DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > Forum Hakkında > Makale
Şifremi Unuttum? Üye Ol!
Makale Sadece Yöneticilerin onayı ile konu açılabilir buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 20-11-08, 23:37   #351
Aktif Üye+

Giriş Tarihi: 03-06-07
Downloads: 34
Uploads: 0
İtibar Gücü: 32
losthopes Sanal Karizma İstemiyor
gazi bilg. müh. de okuyan varsa intibak hakkında bilgi verebilir mi?
losthopes Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-12-08, 14:44   #352
Üye

Giriş Tarihi: 30-11-05
Downloads: 2
İtibar Gücü: 53
bahadir Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar bende intibaktan atıldım. dünyam başıma yıkıldı. pamukkale üniversitesinden atılmıştım. bir sene sonra tekrar denedim şansımı. şu an ankara üniversitesindeyim. ve başarılı bir grafik çiziyorum. ben pes etmedim...

sizlerde bu çetin yolculukta tekrar tekrar titreyeceksiniz ama yıkılmayacaksınız.

Allah yardımcınız olsun...
bahadir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-12-08, 16:13   #353
Üye

Giriş Tarihi: 29-11-08
Downloads: 4
İtibar Gücü: 9
iü maduru Sanal Karizma İstemiyor
merhaba arkadaşlar bende itü,dokuzeylüle geçebilirken ilk tercihime istanbul üniversitesini yazdım ve tek kelime iğrenç bi yer bi de bu sene intibak uygulaması değişmiş ilk dönem 10 ikinci dönem 11 ders verdiler ve bildiğiniz üzere 3 ünden kalırsam okuldan atılcam fakat ben şu an bıraktım denilebilir hiçbir vizeye girmedim sadece bir vize ye girdim oda bu sene tekrar dgs ile geçersem o ünide saydırabilirim umuduyla neyse ben en azından benim bölüm için hiç tavsiye etmiyorum bölüm de deniz ulaştırma işletme mühendisliği
iü maduru Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-12-08, 22:26   #354
Aktif Üye+

Giriş Tarihi: 02-03-05
Downloads: 14
Uploads: 3
İtibar Gücü: 65
kasatura Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
iü maduru tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
merhaba arkadaşlar bende itü,dokuzeylüle geçebilirken ilk tercihime istanbul üniversitesini yazdım ve tek kelime iğrenç bi yer bi de bu sene intibak uygulaması değişmiş ilk dönem 10 ikinci dönem 11 ders verdiler ve bildiğiniz üzere 3 ünden kalırsam okuldan atılcam fakat ben şu an bıraktım denilebilir hiçbir vizeye girmedim sadece bir vize ye girdim oda bu sene tekrar dgs ile geçersem o ünide saydırabilirim umuduyla neyse ben en azından benim bölüm için hiç tavsiye etmiyorum bölüm de deniz ulaştırma işletme mühendisliği
arkadaşım senin adına üzüldüm ama baştan pes etmek kolaydır sonuçta herkes kendinden sorumlu,son ana kadar çalışmak lazım, tecrubelerimden biliyorum, hatta absurt denebilecek bir benzetme bile uyuyor buna; "çıkmadık candan ümit kesilmez" diye vizelere girmemek diye bir şey olmaz, olamamalıda.. intibak heryerde zordur,10 ders ya da 11 ders çok daha zor ama, baştan vazgeçmemek lazım
kasatura Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-12-08, 23:30   #355
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 03-10-07
Blog Başlıkları: 1
Downloads: 23
İtibar Gücü: 26
şeboist Sanal Karizma İstemiyor
bende 9 eylülde okul öncesinde ıntıbaktayım12 ders alıyorm ve derslerım çakıştığı için iö olmama ragmen gece gunduz okuldaym dıyebılırm. Dersler ağır ve cok calısmak gerekıyor.Hocalar anlayıslı ama ders konusunda dısıplınlıler ve cok yogun dersler. Yanı uykusuz geceler ve kıtaplarla bogusuyoruz
şeboist Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-12-08, 10:43   #356
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 18-08-07
Downloads: 3
İtibar Gücü: 28
Emre0742 Sanal Karizma İstemiyor
Arkadaşım bence,okulun adını söyle de ona göre davranılsın,önlemler alınsın....
Emre0742 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-12-08, 10:59   #357
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 16-12-05
Downloads: 13
İtibar Gücü: 52
ilaycera Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar bu intibakta okuldan atılma olayına itiraz etmek istiyorum bana katılmak isteyen varsa özelden ulaşsın!
herşey hukuki gerekçelere dayanacaktır
ilaycera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-12-08, 00:31   #358
İhtiyar Delikanlı

Giriş Tarihi: 02-08-05
Downloads: 0
İtibar Gücü: 58
SARSALA Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar eskiden intibak daha kötüydü 2 ders şanşı yoktu şuanda en azından 2 dersten kalsanız bile geçiyorsunuz.. çoğu okulda yaz okulu veya büt var yani geçme imkanınız çok bence bazı okulların dersleri ağır olabilir yada hocaları ters olabilir.. ama eskiye nazaran ki benim zamanımda intibakta 1 dersten kalsak atılıyorduk,şimdi daha iyi diyebilirim..
SARSALA Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-12-08, 13:09   #359
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 01-01-07
Downloads: 38
İtibar Gücü: 37
beldem Sanal Karizma İstemiyor
Ben meslek lisesi mezunuyum ve hiç dershaneye gitmeden dikey geçişi kazanacam diye canım çıktı.Şunuda belirtiyim öss için herahangi bir hazırlığımda yoktu benim ne dershaneye gittim nede kendi kendime çalıştım.Neyse iki yıllığa yatay geçiş yaptım sonrada dgs ye ikinci girişimde bilgisayar öğretmenliğini kazandım. Ama iş kazanmakla bitmiyor. Hiç fizik temelim yokken fizik 2 çıktı karşıma. Hocada,biliyorlar edasıyla tahtaya yazıp yazıp geçiyor.Durumumu izah ettiğimde de siz öss ile gelenlerin hakkına giriyorsunuz yata yata buraya geliyorsunuz dedi .Sanki dgs sınav değil, sanki yök başkanı benim dedem.O kadar ağrıma gitti ki bu dediği o hocadan nefret ettim.
İmkan sunulduda benmi öss sınavıyla kazanmadım üniyi.Dershaneye gittimde benmi tembellik ettim.İnsanı takdir edip şevk vereceklerine tahrip edici konuşup çalışma şevkinide kırıyorlar.
beldem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-12-08, 13:16   #360
belki bir gün

Giriş Tarihi: 11-07-05
Downloads: 12
İtibar Gücü: 61
mutualist Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
beldem tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ben meslek lisesi mezunuyum ve hiç dershaneye gitmeden dikey geçişi kazanacam diye canım çıktı.Şunuda belirtiyim öss için herahangi bir hazırlığımda yoktu benim ne dershaneye gittim nede kendi kendime çalıştım.Neyse iki yıllığa yatay geçiş yaptım sonrada dgs ye ikinci girişimde bilgisayar öğretmenliğini kazandım. Ama iş kazanmakla bitmiyor. Hiç fizik temelim yokken fizik 2 çıktı karşıma. Hocada,biliyorlar edasıyla tahtaya yazıp yazıp geçiyor.Durumumu izah ettiğimde de siz öss ile gelenlerin hakkına giriyorsunuz yata yata buraya geliyorsunuz dedi .Sanki dgs sınav değil, sanki yök başkanı benim dedem.O kadar ağrıma gitti ki bu dediği o hocadan nefret ettim.
İmkan sunulduda benmi öss sınavıyla kazanmadım üniyi.Dershaneye gittimde benmi tembellik ettim.İnsanı takdir edip şevk vereceklerine tahrip edici konuşup çalışma şevkinide kırıyorlar.

bunu bir akedemisyenin demesi gerçekten üzücü sanki biz oraya ışınlanarak geldik bizm çektiğimizi kimse çekmiyor keşke bir bilse o hocalar!!!

umarım intibağı atlatırsın arkadaşım başarılarr allah yardımcın olsun
mutualist Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın
Konu Araçları
Mod Seç