![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS Kategorisi Arşivi Gündemini kaybetmiş konular burada saklanır.Kimse mesaj yazamaz,konu açamaz. |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: 3.Kez girme hakkını doldurup değişen yasayla Sınava yine girecekmisiniz..? | |||
| Evet |
|
148 | 60.16% |
| Hayır |
|
98 | 39.84% |
| Oylayanlar: 246. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#51 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 21-11-05
İtibar Gücü: 44
![]() |
mrb arkadaşlar benimde girmem şart oldu hakkım kalammıştı fakat intibak kahrını artık çekemiyorum..hele ki bu kadar kazık bi sistemle geçmem imkansızken en iyi yol sınava tekrar girmek...
|
|
|
|
|
#52 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 09-12-07
İtibar Gücü: 14
![]() |
benımde 4 kez gırcem
|
|
|
|
|
#53 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 28-01-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
herkese iyi şanslar!
|
|
|
|
|
#54 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 02-02-08
![]() |
Bu sene girer miyim sınava bilemicem ama
YILDIZ TEKNİK UNİVERSİTESİ -BİLGİSAYAR OGRETMENLİĞİ TEKKK HAYALİM |
|
|
|
|
#55 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 01-08-05
İtibar Gücü: 49
![]() |
bende girecem hatta kursa bile başladım bu sefer mantıklı bir tercih yapacam ve inşallah yerleşecem
![]() |
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#56 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 07-11-04
İtibar Gücü: 60
![]() |
Henüz karar veremedim bu sene ÖSS'ye mi yoksa DGS'ye mi gireyim? Ama bakalım. Büyük ihtimalle DGS'ye gireceğim. Üçüncü kez. :-)) İlkinde tercih hatasından girememiştim. İkincisinde kazandım ve güz döneminin bitiminde okulu bırakmak zorunda kaldım. İnşallah üçüncüsünde de kazanırım. Olur da bu sene yoğunluktan dolayı kazanamazsam gelecek yıl bir daha, bir daha... Yaşadığım sürece ÖSYM ile mücadelem devam edecek. ÖSS, DGS ve daha kaç sınava girmem gerekiyorsa... Asla pes etmek yok.
|
|
|
|
|
#57 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 18-02-08
![]() |
öğrenmek sadece içimizdeki ürpertiyi çoğaltacak gibime geliyor ne yalan söyleyeyim umduğumuzdan daha çok ve gayet büyük bir yarış anlamına geliyor önemli olan kesinlikle sürekli çalışmak bu durumda kendine güvenen arkadaşlar kontenjan sıkıntısını aşa bilirlerse ozaman bi şans doğmuş demektir ilk defa gircem ama şimdiden bezdirmeye çalışıolar ama elbet kazanacağım kafaya koydum bi kere
hedef:mekatronik mühendisliği saygılar |
|
|
|
|
#58 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 26-03-06
İtibar Gücü: 39
![]() |
slm
son şansımı 2007 dgs de kullandım ve üç hakkım bitti.bu sene değişen yasa ile üç kez girme zorunluluğu kalktı ve bende bu sene yine girecem.bölüm FIRAT ÜNİVERSİTESİ SU ÜRÜNLERİ
|
|
|
|
|
#59 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 08-04-08
İtibar Gücü: 10
![]() |
merhaba...ben de aranıza girdim ....