![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS Kategorisi Arşivi Gündemini kaybetmiş konular burada saklanır.Kimse mesaj yazamaz,konu açamaz. |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: 3.Kez girme hakkını doldurup değişen yasayla Sınava yine girecekmisiniz..? | |||
| Evet |
|
148 | 60.16% |
| Hayır |
|
98 | 39.84% |
| Oylayanlar: 246. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#41 |
|
*MUTLU*
Giriş Tarihi: 21-12-06
İtibar Gücü: 35
![]() ![]() ![]() |
Hayırlısı olsun diyelim
sınava girecek sayı artsada sonuçta çok çalışan kazanıcak. birazda kontenjanları artırsınlar, dengelensin durum![]()
|
|
|
#42 |
|
kalbimin sahibi:)))))
|
ben demiştim zaten dgs de ortalma kazanma net sayısı 130 du işletme için şimdi en az 140 gelcek
hayrlısı malesef çok çalışmakda yetmicek önemli olan,sakin olmak, dikkat ve pratik herkese başarılar umarım hakeden insanlar yerleşir![]()
|
|
|
#43 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 27-05-07
İtibar Gücü: 22
![]() |
benimde 4. girişim herkes için hayırlısı arkadaşalar mak.müh.
|
|
|
|
|
#44 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 19-11-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
bende bu sene ucuncu kez gırecem..nasıpse... gercekten daha cok calısmamaız gerekecek ama uc hakkını kullanmıs arkadaslar ıcın cok ıyı oldu hayırlı olsun onların adına sevındım eh kendı adıma da uzulmedım desem yalan
)) rakıp cogaldı ... az once konustugum bı arkadasımda ( uc hakkını kullanmıs ) tekrar gırecegını soyledı yanı lısteye bırını daha ekleyebılırız ))) |
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#45 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-01-08
İtibar Gücü: 13
![]() |
ben 2002 makına-res-kons mezunuyum, 3 hakkımıda kullandım,
sımdı sınırın kalktıgını duydum,yeniden hazırlanıyorum. başarılar hepinize.. Bu mesaj en son " 02-02-08 " tarihinde saat 11:56 itibariyle cemcam tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
#46 |
|
Alizee'm
Giriş Tarihi: 13-03-06
İtibar Gücü: 41
![]() |
şimdiye kadar oy kullanan 11 kişiden 77 si sınava tekrar gireceğini söyledi.bence korkulacak kadar extradan katılım olmayacak sınava
|
|
|
|
|
#47 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 20-01-08
![]() |
bence ii olmadı her kes girer bilen bilmeyen ama ben kazandım derim ben hep kazanacam ya istiyorum ama nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr allahım yaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
#48 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 02-02-06
İtibar Gücü: 41
![]() |
benimde 4. girişim olucak Allahın izniyle... İstanbul Hukuk....
gittiğin her yerde ben vardım...önce istemedin sonra sarıldın en içinden..güneşi sardın her bi yanıma ısıtmadı hayat..yanlışlarımı sevmedin önce ve sonra sende başladın aynı yanlışlara yada değiştirdin, kendine benzettin beni.. |
|
|
|
|
#49 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 09-03-06
İtibar Gücü: 40
![]() |
1998 elektrik mezunuyum.3 kez girme hakkımı kullanmıştım.Nasipse bu yıl tekrar gireceğim
|
|
|
|
|
#50 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 10-01-08
![]() |
yaaaa ewwwttt bende gazili intibak zedeyim şuan gazide oto ögretmenligi okuyorum sınafa 4 kez gircem makina mühendisligi kırıkkale (türkçe) olaçak inşaallah
|
|
|
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|