DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > Forum Hakkında > Makale
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

Makale Sadece Yöneticilerin onayı ile konu açılabilir buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-01-08, 17:02   #31
Üye

Giriş Tarihi: 01-02-06
İtibar Gücü: 42 yesilli Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşımıza çok üzüldüm.bende geçen yıl intibak bitirdim.çok şükür böyle bir sorun yaşamadım.şimdi üçüncü sınıfa devam ediyorum.tabiki çok zor günler geçirdim bende.ama okul ve hocalardan bu kadar çok olumsuzluk görmedim.yardımcı olanlar çogunluktaydı.çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda af la geri dönersin...
yesilli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-01-08, 17:17   #32
Üye

Giriş Tarihi: 26-10-07
İtibar Gücü: 0 poyraz682 Sanal Karizma İstemiyor
Evet cok zor bir durum. Allah yardımcın olsun. fakat senin yerinde olsam tekrar hazırlanır tekrar girer tekrar kazanırdım. Atık tek ders sorunu da kalktı. Sen zaten orayı kazanarak
kanıtlamışsın kendini... Tekrar da cok rahat yapabilirsin. Bitiren nasıl bitirirse sen de ööle bitirir sonra bu düzenin hesabını sorarsın... Tekrar allah yardımcın olsun... herkese başarılar.. Amasyalı

bekle beni odtü
poyraz682 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-01-08, 20:03   #33
Aktif Üye

merta kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 07-12-06
İtibar Gücü: 29 merta Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşım snn durumuna o kdr üzüldümki anlatamam..yaşadıkların gerçeten çok kötüü..heralde bn yaşasam böyle bişeyi çıdırırdım..Ki seneye yaşama ihtimaim var.Bende sınavı kazandım ama hazırlık okumamak için okulu dondurdum seneye devam etcem inşallah..ama ben olsam şunu yapardım.verirdim okulu mahkemeye..tamam haklısın hocaların tepkisi ve biçok şe için yapmamışsın ama şöylede bi şey anladım yazdıklarından.okulun türkiyedeki en iyi 3-4 üniversitelerden biri (ben böyle anladım yni) ve sen orayı kazanmak için bayagı çaba gösterdin.kazanmayı başarabildiysen bnce hocaların tepkisi fln vın gelir..ben olsam yenilmek istemezdim.tam tersi eğer mahkemeyi kazanıp geri dönsem o okula inat ederdim. bide şöyle düşünmek lzm yani en azından bnm için bu geçerli. ben bilkenti kazandm.ilk girişte.öss ye hazırlanırken başıma olmadık şeyler geldi ve 2yıllık okul kazandım.bu bnm ve ailem için bi yıkım oldu.btn hocalarım lise sonda bna itü veya istnbul üniversitesi diyolardı.derslerim çok iyiydi. ama herşeyde bi hayır vardır ve ben 2yıllık kazandım.snra umudumu kaybetmedim.ama sorun şu ki bnm 2.ci kez dgs ye hazrlanma ihtimalim yoktu.sonuçta yaşım ilerliyor.ailemin ekonomik durumu gidikçe kötüleşiyoru.bnm bi sene dersaneye gitme şansım yoktu.çalışmak zornda kalcaktm ve hayallerim avcumdan akıp gidecekti.işte bu yuzden yinede vazgeçmezdim.senin yazdıklarını okuyunca seneye intibakta hocaların hepsinden kağıt almayı düşünüyorum..
umarm bu sene herşey istedğin gibi olur.. canını sıkma....HERŞEYDE Bİ HAYIR VARDIR....
merta Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 10-01-08, 00:31   #34
Üye

Giriş Tarihi: 06-10-07
İtibar Gücü: 17 afbekleyen Sanal Karizma İstemiyor
üzülme arkadaşım af çıkacak eylülde okulundasın
Eski 10-01-08, 17:35   #35
Üye

aida kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 10-01-08
İtibar Gücü: 0 aida Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
merta tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşım snn durumuna o kdr üzüldümki anlatamam..yaşadıkların gerçeten çok kötüü..heralde bn yaşasam böyle bişeyi çıdırırdım..Ki seneye yaşama ihtimaim var.Bende sınavı kazandım ama hazırlık okumamak için okulu dondurdum seneye devam etcem inşallah..ama ben olsam şunu yapardım.verirdim okulu mahkemeye..tamam haklısın hocaların tepkisi ve biçok şe için yapmamışsın ama şöylede bi şey anladım yazdıklarından.okulun türkiyedeki en iyi 3-4 üniversitelerden biri (ben böyle anladım yni) ve sen orayı kazanmak için bayagı çaba gösterdin.kazanmayı başarabildiysen bnce hocaların tepkisi fln vın gelir..ben olsam yenilmek istemezdim.tam tersi eğer mahkemeyi kazanıp geri dönsem o okula inat ederdim. bide şöyle düşünmek lzm yani en azından bnm için bu geçerli. ben bilkenti kazandm.ilk girişte.öss ye hazırlanırken başıma olmadık şeyler geldi ve 2yıllık okul kazandım.bu bnm ve ailem için bi yıkım oldu.btn hocalarım lise sonda bna itü veya istnbul üniversitesi diyolardı.derslerim çok iyiydi. ama herşeyde bi hayır vardır ve ben 2yıllık kazandım.snra umudumu kaybetmedim.ama sorun şu ki bnm 2.ci kez dgs ye hazrlanma ihtimalim yoktu.sonuçta yaşım ilerliyor.ailemin ekonomik durumu gidikçe kötüleşiyoru.bnm bi sene dersaneye gitme şansım yoktu.çalışmak zornda kalcaktm ve hayallerim avcumdan akıp gidecekti.işte bu yuzden yinede vazgeçmezdim.senin yazdıklarını okuyunca seneye intibakta hocaların hepsinden kağıt almayı düşünüyorum..
umarm bu sene herşey istedğin gibi olur.. canını sıkma....HERŞEYDE Bİ HAYIR VARDIR....
benim anladığım bölüm Türkiyede 3 üniversitede olduğu eğitim düzeyinide bile isteye derken sanki çok iyi değimliş gibi geldi

arkadaşın Allah yardımcısı olsun çevremde intibaktan psikolojik durumu bozulan insan ağırlıkta
verilen linklerde okullardaki şeylere baktım morali bozulan arkadaşlara örnek vermek amaçlı anlatayım bende anadolu ünv.mezunuym ama benim okuldaki hocalarım mükemmeldi dgsli değildim ama hocalarım çok iyidi mesela anadolu üv intibak öğrencilerini çektiklerini duyunca şaşırıyorum bu benim ünvmi diye aynı şey erciyestede geçerli mesela elektrik ve mühendsliktekiler sosyaldekiler orda çok rahat hocaarla araları çok iyi okuyan arkadaşlarım vardı onların ev arkadaşlarından biliyorum hatta geçen senelerde elektirkçiler okuldaki hocalarının desteğiyle intibak öğrencilerine yardımcı olacak birşey yaptılar ve 3 ders sınavı çıkardılar aynı okul içinde intibaktan sorun yaşayanlar rahat olmayanlarda var zaten o okulun kendi içinde epey bi farklılığı var meslea aynı kampüste farklı fakültelerde öğrenci işleri öğrenci belgesini farklı ücretlerde veriyor biri 1 ytlye biri 2ye biri hiç para almıyor bunu ilk duyduğumda çok garibime gelmişt bunu anlattım çünkü bir ünv. aynı kampüste farklı fakültelerde farklı şeyler uygulayabiliyor buna örnek olsun istedim aynı şey intibak içinde geçerli
bazı fakültelerin hocaları iyi olabiliyor bazılarıda zorluk çıkarıyor
yıldız teknikte harita müh.okuyan bir arkim vardı aynı dersi intibakta verdiler ve dersin adı herşeyi aynıydı hatta gelen hocada aynıydı ama hoca yinede verdi o dersi mazeretide ayrımcılık olmasın diyemi ne öyle bişeydi
aida Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-01-08, 18:44   #36
Üye

Giriş Tarihi: 02-03-07
İtibar Gücü: 26 galip67 Sanal Karizma İstemiyor
kazanamasan bi dert okusan bir dert off .
Eski 10-01-08, 22:11   #37
O artık bir Ege'li

tonic kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02-11-06
İtibar Gücü: 31 tonic Sanal Karizma İstemiyor
bu sene hazırlık okuyorum, seneye intibaktayım. yeni yasa çıkınca ve bölümündeki bir arkadaştan hocaların dgslilere iyi davrandıklarını yardımcı olduklarını duyunca moralim çok iyiye gitti ve atılma korkusunu biraz olsun yendim. ama yazıyı okuyunca tüylerim ürperdi. kendimi yerine koydum ve ne yapardım dedim. herhalde senin gibi dayanamazdım ve sonu ne olursa olsun orada olay çıkardı. çünkü ben biraz çabuk sinirlenen bir yapıya sahibim. hele de böyle bir olayda... sen çok iyi sabretmişin. eminimki bunun sonucunu olumlu bir şekilde alıcaksın. okul adını söylememeni ve kendini tanıtmamanıanlıyorum ve hak veriyorum. umarım böyle bir olay hiçbir dgsli arkadaşımın başına gelmez... umarım her şey herkesin gönlünce olur...

2007 - 2008 Ege Üniversitesini Kazananlar
tonic Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-01-08, 21:02   #38
Üye

Ascop kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 05-11-06
İtibar Gücü: 30 Ascop Sanal Karizma İstemiyor
Evet arkadaşlar, intibak çok zor ve yoğun bir program... Allah yardımcımız olsun...
İntibağı bi versem okul bitmiş gibi bişi.... Stresten saçlarım dökülüyo vallaaa...
Eski 12-01-08, 13:21   #39
Üye

yılmazksk kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 20-05-06
İtibar Gücü: 37 yılmazksk Sanal Karizma İstemiyor
Uludağ üniv. intibak son dönemdeyim ve finaller bitti.. 1 haftada 6 sınava ..11 ocak 2008te ise yani dün bölümün en zor derslerinden 3 sınava birden girdim.. Sınav saatleri 09:00 11:00 13:00 gece uyumamıştım eve geldiğimden beri uyuyorum kendime gelemedim... Gönül isterdiki mutluluk içeren yazılar yazıyım... ama sonuç hayal kırıklığı bana yol göründü gibi artık.. P.tesi hocalarla konuşcam ama bi yararı olacağını sanmıyorum... 1,5 sene boşa gitti.. 2006 DGS sınava ilk girişimdi 1. tercih sıralama 319 bölüm elektronik mühendisliği.. mutsuz son...
yılmazksk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-01-08, 13:31   #40
=)))

Kimyacı kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 27-08-05
İtibar Gücü: 66 Kimyacı daha yeniKimyacı daha yeniKimyacı daha yeni
Alıntı:
yılmazksk tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Uludağ üniv. intibak son dönemdeyim ve finaller bitti.. 1 haftada 6 sınava ..11 ocak 2008te ise yani dün bölümün en zor derslerinden 3 sınava birden girdim.. Sınav saatleri 09:00 11:00 13:00 gece uyumamıştım eve geldiğimden beri uyuyorum kendime gelemedim... Gönül isterdiki mutluluk içeren yazılar yazıyım... ama sonuç hayal kırıklığı bana yol göründü gibi artık.. P.tesi hocalarla konuşcam ama bi yararı olacağını sanmıyorum... 1,5 sene boşa gitti.. 2006 DGS sınava ilk girişimdi 1. tercih sıralama 319 bölüm elektronik mühendisliği.. mutsuz son...
hocalarınla konuss ikna etmeye calıs olmazsa bilee bu sefer yeni çıkan yasayı kesinlikle dilekçe ile dene....geçen yıl intibaktan atılmış insanlar bile yapıyorsa sen daha okuyorsun şuan şansını denemelisin...
Kimyacı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın
Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları