana şimdiden geçmiş olsun
aceyhun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-01-09, 20:34   #399
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 21-07-08
Downloads: 2
İtibar Gücü: 14
Suspiria daha yeniSuspiria daha yeni
Alıntı:
aceyhun tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşlar niğde üniyi sakın yazmayın geçme notu 70 çan yok büt yok dikey geçişliye yaz okuluda yok aldığınız dersleri bi daha veriyolar. bana şimdiden geçmiş olsun
kolay gelsin dostum inşallah başarıyla verirsin intibakı.herşey gönlünce olsun.
Suspiria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-01-09, 23:37   #400
Üye

Giriş Tarihi: 10-01-08
Downloads: 0
İtibar Gücü: 22
aida Sanal Karizma İstemiyor
herkese selam
bu arkadaşla ilgili son durumu vermek isterim kendisiyle tanıştım en sonunda şuan aftan yararlandı kaldığı derslerden iki tanesini verdi okulun adını vermemekte kararlı ama şunları söylememi istedi
okulda varolan çan eğrisi kalkmış tüm öğrenciler için uygulanan geçme notu onlar içinde aynı olmuş 45 le geçiyorlar artık
ve artık dgs ile ilgili yapılan değişiklikler okuldada uygulanınca bir çok kolaylık sağlanmış bu yüzdende okulun adını vermiyor gerçi kendi şuan af sınavlarını veriyor daha sonra ne olacağı belli değil ayrıca ünv.nin tüm bölümlerinde aynı şeyler yaşanmıyormuş
şimdilik bu kadar
aida Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın
Konu Araçları
Mod Seç