www.pctk.com.tr
36. Sayfa - Toplam 46 Sayfa var
BirinciBirinci ... 26 33 34 35 36 37 38 39 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 351 ile 360 ve 457

Konu: İntibak

Aktif Üye+ losthopes şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var losthopes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    34
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    42
    gazi bilg. müh. de okuyan varsa intibak hakkında bilgi verebilir mi?
    SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
    BİLGİSYAR MÜHENDİSLİĞİ(İ.Ö.)
    2009

Üye bahadir şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var bahadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    63
    arkadaşlar bende intibaktan atıldım. dünyam başıma yıkıldı. pamukkale üniversitesinden atılmıştım. bir sene sonra tekrar denedim şansımı. şu an ankara üniversitesindeyim. ve başarılı bir grafik çiziyorum. ben pes etmedim...

sizlerde bu çetin yolculukta tekrar tekrar titreyeceksiniz ama yıkılmayacaksınız.

Allah yardımcınız olsun...

Üye iü maduru şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    20
    merhaba arkadaşlar bende itü,dokuzeylüle geçebilirken ilk tercihime istanbul üniversitesini yazdım ve tek kelime iğrenç bi yer bi de bu sene intibak uygulaması değişmiş ilk dönem 10 ikinci dönem 11 ders verdiler ve bildiğiniz üzere 3 ünden kalırsam okuldan atılcam fakat ben şu an bıraktım denilebilir hiçbir vizeye girmedim sadece bir vize ye girdim oda bu sene tekrar dgs ile geçersem o ünide saydırabilirim umuduyla neyse ben en azından benim bölüm için hiç tavsiye etmiyorum bölüm de deniz ulaştırma işletme mühendisliği

Aktif Üye+ kasatura şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    14
    Uploads
    3
    İtibar Gücü
    75
    Alıntı iü maduru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar bende itü,dokuzeylüle geçebilirken ilk tercihime istanbul üniversitesini yazdım ve tek kelime iğrenç bi yer bi de bu sene intibak uygulaması değişmiş ilk dönem 10 ikinci dönem 11 ders verdiler ve bildiğiniz üzere 3 ünden kalırsam okuldan atılcam fakat ben şu an bıraktım denilebilir hiçbir vizeye girmedim sadece bir vize ye girdim oda bu sene tekrar dgs ile geçersem o ünide saydırabilirim umuduyla neyse ben en azından benim bölüm için hiç tavsiye etmiyorum bölüm de deniz ulaştırma işletme mühendisliği
    arkadaşım senin adına üzüldüm ama baştan pes etmek kolaydır sonuçta herkes kendinden sorumlu,son ana kadar çalışmak lazım, tecrubelerimden biliyorum, hatta absurt denebilecek bir benzetme bile uyuyor buna; "çıkmadık candan ümit kesilmez" diye vizelere girmemek diye bir şey olmaz, olamamalıda.. intibak heryerde zordur,10 ders ya da 11 ders çok daha zor ama, baştan vazgeçmemek lazım
    ""Hayat seni öyle bir noktaya getirirki; kendini sevdiklerinle savaşırken ve nefret ettiklerinle sevişirken bulursun""

Aktif Üye şeboist şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var şeboist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    25
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    1
    İtibar Gücü
    37
    bende 9 eylülde okul öncesinde ıntıbaktayım12 ders alıyorm ve derslerım çakıştığı için iö olmama ragmen gece gunduz okuldaym dıyebılırm. Dersler ağır ve cok calısmak gerekıyor.Hocalar anlayıslı ama ders konusunda dısıplınlıler ve cok yogun dersler. Yanı uykusuz geceler ve kıtaplarla bogusuyoruz
    BiR nUmuNe mİYiM ? YOksa biR müSsFeTTemİ ...??

Aktif Üye+ Emre0742 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Emre0742 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    39
    Arkadaşım bence,okulun adını söyle de ona göre davranılsın,önlemler alınsın....

Aktif Üye ilaycera şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var ilaycera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    63
    arkadaşlar bu intibakta okuldan atılma olayına itiraz etmek istiyorum bana katılmak isteyen varsa özelden ulaşsın!
    herşey hukuki gerekçelere dayanacaktır
    KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ
    HUKUK FAKÜLTESİ

İhtiyar Delikanlı SARSALA şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var SARSALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    68
    arkadaşlar eskiden intibak daha kötüydü 2 ders şanşı yoktu şuanda en azından 2 dersten kalsanız bile geçiyorsunuz.. çoğu okulda yaz okulu veya büt var yani geçme imkanınız çok bence bazı okulların dersleri ağır olabilir yada hocaları ters olabilir.. ama eskiye nazaran ki benim zamanımda intibakta 1 dersten kalsak atılıyorduk,şimdi daha iyi diyebilirim..

Öğretmen Adayı beldem şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var beldem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    39
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    48
    Ben meslek lisesi mezunuyum ve hiç dershaneye gitmeden dikey geçişi kazanacam diye canım çıktı.Şunuda belirtiyim öss için herahangi bir hazırlığımda yoktu benim ne dershaneye gittim nede kendi kendime çalıştım.Neyse iki yıllığa yatay geçiş yaptım sonrada dgs ye ikinci girişimde bilgisayar öğretmenliğini kazandım. Ama iş kazanmakla bitmiyor. Hiç fizik temelim yokken fizik 2 çıktı karşıma. Hocada,biliyorlar edasıyla tahtaya yazıp yazıp geçiyor.Durumumu izah ettiğimde de siz öss ile gelenlerin hakkına giriyorsunuz yata yata buraya geliyorsunuz dedi .Sanki dgs sınav değil, sanki yök başkanı benim dedem.O kadar ağrıma gitti ki bu dediği o hocadan nefret ettim.
    İmkan sunulduda benmi öss sınavıyla kazanmadım üniyi.Dershaneye gittimde benmi tembellik ettim.İnsanı takdir edip şevk vereceklerine tahrip edici konuşup çalışma şevkinide kırıyorlar.
    Allah vermek istemeseydi, istemek vermezdi.

belki bir gün mutualist şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var mutualist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    71
    Alıntı beldem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben meslek lisesi mezunuyum ve hiç dershaneye gitmeden dikey geçişi kazanacam diye canım çıktı.Şunuda belirtiyim öss için herahangi bir hazırlığımda yoktu benim ne dershaneye gittim nede kendi kendime çalıştım.Neyse iki yıllığa yatay geçiş yaptım sonrada dgs ye ikinci girişimde bilgisayar öğretmenliğini kazandım. Ama iş kazanmakla bitmiyor. Hiç fizik temelim yokken fizik 2 çıktı karşıma. Hocada,biliyorlar edasıyla tahtaya yazıp yazıp geçiyor.Durumumu izah ettiğimde de siz öss ile gelenlerin hakkına giriyorsunuz yata yata buraya geliyorsunuz dedi .Sanki dgs sınav değil, sanki yök başkanı benim dedem.O kadar ağrıma gitti ki bu dediği o hocadan nefret ettim.
    İmkan sunulduda benmi öss sınavıyla kazanmadım üniyi.Dershaneye gittimde benmi tembellik ettim.İnsanı takdir edip şevk vereceklerine tahrip edici konuşup çalışma şevkinide kırıyorlar.

bunu bir akedemisyenin demesi gerçekten üzücü sanki biz oraya ışınlanarak geldik bizm çektiğimizi kimse çekmiyor keşke bir bilse o hocalar!!!

umarım intibağı atlatırsın arkadaşım başarılarr allah yardımcın olsun
    TURUNCUYUZ TURUNCUSUN TURUNCULAR