DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > Forum Hakkında > Makale
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

Makale Sadece Yöneticilerin onayı ile konu açılabilir buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 28-08-08, 20:03   #311
Ay Savaşçısı

*SeReNa* kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 09-11-06
İtibar Gücü: 36 *SeReNa* iyi yolda ilerliyor*SeReNa* iyi yolda ilerliyor*SeReNa* iyi yolda ilerliyor*SeReNa* iyi yolda ilerliyor*SeReNa* iyi yolda ilerliyor*SeReNa* iyi yolda ilerliyor
Alıntı:
NOXÇO tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
merhabalar

benim intibakla ilgili bir sorum var.. ben tıbbi laboratuar mezunuyum ve dgs ile biyolojiye geçtim bu sene.. laboratuardan önje işletmecilik okumuştum ve lab.a kayıt olurken 5 dersten muaftım.. biyolojiye kayıt yaptırırken her iki okulun ders içeriğini mi vermeliyim?? bilgisi olan arkadaşlar yardımjı olabilirse çok sevinirim..bu soruyu burada sormam uygun mu bilemiyorum, mazur görün lütfen! şimdiden teşekkür ederim..
Aldığınız onaylı ders içeriklerinde o muaf olduğunuz 5 ders varsa en son okuduğunuz okulunki yeterli olur ama onaylı ders içeriklerinde o dersler yoksa her iki üniden de onaylı ders içeriklerini almanız gerekir.Ben sizin yerinizde olsaydım her ikisinden de onaylı ders içeriklerini alırdım sanırım .

Mustafa Kemal ATATURK
*SeReNa* Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-09-08, 08:21   #312
Üye

Giriş Tarihi: 01-09-08
İtibar Gücü: 0 Isolated Sanal Karizma İstemiyor
dönem uzatma hakkının şartları nelerdir acaba arkadaşlar? benim ikinci dönemden 3 zayıfım vardı, dönem uzatma hakkımı kullanabiliyor muyum?
Isolated Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-09-08, 10:31   #313
Üye

gezgin_020 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 17-08-07
İtibar Gücü: 19 gezgin_020 Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar pamukkale bilgisayar sistemleri ögretmenliği intibak konusunda yardımcı olabilecek kimse var mı?
iletişime geçerse çok sevinirim..
gezgin_020 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-09-08, 10:36   #314
Elektrik Elektronik Müh.

Fuzzy kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 22-08-06
İtibar Gücü: 45 Fuzzy daha yeniFuzzy daha yeniFuzzy daha yeniFuzzy daha yeni
Alıntı:
gezgin_020 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşlar pamukkale bilgisayar sistemleri ögretmenliği intibak konusunda yardımcı olabilecek kimse var mı?
iletişime geçerse çok sevinirim..
bu link size yardımcı olabilir.
Pamukkale Üniversitesi İntibak

'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE'

Mustafa Kemal Atatürk
Fuzzy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-09-08, 13:49   #315
Üye

cceliktas kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 13-06-08
İtibar Gücü: 7 cceliktas Sanal Karizma İstemiyor
valalhi ben 2010 dgs adayıyım bu yazılanları okuyunca dgs den vazgeçmek üzereyim daha dgs yi kazanmadan insanın içi kararıyor ... allah yardımcınız olsun
Eski 06-09-08, 13:55   #316
˙·٠٠♥N♥٠٠·˙

Giza Myra* kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 26-04-06
Konum: Sweetdream'ın bedeni ve ruhuna sahip, İstanbul - Eskişehir arası mekik dokuyor..
İtibar Gücü: 49 Giza Myra* iyi yolda ilerliyorGiza Myra* iyi yolda ilerliyorGiza Myra* iyi yolda ilerliyorGiza Myra* iyi yolda ilerliyorGiza Myra* iyi yolda ilerliyorGiza Myra* iyi yolda ilerliyor
bakalım biz bu sene napıcaz..

•·.·´¯...fırtınanın delicesine estiği yerdeyiz...
ellerin üşüyor, ben ellerindeyim...
gözlerimi acıtıyor rüzgar, ben yine gözlerindeyim...¯`·.·•

see you in another life brother!..
Giza Myra* Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-09-08, 15:26   #317
Üye

onlybecool kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02-06-07
İtibar Gücü: 22 onlybecool Sanal Karizma İstemiyor
walla nereye giderseniz gidin g.anetp e gelmeyin
Eski 19-09-08, 18:32   #318
Üye

engineer21 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 18-09-08
İtibar Gücü: 3 engineer21 Sanal Karizma İstemiyor
Arkadaşlar yazılan tüm mesajları okudum.Ve Genel bir kanıya vardım;
Ben Ege Üniversitesi/Ege Meslek Yüksek Okulu/Elektronik Haberleşme programı öğrencisiyim.Ve dikey geçiş sıkıntısını her öğrenci gibi yaşamaktaydım.Yaşamaktaydım diyorum çünkü şans eseri birgün yurt dışındaki arkadaşlardan biriyle konuşuyorum.Çocuk Ukraynada Mechnikov üniversitesinde okuyor bilgisayar mühendisliği ve AÇIKÖĞRETİMDEN GİTMİŞ. Benim kafama soktu şöyledir böyledir önemsemedim ben.Derken işin üstüne eğildikçe kolaylaştığını ve farklılaştığını anladım.Bu sene derslerimin tamamını vereceğim.Sadece 2.dönemden 3 tane seçmeli dandik ders kalacak.Oda Kredi saçmalığı yüzünden.Düşündüm.Dikey geçiş yapsam,1 sene +4 senede dikey geçiş 5 sene.Yaşımız kemale erecek biz daha lisans mezunu olacağız.Ama Burda verdiğim dersleri orda saydırıp birazda karışık olan Kredi Transfer Sistemi (KTS) ile geçicek olursam hem 3 ve 4 e direk başlayacağım ki 2.inci sınıftan dersim kalsa bile 3.sınıfta alttan verilebileceğini söylediler,2 sene daha okuyup ülkeme geri döneceğim.Üstelik Çift Anadal Diploması almaya hak kazanarak.Yurt dışında emin olun MYO Mezunlarının kıymetini çok daha fazla biliyorlar.MYO mezunları Avrupa ülkelerinde Yüksek Lisans yapabilmektedir ve Mühendislik Fakülteleri,Liseden çok Meslek Lisesi ve MYO mezunlarına öncelik vermektedir.Gerçi benim gideceğim alanlar Telekominikasyon Mühendisliği ve Radyo-Elektronik Sistem Mühendisliği.Önümde tek engel PARA.Düzenli bir işte çalışıp para biriktirirsem tüm masrafım çıkacak.İşin garibi okul pahalıda değil.

Konuyu getireceğim yer bizler MYO lular olarak Alternatif düşünmüyoruz.Tek düze gidiyoruz.Başka yolları arayıp kolayı bulmak yerine herkesin gittiği yola giriyoruz.Üstelik o yolda birçok kaza olup,birçok kişinin kayıp olduğunu bile bile.Diceksiniz ki Yurt dışına gideceğiz paramızda var e denklik?

Ben şahsen Denklik konusunda YÖK'e başvurdum ve Dünyadaki Üniversitelerin %89'unun tanındığı bilgisini aldım.STS sınavı derseniz zaten bu sınavda bizim myo da okuduğumuz konular sorulmakta .İnsanların o sınavdan geçememesinin sebebi bizim okuduğumuz dersleri okumamaları.Neyse diyeceğim Türkiyede böylesine zor ve sıkıntılı şartlarda okumaktansa,Arkadaşlar bizler MYOluyuz yani piyasa için yetiştirilmiş adamlarız.Elbetki güzel para kazanıcak işler buluruz.Girelim bi işe para biriktirim didinelim çalışalım.Yurt dışına çıkacak parayı mutlaka ki buluruz.İmkansız gibi gözükebilir,ama emin olun çalıştıkça hem haz alıyorsunuz,hemde kendinize aşırı bir güven geliyor...Çünkü kendi paranızı kazanıp kendi ayaklarınız üzerinde durmak kadar güzel bir duygu yoktur...

Benimki sadece bir tavsiye ve öneridir.Eleştirende destekleyende saolsun.Başım gözüm üstüne..Hepinize hayırlı ramazanlar ve İntikbaksız günler....

Bu mesaj en son " 19-09-08 " tarihinde saat 20:03 itibariyle engineer21 tarafından düzenlenmiştir....
engineer21 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-09-08, 22:42   #319
Üye

Giriş Tarihi: 06-01-07
İtibar Gücü: 28 kadeer Sanal Karizma İstemiyor
ben canakkale 18 mart unıwersıtesıne gıda muh gecıs yaptımbu yıl.we su an 11 ders guz donemınde 11 ders bahar donemınde ders alıcam.arkadaslar arastırarak yapın tercıhlerınızı yoksa cok zorluyolar we sesınızı bıle cıkaramıyosunuz
kadeer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 19-09-08, 23:01   #320
Üye

tktvlkn kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 13-06-07
İtibar Gücü: 22 tktvlkn Sanal Karizma İstemiyor
ben bu sene 9 Eylül intibak okuycam, daha ders programi belli değil ama ilk dönem 3 ikinci dönem 2 ders alıcam diye tahmin ediyorum. 11 ders alan arkadaşım allah yardımcın olsun..

Arkadaşlarınızla Paylaşın
Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları