www.pctk.com.tr
11. Sayfa - Toplam 46 Sayfa var
BirinciBirinci ... 8 9 10 11 12 13 14 21 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 101 ile 110 ve 457

Konu: İntibak

Aktif Üye sema_ktu şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var sema_ktu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    46
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    46
    şaşırdım kaldım..

nereyi yazmama gerektiği konusunu şimdi daha uzun adam akıllı düşünmem lazım benim en çok istediğim yer ktu,kocaeli ve gazi bu üniler hakkında bilgisi olan var mı??

ve intibak maduru arkadaşımızz sen zaten sınavı dgs yi kazanarak başarmışsın helal olsun sana) diğer yapılanlarda sistemin ayıbı olsun..

keşke okulunu yazsaydın da bizim de fikrimiz olsaydı en azından

Üye homeostasi şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var homeostasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    öncelikle dikkatimi cekti,muhabbet sakiz gibi uzamis gecmis olsun mesajlariyla.oldu olacak "basin sagolsun" falanda deyin bari.hayatin sonu degilki arkadasim bu tip bunalimlara kaptirma kendini istersin yine basarirsin;bak,girme sınırı kaldirildi bu sene.arkadasim basina gelen olaylar cok üzücü buna katiliyorum ama sen "aman hocalardan tepki almayayim" diye hakkini savunmamissin ve emek verip kazandigin okulundan olmussun!?!simdi hocalari karsina almamaktan daha mi iyi durumdasin!?!okuldan olmussun daha ne olsun?!?en cok garibime giden ise hadi zamaninda yaptin bi cahillik sesini cikaramadin ama uyandirayim arkadasim artik ilisigin kesilmis senin o okulla.ben senin yerinde olsam birak forumda adini vermemeyi ana haber bültenlerinde haykiririm hakkimin yendigini.biz millet olarak boyleyiz.vur ensemize al şekerimizi!?!

Aktif Üye Gul_Aksu şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Gul_Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    38
    Gerçekten yaşananlar çok çirkin biz henüz sınavı kazanıp intibaklı olamadık ve bunları okuyunca gerçekten sınavı kazanmakla bitmediğini görmüş oluyoruz. Arkadaşımız çok kötü şeyler yaşamış umarızki bunlar son olur mağdur olanların mağduriyetleri de giderilir ve tekrar edilmez bu hatalar.
    Alıntı homeostasi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle dikkatimi cekti,muhabbet sakiz gibi uzamis gecmis olsun mesajlariyla.oldu olacak "basin sagolsun" falanda deyin bari.hayatin sonu degilki arkadasim bu tip bunalimlara kaptirma kendini istersin yine basarirsin;bak,girme sınırı kaldirildi bu sene.arkadasim basina gelen olaylar cok üzücü buna katiliyorum ama sen "aman hocalardan tepki almayayim" diye hakkini savunmamissin ve emek verip kazandigin okulundan olmussun!?!simdi hocalari karsina almamaktan daha mi iyi durumdasin!?!okuldan olmussun daha ne olsun?!?en cok garibime giden ise hadi zamaninda yaptin bi cahillik sesini cikaramadin ama uyandirayim arkadasim artik ilisigin kesilmis senin o okulla.ben senin yerinde olsam birak forumda adini vermemeyi ana haber bültenlerinde haykiririm hakkimin yendigini.biz millet olarak boyleyiz.vur ensemize al şekerimizi!?!

haklısınız arkadaşımızın ilişiği kesilmiş fakat afla geri dönmesi gibi bir durum söz konusu bunu da unutmamak gerekir sanırım.
    Herkes artist olabilir. Ama yönetmen benim istediğime rol veririm istediğime YOL.!

Aktif Üye fatihaslan şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var fatihaslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    41
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    30
    BUNA İŞKENCEDEN BAŞKA BİRŞEY DENMEZ. BİR SENE BOYUNCA yoktan yere ÇEKİLEN İŞKENCE. birde üstüne pisikolojik baskılar ne denebilirki. burda bir kişinin hayatı söz konusu. arkadaşın resmen bütün hayatını karartmışlar. inşallah bunları unutur. Allah kimsenin başına böyle dertler vermesin....

Üye cigdemdstn şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    34
    böyle hocaları ne yapmak lazım bilmem ki

Aktif Üye Mustafa Yenigün şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Mustafa Yenigün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    9
    Uploads
    1
    İtibar Gücü
    68
    Arkadaş diyorki, "dava açsaydım kazanırdım ama o zamanda okuldaki hocalarla aram bozulacaktı." Kusura bakma ama hata etmişsin. Hayatta insanın başına herşey gelebilir. Sana yapılan bir haksızlıktır ve sende mağdur duruma gelmişssin. İdari mahkemede dava açar ve büyük ihtimalle kazanırdın. Okuldaki hocalar istediği kadar ters olsunlar bu neyi değiştirir diki ? Ne yani o zaman bizde başımıza kötü bir olay geldiğinde, bir haksızlıkla karşılaştığımızda pes edelim, korkalım, geri çekilelim, öylemi ???

Buradan intibak okuyan, okuyacak tüm arkadaşlara diyorumki, DGS ile ilgili mevzuatı, okulunuzun prosedürünü çok iyi bilin. Okul başladığında mutlaka bir transkript alın. Yarın öbürgün "pardon ya şu ders muaf değilmiş sen onu alacaksın" derlerse elinde eski tarihli transkripti gösterir ve isterseniz ben mahkemeye gideyim, dersiniz ve olay kapanır. Kimseden korkmayın. Öss ile gelenlerden daha başarılısınız bunu unutmayın. Kimseye kendinizi ezdirmeyin ve diğer DGS li öğrecilerle birlik olun.
    İçimdeki sultanın yüzünü görmek ister gözlerim. Sagopa Kajmer

Aktif Üye+ bybm şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var bybm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    DüNyAdA ßiR y€RDeyim Ben.....Uşak FATİH'İ& İStanbul AYDIN'I
    Downloads
    29
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    7
    İtibar Gücü
    46
    Alıntı Mustafa Yenigün Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş diyorki, "dava açsaydım kazanırdım ama o zamanda okuldaki hocalarla aram bozulacaktı." Kusura bakma ama hata etmişsin. Hayatta insanın başına herşey gelebilir. Sana yapılan bir haksızlıktır ve sende mağdur duruma gelmişssin. İdari mahkemede dava açar ve büyük ihtimalle kazanırdın. Okuldaki hocalar istediği kadar ters olsunlar bu neyi değiştirir diki ? Ne yani o zaman bizde başımıza kötü bir olay geldiğinde, bir haksızlıkla karşılaştığımızda pes edelim, korkalım, geri çekilelim, öylemi ???
    .

Şimdi çok güzel söz eddin fakat arkadaşlar yök Ülkede hükümetten fazla söz sahibi gibiymiş medya tarafından lanse edilmesinden dolayı malesef bu tür davalar biraz sonuçsuz kalabilir.Tabi hakkını arıcaksın ama bu bir kişi le değil okuyan atılan herkez için aman ben geçtim banane diyerek olmaz.

Bu yazıda geçen olayları daha önce bir arkadaşımdanda duymuşdum.Ve birde üniversitenin birinde sen bu okulun ögrencisi değilin buraya laik değilsn gibisinden dışlanma yapan hocalar var fakat aşırıya kaçmıyorlar.Bu durum Bir bayan arkadaşımızın başına geldi arkadaşımız yılmadan daha cok calışarak hocanın bu söylemini çürütmüş oldu.

Öğrenci affının gelmesi ve arkadaşımızın yeniden eğitimine devam etmesi, kat sayı adaletsizliğinin kaldırılması ve herkesin eşit bir şekilde sınava girmesi dileklerimle....

Bunu herkezden çok hakediyoruz...
    Uşak Üniversitesi Makine Mühendisliği & Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık

Uşak Fatih'i& İStanbul Aydın'ı

Aktif Üye zaran şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var zaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    35
    gerçekten çok üzüntü verici bir durum,bu gün o arkadaşın başına gelir yarın bizim başımıza gelebilir,,,,

Dünyayı güzellik kurtaracak,,,
    Ve bir insanı sevmekle başlayacak her şey,,,,

Aktif Üye nassional2 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var nassional2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    29
    cok zor bı durum gercekten allah yardımcın olsun payalsım ıcın tesekkurler

Üye yigid54 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    slm arkadaşlar bende dikey geçiş yapmak istiyorum sınava giren arkadaşlar nasıl sınav zormu?yardımcı olursanız sevinirim