|
|
#101 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 07-02-07
Downloads: 46
Uploads: 0
İtibar Gücü: 36 ![]() |
şaşırdım kaldım..nereyi yazmama gerektiği konusunu şimdi daha uzun adam akıllı düşünmem lazım benim en çok istediğim yer ktu,kocaeli ve gazi bu üniler hakkında bilgisi olan var mı?? ve intibak maduru arkadaşımızz sen zaten sınavı dgs yi kazanarak başarmışsın helal olsun sana ) diğer yapılanlarda sistemin ayıbı olsun.. keşke okulunu yazsaydın da bizim de fikrimiz olsaydı en azından
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 22-03-07
Downloads: 4
İtibar Gücü: 0 ![]() |
öncelikle dikkatimi cekti,muhabbet sakiz gibi uzamis gecmis olsun mesajlariyla.oldu olacak "basin sagolsun" falanda deyin bari.hayatin sonu degilki arkadasim bu tip bunalimlara kaptirma kendini istersin yine basarirsin;bak,girme sınırı kaldirildi bu sene.arkadasim basina gelen olaylar cok üzücü buna katiliyorum ama sen "aman hocalardan tepki almayayim" diye hakkini savunmamissin ve emek verip kazandigin okulundan olmussun!?!simdi hocalari karsina almamaktan daha mi iyi durumdasin!?!okuldan olmussun daha ne olsun?!?en cok garibime giden ise hadi zamaninda yaptin bi cahillik sesini cikaramadin ama uyandirayim arkadasim artik ilisigin kesilmis senin o okulla.ben senin yerinde olsam birak forumda adini vermemeyi ana haber bültenlerinde haykiririm hakkimin yendigini.biz millet olarak boyleyiz.vur ensemize al şekerimizi!?!
|
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 15-08-07
Downloads: 27
İtibar Gücü: 28 ![]() |
Gerçekten yaşananlar çok çirkin biz henüz sınavı kazanıp intibaklı olamadık ve bunları okuyunca gerçekten sınavı kazanmakla bitmediğini görmüş oluyoruz. Arkadaşımız çok kötü şeyler yaşamış umarızki bunlar son olur mağdur olanların mağduriyetleri de giderilir ve tekrar edilmez bu hatalar.
Alıntı:
haklısınız arkadaşımızın ilişiği kesilmiş fakat afla geri dönmesi gibi bir durum söz konusu bunu da unutmamak gerekir sanırım. |
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 29-02-08
Downloads: 41
İtibar Gücü: 20 ![]() |
BUNA İŞKENCEDEN BAŞKA BİRŞEY DENMEZ. BİR SENE BOYUNCA yoktan yere ÇEKİLEN İŞKENCE. birde üstüne pisikolojik baskılar ne denebilirki. burda bir kişinin hayatı söz konusu. arkadaşın resmen bütün hayatını karartmışlar. inşallah bunları unutur. Allah kimsenin başına böyle dertler vermesin....
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-11-07
Downloads: 0
İtibar Gücü: 24 ![]() |
böyle hocaları ne yapmak lazım bilmem ki
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 10-08-05
Downloads: 8
Uploads: 1
İtibar Gücü: 57 ![]() |
Arkadaş diyorki, "dava açsaydım kazanırdım ama o zamanda okuldaki hocalarla aram bozulacaktı." Kusura bakma ama hata etmişsin. Hayatta insanın başına herşey gelebilir. Sana yapılan bir haksızlıktır ve sende mağdur duruma gelmişssin. İdari mahkemede dava açar ve büyük ihtimalle kazanırdın. Okuldaki hocalar istediği kadar ters olsunlar bu neyi değiştirir diki ? Ne yani o zaman bizde başımıza kötü bir olay geldiğinde, bir haksızlıkla karşılaştığımızda pes edelim, korkalım, geri çekilelim, öylemi ???
Buradan intibak okuyan, okuyacak tüm arkadaşlara diyorumki, DGS ile ilgili mevzuatı, okulunuzun prosedürünü çok iyi bilin. Okul başladığında mutlaka bir transkript alın. Yarın öbürgün "pardon ya şu ders muaf değilmiş sen onu alacaksın" derlerse elinde eski tarihli transkripti gösterir ve isterseniz ben mahkemeye gideyim, dersiniz ve olay kapanır. Kimseden korkmayın. Öss ile gelenlerden daha başarılısınız bunu unutmayın. Kimseye kendinizi ezdirmeyin ve diğer DGS li öğrecilerle birlik olun. |
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 06-03-07
Blog Başlıkları: 7 Downloads: 26
İtibar Gücü: 35 ![]() |
Alıntı:
Şimdi çok güzel söz eddin fakat arkadaşlar yök Ülkede hükümetten fazla söz sahibi gibiymiş medya tarafından lanse edilmesinden dolayı malesef bu tür davalar biraz sonuçsuz kalabilir.Tabi hakkını arıcaksın ama bu bir kişi le değil okuyan atılan herkez için aman ben geçtim banane diyerek olmaz. Bu yazıda geçen olayları daha önce bir arkadaşımdanda duymuşdum.Ve birde üniversitenin birinde sen bu okulun ögrencisi değilin buraya laik değilsn gibisinden dışlanma yapan hocalar var fakat aşırıya kaçmıyorlar.Bu durum Bir bayan arkadaşımızın başına geldi arkadaşımız yılmadan daha cok calışarak hocanın bu söylemini çürütmüş oldu. Öğrenci affının gelmesi ve arkadaşımızın yeniden eğitimine devam etmesi, kat sayı adaletsizliğinin kaldırılması ve herkesin eşit bir şekilde sınava girmesi dileklerimle.... Bunu herkezden çok hakediyoruz... |
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 29-10-07
Downloads: 22
İtibar Gücü: 25 ![]() |
gerçekten çok üzüntü verici bir durum,bu gün o arkadaşın başına gelir yarın bizim başımıza gelebilir,,,,
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 27-03-08
Downloads: 7
İtibar Gücü: 19 ![]() |
cok zor bı durum gercekten allah yardımcın olsun payalsım ıcın tesekkurler
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 26-03-08
Downloads: 0
İtibar Gücü: 0 ![]() |
slm arkadaşlar bende dikey geçiş yapmak istiyorum sınava giren arkadaşlar nasıl sınav zormu?yardımcı olursanız sevinirim
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|