www.pctk.com.tr
4. Sayfa - Toplam 46 Sayfa var
BirinciBirinci 1 2 3 4 5 6 7 14 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 31 ile 40 ve 457

Konu: İntibak

Üye yesilli şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    61
    arkadaşımıza çok üzüldüm.bende geçen yıl intibak bitirdim.çok şükür böyle bir sorun yaşamadım.şimdi üçüncü sınıfa devam ediyorum.tabiki çok zor günler geçirdim bende.ama okul ve hocalardan bu kadar çok olumsuzluk görmedim.yardımcı olanlar çogunluktaydı.çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda af la geri dönersin...

Üye poyraz682 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    Evet cok zor bir durum. Allah yardımcın olsun. fakat senin yerinde olsam tekrar hazırlanır tekrar girer tekrar kazanırdım. Atık tek ders sorunu da kalktı. Sen zaten orayı kazanarak
    kanıtlamışsın kendini... Tekrar da cok rahat yapabilirsin. Bitiren nasıl bitirirse sen de ööle bitirir sonra bu düzenin hesabını sorarsın... Tekrar allah yardımcın olsun... herkese başarılar.. Amasyalı

bekle beni odtü

Aktif Üye merta şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var merta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    49
    arkadaşım snn durumuna o kdr üzüldümki anlatamam..yaşadıkların gerçeten çok kötüü..heralde bn yaşasam böyle bişeyi çıdırırdım..Ki seneye yaşama ihtimaim var.Bende sınavı kazandım ama hazırlık okumamak için okulu dondurdum seneye devam etcem inşallah..ama ben olsam şunu yapardım.verirdim okulu mahkemeye..tamam haklısın hocaların tepkisi ve biçok şe için yapmamışsın ama şöylede bi şey anladım yazdıklarından.okulun türkiyedeki en iyi 3-4 üniversitelerden biri (ben böyle anladım yni) ve sen orayı kazanmak için bayagı çaba gösterdin.kazanmayı başarabildiysen bnce hocaların tepkisi fln vın gelir..ben olsam yenilmek istemezdim.tam tersi eğer mahkemeyi kazanıp geri dönsem o okula inat ederdim. bide şöyle düşünmek lzm yani en azından bnm için bu geçerli. ben bilkenti kazandm.ilk girişte.öss ye hazırlanırken başıma olmadık şeyler geldi ve 2yıllık okul kazandım.bu bnm ve ailem için bi yıkım oldu.btn hocalarım lise sonda bna itü veya istnbul üniversitesi diyolardı.derslerim çok iyiydi. ama herşeyde bi hayır vardır ve ben 2yıllık kazandım.snra umudumu kaybetmedim.ama sorun şu ki bnm 2.ci kez dgs ye hazrlanma ihtimalim yoktu.sonuçta yaşım ilerliyor.ailemin ekonomik durumu gidikçe kötüleşiyoru.bnm bi sene dersaneye gitme şansım yoktu.çalışmak zornda kalcaktm ve hayallerim avcumdan akıp gidecekti.işte bu yuzden yinede vazgeçmezdim.senin yazdıklarını okuyunca seneye intibakta hocaların hepsinden kağıt almayı düşünüyorum..
    umarm bu sene herşey istedğin gibi olur.. canını sıkma....HERŞEYDE Bİ HAYIR VARDIR....

Üye afbekleyen şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    36
    üzülme arkadaşım af çıkacak eylülde okulundasın
    http://www.youtube.com/watch?v=9NRaGDJtv94

Üye aida şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var aida - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    33
    Alıntı merta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım snn durumuna o kdr üzüldümki anlatamam..yaşadıkların gerçeten çok kötüü..heralde bn yaşasam böyle bişeyi çıdırırdım..Ki seneye yaşama ihtimaim var.Bende sınavı kazandım ama hazırlık okumamak için okulu dondurdum seneye devam etcem inşallah..ama ben olsam şunu yapardım.verirdim okulu mahkemeye..tamam haklısın hocaların tepkisi ve biçok şe için yapmamışsın ama şöylede bi şey anladım yazdıklarından.okulun türkiyedeki en iyi 3-4 üniversitelerden biri (ben böyle anladım yni) ve sen orayı kazanmak için bayagı çaba gösterdin.kazanmayı başarabildiysen bnce hocaların tepkisi fln vın gelir..ben olsam yenilmek istemezdim.tam tersi eğer mahkemeyi kazanıp geri dönsem o okula inat ederdim. bide şöyle düşünmek lzm yani en azından bnm için bu geçerli. ben bilkenti kazandm.ilk girişte.öss ye hazırlanırken başıma olmadık şeyler geldi ve 2yıllık okul kazandım.bu bnm ve ailem için bi yıkım oldu.btn hocalarım lise sonda bna itü veya istnbul üniversitesi diyolardı.derslerim çok iyiydi. ama herşeyde bi hayır vardır ve ben 2yıllık kazandım.snra umudumu kaybetmedim.ama sorun şu ki bnm 2.ci kez dgs ye hazrlanma ihtimalim yoktu.sonuçta yaşım ilerliyor.ailemin ekonomik durumu gidikçe kötüleşiyoru.bnm bi sene dersaneye gitme şansım yoktu.çalışmak zornda kalcaktm ve hayallerim avcumdan akıp gidecekti.işte bu yuzden yinede vazgeçmezdim.senin yazdıklarını okuyunca seneye intibakta hocaların hepsinden kağıt almayı düşünüyorum..
    umarm bu sene herşey istedğin gibi olur.. canını sıkma....HERŞEYDE Bİ HAYIR VARDIR....
    benim anladığım bölüm Türkiyede 3 üniversitede olduğu eğitim düzeyinide bile isteye derken sanki çok iyi değimliş gibi geldi

arkadaşın Allah yardımcısı olsun çevremde intibaktan psikolojik durumu bozulan insan ağırlıkta
    verilen linklerde okullardaki şeylere baktım morali bozulan arkadaşlara örnek vermek amaçlı anlatayım bende anadolu ünv.mezunuym ama benim okuldaki hocalarım mükemmeldi dgsli değildim ama hocalarım çok iyidi mesela anadolu üv intibak öğrencilerini çektiklerini duyunca şaşırıyorum bu benim ünvmi diye aynı şey erciyestede geçerli mesela elektrik ve mühendsliktekiler sosyaldekiler orda çok rahat hocaarla araları çok iyi okuyan arkadaşlarım vardı onların ev arkadaşlarından biliyorum hatta geçen senelerde elektirkçiler okuldaki hocalarının desteğiyle intibak öğrencilerine yardımcı olacak birşey yaptılar ve 3 ders sınavı çıkardılar aynı okul içinde intibaktan sorun yaşayanlar rahat olmayanlarda var zaten o okulun kendi içinde epey bi farklılığı var meslea aynı kampüste farklı fakültelerde öğrenci işleri öğrenci belgesini farklı ücretlerde veriyor biri 1 ytlye biri 2ye biri hiç para almıyor bunu ilk duyduğumda çok garibime gelmişt bunu anlattım çünkü bir ünv. aynı kampüste farklı fakültelerde farklı şeyler uygulayabiliyor buna örnek olsun istedim aynı şey intibak içinde geçerli
    bazı fakültelerin hocaları iyi olabiliyor bazılarıda zorluk çıkarıyor
    yıldız teknikte harita müh.okuyan bir arkim vardı aynı dersi intibakta verdiler ve dersin adı herşeyi aynıydı hatta gelen hocada aynıydı ama hoca yinede verdi o dersi mazeretide ayrımcılık olmasın diyemi ne öyle bişeydi

Üye galip67 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    45
    kazanamasan bi dert okusan bir dert off .
    Zonguldaklı Galip

Ha Gayret... tonic seçkin bir yolda olduğunu belli tonic seçkin bir yolda olduğunu belli tonic seçkin bir yolda olduğunu belli tonic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    62
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    2
    İtibar Gücü
    52
    bu sene hazırlık okuyorum, seneye intibaktayım. yeni yasa çıkınca ve bölümündeki bir arkadaştan hocaların dgslilere iyi davrandıklarını yardımcı olduklarını duyunca moralim çok iyiye gitti ve atılma korkusunu biraz olsun yendim. ama yazıyı okuyunca tüylerim ürperdi. kendimi yerine koydum ve ne yapardım dedim. herhalde senin gibi dayanamazdım ve sonu ne olursa olsun orada olay çıkardı. çünkü ben biraz çabuk sinirlenen bir yapıya sahibim. hele de böyle bir olayda... sen çok iyi sabretmişin. eminimki bunun sonucunu olumlu bir şekilde alıcaksın. okul adını söylememeni ve kendini tanıtmamanıanlıyorum ve hak veriyorum. umarım böyle bir olay hiçbir dgsli arkadaşımın başına gelmez... umarım her şey herkesin gönlünce olur...
    2007 DGS ile Ege Tekstil Mühendisliği

Sıra 2010 DGS ile Ege Tekstil Mühendisliğinde

Üye Ascop şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Ascop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    50
    Evet arkadaşlar, intibak çok zor ve yoğun bir program... Allah yardımcımız olsun...
    İntibağı bi versem okul bitmiş gibi bişi.... Stresten saçlarım dökülüyo vallaaa...
    BıRaKıP GiTTiĞiN KaDaRıZ...!!!

Üye yılmazksk şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var yılmazksk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    54
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    57
    Uludağ üniv. intibak son dönemdeyim ve finaller bitti.. 1 haftada 6 sınava ..11 ocak 2008te ise yani dün bölümün en zor derslerinden 3 sınava birden girdim.. Sınav saatleri 09:00 11:00 13:00 gece uyumamıştım eve geldiğimden beri uyuyorum kendime gelemedim... Gönül isterdiki mutluluk içeren yazılar yazıyım... ama sonuç hayal kırıklığı bana yol göründü gibi artık.. P.tesi hocalarla konuşcam ama bi yararı olacağını sanmıyorum... 1,5 sene boşa gitti.. 2006 DGS sınava ilk girişimdi 1. tercih sıralama 319 bölüm elektronik mühendisliği.. mutsuz son...

yine yeniden:) Kimyacı yakında ünlü olacak Kimyacı yakında ünlü olacak Kimyacı yakında ünlü olacak Kimyacı yakında ünlü olacak Kimyacı yakında ünlü olacak Kimyacı yakında ünlü olacak
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    91
    Alıntı yılmazksk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ üniv. intibak son dönemdeyim ve finaller bitti.. 1 haftada 6 sınava ..11 ocak 2008te ise yani dün bölümün en zor derslerinden 3 sınava birden girdim.. Sınav saatleri 09:00 11:00 13:00 gece uyumamıştım eve geldiğimden beri uyuyorum kendime gelemedim... Gönül isterdiki mutluluk içeren yazılar yazıyım... ama sonuç hayal kırıklığı bana yol göründü gibi artık.. P.tesi hocalarla konuşcam ama bi yararı olacağını sanmıyorum... 1,5 sene boşa gitti.. 2006 DGS sınava ilk girişimdi 1. tercih sıralama 319 bölüm elektronik mühendisliği.. mutsuz son...
    hocalarınla konuss ikna etmeye calıs olmazsa bilee bu sefer yeni çıkan yasayı kesinlikle dilekçe ile dene....geçen yıl intibaktan atılmış insanlar bile yapıyorsa sen daha okuyorsun şuan şansını denemelisin...
    Sevdiğiniz bir işi meslek edinirseniz,
    hayatta bir gün dahi olsa çalışmış olmazsınız
    (Konfiçyüs)