![]() |
||
|
|
#21 |
|
// • Street Fighter • \\
Giriş Tarihi: 04-07-07
İtibar Gücü: 24
![]() |
çok geçmiş olsun arkadaşım bu başına gelenler gerçekten çok üzücü insan okurken bile tüyleri ürperiyor . başıma gelseydi kesin bende bunalıma girip piskolojimi bozardım ne diim allah kolaylık versin ama yaşamaktan hiç bi zaman vaz geçme elbet bir gün bizlerde gülceğiz o günler gelicek eminim bundan
|
|
|
#22 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 23-04-07
İtibar Gücü: 24
![]() |
intibakta okuyan biri olarak bu yazıyı okuyunca çok şasırmadım malesef çok üzücü bir durum arkadaşımız için...Ama tabiki şuan bu kadar değil hocalar olmasada enazından bölüm başkanları intibak hakkında baya bilgi edinmişler intibak okuyanlara daha az ders vermeye özen gösteriyorlar geçmemiz için.Fakat bir gerçek varki atılma korkusunun verdiği stres bu başka bişey evet biliyorum şuan bir nebze olsun değişikler oldu.Ama ortadan kalkmadığı için hala o stres derslerin verdiği ağırlıkla üzerimizde hala hissediyoruz. Ya atılırsam? diye insan düşmeden edemiyor.Herkesin kendine göre bir başarı öyküsü vardır.Nitekim burdada bazı arkadaşlarımızınkini okuduk.Bunlar boşunamı? Bende geçen sene burda dgs'ye hazırlanan biri olarak yazıyordum yorumları okuyordum fakat bu sene herşey daha farklı.Çoğumuz biliyoruz bu yolda verdiğimiz savaşı ve kazananların ailesinin gururla sevinç gözyaşları icerisinde uğurladığı evlatlarını.. Biz buralara elimizi kolumuzu sallıyarak gelmedikki! Zaten insana en çok dokunanda bu oluyor disiplin cezasi almış bir öğrenci ile aynı kefeye konularak okuldan atılıyorsunuz ikiden fazla dersin kaldığı takdirde.Bizde insaniz belki yorgunuz belki durgunuz belki uyum sorunumuz var.Yani insanız hatalar yapabiliriz.Bugün bir futbol hakemi bile bunu çok rahat söyleyebiliyor.Gönül isterdiki şuan hazırlanan arkadaşlara motive edici şevklendirici bişeyler söylüyebilmek ama diyebileceğim tek şey asla vazgeçmemek olsa gerek.Yılmadan yola devam etmek. "Gülü koparabilmek için dikenlere katlanmak zorundayız..." herkeze başarılar dilerim bu dikenli yolda
![]() |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#23 |
|
D-F-B
Giriş Tarihi: 20-06-04
İtibar Gücü: 68
![]() |
Yazıyı okurken yaşadıklarım aklıma geldi aynı acıları tatmış biri olarak o günlerdeki yaşadığım psikolojik çöküntüyü tarif etmem mümkün değil kendiniz ile başbaşa kaldığınızda yaşadıklarınız,bir yandan içinizde kalan daha çok çalışsaydım keşkeleri, diğer yandan vizelere 1 hafta kala ders programının belli olması,derslerin çakışması gibi sebeblerden haklı olarak okulu suçlamanız.
Her ne kadar aileniz size belli etmesede onlara yaşattığınız hayal kırıklığı, benim için en acısı buydu. Ama bir şey kötü gittiği zaman bir yerdede bu gidişi durdurmak bizim elimizde (bkz.DikeyGeciS.org, ogrenciaffi.net şimdiki adıyla af2007.com) O günden bugüne birçok şey değişti elimizde artık sınırsız imkanlar var. Beraberce hareket etmek, haklarımızı korumak, yaşadıklarımızı, tecrübelerimizi aktarmak adına Sınavı kazanmak kadar kazandıklarımızı korumak ve devamını getirebilmek DGS sisteminin vazgeçilmez parçaları bu bütünlüğü ne kadar erken kavrayıp ne kadar kendimizi hazırlarsak ileride yaşayabileceğimiz üzüntüleri minumum düzeye indirebiliriz. Finaller öncesi bütün intibak okuyan arkadaşlarımıza başarılar... |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 01-03-07
İtibar Gücü: 26
![]() |
hiç kolay değil allah sabır versin intibak okumayan bilemez bunu
bu üniversite %80 atatürk üniversitesidir yazık bize ya
|
|
|
#25 |
|
<<<naz - em>>>
|
gerçekten üzücü bir durum.şimdi okulumu ve hocalarımı daha cok sevdım .jkendı olulumdan ılk gırdıgım derste hoca aynen sunları soyledı:
arkadaslarınız bu okla gırmek için bınlerce kişinin arasına sansları cok düşük olmalasına ragmesn başardılar.amma gururlanmıstım.ama arkadas adına cok uzuldum ![]()
|
|
|
|
#26 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 21-11-05
İtibar Gücü: 44
![]() |
Arkadaşım bende bi intibak öğrencisi olarak yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm..benim şuanki dudurumum senin anlattığın yöne doğru hızla ilerliyor
final haftasındadayız ve konular,sınavlar ügeçme siistemi okadar zorki sabah uyanmak istemiyorsun,çünkğ gözünü açtığında karşında bi masa ve yığınla çaşılması gereken kitaplar,notlar...bazı arkadaşlarımız bu yazıları burdan kaldırın demişler ama onların bu yazıları yıkıcı olduğunu düşünerek yazmış oldukalarından eminim..şu bi gerçek,senin orda dgs ye çalışman emin ol burda para etmiyo.sakın bana kazanayımda 24 saat çalışırım demeyin,çalışılmıyo hele 24 değil 240 saat çalışıpta 50 yi geçemeyince(( kii geçme notu 60 ,çan olmayan,final barajı 50 olan biyerde)) hiçbirşey yapmak istemiyorsunn.neysee arkadaşlar tercih safhasında lütfen bilen yaşayan insanlardan bilgi alın..ben almadım "yeterki olsun " dedim ama o yeterkide yetmiyormuşş burda onuda öğrendim.........Bu mesaj en son " 08-01-08 " tarihinde saat 16:53 itibariyle yusufagcat tarafından düzenlenmiştir.... Neden: yazım hatası |
|
|
|
|
|
#27 |
|
++ flashERco ++
Giriş Tarihi: 15-08-07
İtibar Gücü: 19
![]() |
Arkadaşlar bu intibakta zorlanıpta hocalardan yakınanlar acaba hangi bölüm ve hangi ünvde okuyorlar lütfen öğrenebilir miyiz ?
Hak veriyorum hepinize kolay değil tabii ki ama yapacak başka bişey yok, üzerimizdeki bu yükten kurtulmak için mecbur kalıyoruz.
|
|
|
|
#28 | |
|
Yönetici
Giriş Tarihi: 25-07-04
İtibar Gücü: 77
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Bazı arkadaşlarımız moralimizi bozmayın demiş fakat bunun moral bozmayla alakası bulunmuyor. Arkadaşımızın başından geçenler birebir deneyimdir. Siteyi biraz karıştırırsanız benzer durumda intibak mağduru bir çok arkadaşımızı görebilirsiniz bu nedenle diyoruz kazanmakla herşey bitmiyor üniversitelerin intibak tecrübelerini alttaki linklerden kontrol edebilirsiniz http://www.dikeygecis.org/forum/muhe...k-tecrubeleri/ http://www.dikeygecis.org/forum/tekn...k-tecrubeleri/ http://www.dikeygecis.org/forum/fen-...k-tecrubeleri/ http://www.dikeygecis.org/forum/ikti...k-tecrubeleri/ http://www.dikeygecis.org/forum/dige...k-tecrubeleri/
we do not learn for school, but for life design by semin Bu mesaj en son " 08-01-08 " tarihinde saat 21:04 itibariyle felisleox tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
logically member
Giriş Tarihi: 23-08-07
İtibar Gücü: 19
![]() |
çok sinir bozucu bir durum başkalarının hatalarının cezasını neden biz çekiyoruz dgs li olmamız haketmediğimiz şeylerle karşılaşmamızın sebebi olamaz!
şu an hazırlıktayım inşallah intibakta böyle sorunlarla karşılaşmam........
|
|
|
#30 |
|
Hemen Dönecek?!!
Giriş Tarihi: 19-06-05
İtibar Gücü: 63
![]() ![]() ![]() ![]() |
intibak okuyan biri olarak çok zorlandığımı sölemek isterim gece gündüz çalışıorum moralim bozuluo intibak okuyanlardan müthiş başarı istiolar..diğerleri alttan alıo sen ders bırakamıosun
hakkaten zor arkadaşlar..
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|