DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > Forum Hakkında > Makale
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

Makale Sadece Yöneticilerin onayı ile konu açılabilir buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 07-01-08, 14:01   #11
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 02-11-06
İtibar Gücü: 31 g_lt_r Sanal Karizma İstemiyor
Ben daha sınava bile girmedim ama çok etkilendim yaşadıklarını okurken resmen sağlığı bozulmuş inşallah af çıkarda döner okuluna.
g_lt_r Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 07-01-08, 14:29   #12
Üye

Giriş Tarihi: 05-02-07
İtibar Gücü: 27 cactus Sanal Karizma İstemiyor
Yasadıklarını okuyunca korkularım daha da arttı.. ben de bu yıl dgs yı kazandım.şuan hazırlık okuyorum,seneye intibak var Allah hepımızın yardımcısı olsun..
cactus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-01-08, 16:37   #13
Aktif Üye++

selman75 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 15-06-07
İtibar Gücü: 24 selman75 Sanal Karizma İstemiyor
arkadsimn adina cok uzldum ins bizde boyle sorunlarla yuzyuze gelmeyiz

2007-2008 intibak fatihi.......

Bazen kelimeler yetersiz kalabiliyo....
selman75 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-01-08, 16:45   #14
Aktif Üye

X-tanbul kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 07-05-06
İtibar Gücü: 38 X-tanbul Sanal Karizma İstemiyor
?
intibaktaki deişklikler (2ders üstü atılma..) zamanında uygulansaydı arkadasımız atılmaktan kurtarırmıydı acaba?

/gerçekten zor bi durum ya.. ben bu yüzden okulu dondurdum işte ama kime anlatsam haklı bulmuyo beni atılma korkusu başa bela nasrettn hocann dediği gibi "bana damdan düşeni getirin!"
Eski 07-01-08, 17:01   #15
Üye

Giriş Tarihi: 25-09-07
İtibar Gücü: 17 c_o_n_s Sanal Karizma İstemiyor
tek cümleyle söylenecek bi şey varsa yazık,yazık,yazık,bu haksızlıkları yapan hocaların nasıl hesap verecegini bilemiyorum...(kardeşim moralini bozma ya)
c_o_n_s Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-01-08, 19:52   #16
++ flashERco ++

flasherco kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 15-08-07
İtibar Gücü: 19 flasherco Sanal Karizma İstemiyor
Forumdaki yönetici arkadaşlara birşey söylemek istiyorum.
Burada benim gibi dgs sınavına hazırlanan birçok arkadaşımız var, benim ve hazırlanan diğer arkadaşların bu tür yazılarla şevkini kırdığınızı söylemek zorundayım.Zaten kafamızda binbir türlü soruyla sınava hazırlanırken birde böyle şeyleri okumak psikolojik açıdan gerçekten olumsuz etkiliyor.

Örneğin daha önce bazı arkadaşların nasıl çalıştıkları ve kazandıklarında duydukları mutlulukları burada bizimle paylaşmaları bizleri psikolojik açıdan çok güzel motive ediyordu.Sizlerden ricam bu tür yazıları forumda yayınlamamanızdır.Zaten emek verip kazanmak isterken intibağıda düşünüyoruz bu türden istisnalarla kafamızı meşgul etmek istemeyiz.

Bu arada arkadaş içinde başından geçenlere üzüldüm, Allah sabır versin.

Saygılar...
Eski 07-01-08, 20:54   #17
Made in Turkey

Oktay_10 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 07-09-05
İtibar Gücü: 50 Oktay_10 daha yeniOktay_10 daha yeni
Alıntı:
flasherco tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Forumdaki yönetici arkadaşlara birşey söylemek istiyorum.
Burada benim gibi dgs sınavına hazırlanan birçok arkadaşımız var, benim ve hazırlanan diğer arkadaşların bu tür yazılarla şevkini kırdığınızı söylemek zorundayım.Zaten kafamızda binbir türlü soruyla sınava hazırlanırken birde böyle şeyleri okumak psikolojik açıdan gerçekten olumsuz etkiliyor.

Örneğin daha önce bazı arkadaşların nasıl çalıştıkları ve kazandıklarında duydukları mutlulukları burada bizimle paylaşmaları bizleri psikolojik açıdan çok güzel motive ediyordu.Sizlerden ricam bu tür yazıları forumda yayınlamamanızdır.Zaten emek verip kazanmak isterken intibağıda düşünüyoruz bu türden istisnalarla kafamızı meşgul etmek istemeyiz.

Bu arada arkadaş içinde başından geçenlere üzüldüm, Allah sabır versin.

Saygılar...
Arkadaşım haklısın şevk kırılıyor ama madalyonun her iki yüzünü görmek lazım en azından ileride böyle bir durmla karşılaşmamak için veye karşılaşılırsa nasıl davranman gerektiğini düşünebilirsin...Kazananlara %95 dikkat et şevklen ama %5 lik ihtimali de aklın bir köşesinde olması lazım...

Konuya gelince gerçekten ben atılmış gibi oldum öyle hissettim yani..Allah kimsenin başına vermesin böyle birşeyi.Onca emek 2-3 tane afedersiniz şahsiyet yoksunu idareciler yüzünden mahvolup gidiyor.Allah sabır versin arkadaşım okuyosan bu yazılanları Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar.....
Oktay_10 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-01-08, 21:35   #18
Ben bir mülteciyim:)

yağmur2 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 22-08-07
Konum: Tüm sözcüklerin cümlelerden kurtulmuş gibi incitmeden özgür kalabildiği yerdeyim...
İtibar Gücü: 19 yağmur2 Sanal Karizma İstemiyor
maalesef engel üstüne engel koymak hocalar için eğlenceli sanırım....hocalar,sınavlar bir yana ülkemizde zaten tam olarak doğru yapılan ne var ki::::::::::::::::::::(((
arkadaşa üzüldüm, umudu yitirmemek her zaman işe yarar....
yağmur2 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-01-08, 22:00   #19
Aktif Üye

Mustafa Yenigün kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 10-08-05
İtibar Gücü: 48 Mustafa Yenigün Sanal Karizma İstemiyor
Ben o arkadaşın yerinde olsaydım daha en baştan itiraz ederdim. Bir defa kendisine okula kayıt olurken bir list veriliyor. Burada muaf olduğun dersler ile intibak döneminde başarman gereken dersler yazıyor. Ve o liste bölüm başkanlığı tarafından onaylanıyor ayrıca öğrenciyede imzalı verilmesi gerekiyor. Amaç intibak formu verildikten sonra değişiklik yapılmaması !! Arkadaşın hakkını yemişler. İtiraz etseydi, dava etseydi kazanırdı. Çünkü o kadar saçmaki... Bir dersten muafsın diyorlar bir zaman sonra bir bakıyorsunki o dersi almak zorundasın. Çocuk oyuncağımı bu ? Sınavların ve derslerin çakışması da ayrı bir fiyasko. Ne biçim ünv imiş burası çok merak ettim. Bu arkadaşın danışman hocası yokmuymuş.
Arkadaşlar biliyorsunuz 2-3 ay önce Yıldız teknik üniversitesinde dgs uygulamasında değişikliğe gidildi (ders başına zorunluluk getirildi). Biz o noktada hemen dgsli öğrenciler olarak toplandık ve birlikte hareket ettik. Hakkımızı geri aldık. Demek istediğim şu an intibak okuyanlar gelecek senelerde okuyacak arkadaşlar bir defa diğer dgsli arkadaşlarınızla aranız iyi olsun, birlik olun. İntibak sisteminde aleyhinize bir değişiklik olursa itiraz edin. Şunu unutmayınki, maç başladıktan sonra kurallar değiştirilemez.
Eski 08-01-08, 01:47   #20
Doppelganger

c.e. kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 31-01-07
İtibar Gücü: 27 c.e. Sanal Karizma İstemiyor
hocam çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun, ALlah sabır versin, affı beklemesende tekrar denesen nasıl olur ?

Engelin büyüklüğü , üstesinden gelmenin zaferini arttırır...
c.e. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın
Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları