öncelikle herkese destekleri için teşekkür etmek istiyorum bana acayip moral verdiniz çok sağolun sorularınıza yorumlarınıza direk cevap yazarsam kendimi deşifre etmiş olurum
1.adımın okulumun açıklanmasını istemedım çünkü aynı okuldan bu siteye üye arkadaşlarım var buraya atıldğım sene üye oldum ve durumumdan biraz forumda bahsedince hemen kim olduğumu anlayanlar oldu ve okuldaki yakın arkadaşlarımdan bu konuda uyarı aldım
kimliğimi açıklamamamın bir diğer sebebide af çıkarsa geri döndüğümde olumsuzluklarla uğraşmak istemiyorum onun yerine kafamı derslere vermek istiyorum lütfen beni bu konuda mazur görün
2.dava açma olayına gelince siteden bir arkadaşla o zamanlar bu konuyu konuştum avukatıda buldum ama bu olayda tek yıpranan ben değildim ailemde yıprandı kimle konuştuysam davayı kazanacağımı söyledi ama sonra arkadaşlarım okula geri dönersen bu sefer hocaların bir tepkisi olacağını söylediler okul adı bölüm isteyenlere hak veriyorum ama bu kadarını anlatmak bile benim için yetti tercih konusunda yardımcı olsun istiyorsunuz ama şunuda söyliyim 3 sene öncesinin intibağıyla şimdiki aynı değil en basitinden ben atıldıktan iki ay sonra okulda 3 ders sınavı çıkarıldı şimdi hem okulun kendisi hemde dgs yönetmeliği durumu kolaylaştırdı tek dresten kalma kalktı sınıf ortalamasına tabi tutulma kalktı vs
3.bu sene dgs yada össye girmeyi düşünüyorum
4.elime verilen alınacak dersler programın onaylı halinde kağıdın bir tarafında muaf diğer tarafında alınan ders gözüküyordu sürekli çıkan ders programı sorunu danışman hocasıylada aramı açma noktasına getirdi itiraz etmenin bana zarardan başka bir getirisi olmadı
5. intibak dönemi çok rahat olan okullarda var benim bazı arkadaşlarım sadece bir senede 5 ders alırken ben 22 ders alıyordum dgsye hazırlananlarda bozmasın moralini ben dgsyi son sınav hakkımda ve 2.tercihimi kazandım ve alınan kişilerden en yüksek puanla girdim ve ben okulun eğitimini(dgs durumu değil eğitim düzeyini dgsliye nasıl davranılıyordu bilmiyordum ) bile isteye yazdım çünkü bölüm türkiyede 3 üniversitede vardı ve ben bu bölüme girmek için liseden beri uğraş veriyordum ki o zaman bölüm sadece 1 üniversitede vardı
6.iki ders üstü durumu olsaydı rahatlıkla kurtulurdum ben sınıf ortalamsı 82 olan
dersten (çan eğrisiyle)70 küsürle kaldım ayrıca bu sene sınıftan bağımsız ve 45 alan geçiyor sistemi uygulanıyor
7.ferhundecim her okul bir değil malesef bizde dgsliler değil össliler seçilmiş öğrenciydi(össlileri kötülemiyom hocaların dediği şeyi söylüyorum)
8.üniversite atatürk üniversitesi değil
benim yaşadıklarımdan etkilenmeniz normal ama şu varki umudunuzu kaybetmeyeceksiniz her zaman kazanacağınızı hayal edin ben liseden beri bu bölümde okumak istedim bunun için uğraş verdim ve şimdide af ile birlikte uğraş veriyorum yani istediğimi alana kadar hiçbirşeyden vazgeçmedim geçmeyeceğimde zorluklar oldu dahada olacak bunuda biliyorum ama şunuda bilyorum zaferin tadı kaybetmeden çıkmıyor
herşey için teşekkürler
Paylaş