![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS Kategorisi Arşivi Gündemini kaybetmiş konular burada saklanır.Kimse mesaj yazamaz,konu açamaz. |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: 3.Kez girme hakkını doldurup değişen yasayla Sınava yine girecekmisiniz..? | |||
| Evet |
|
148 | 60.16% |
| Hayır |
|
98 | 39.84% |
| Oylayanlar: 246. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#31 |
|
CENK
Giriş Tarihi: 09-04-05
İtibar Gücü: 54
![]() |
ben de en son 2007 de girdim tabiki giricem şansım var neden olmasın
![]() |
|
|
|
|
#32 | |
|
t-bag
Giriş Tarihi: 05-11-05
İtibar Gücü: 46
![]() ![]() |
Alıntı:
ben de sınav ertesinde sorular açıklanınca çayımı-kahvemi alır bi deneme yaparım ![]() ![]() (nankörlük etmek istemem..ihtiyacı olduğu için girecek tüm arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum) konuyla pek alakası yok gibi ama bugün otobüste bi konuşmaya kulak misafiri oldum okul dönüşünde iki arkadaş ''gönül'' meseleleri üzerine konuşuyordu.klişe bi yorum geçti -ki konumuzla ilgisi burda bir kızı 1000 kişi ister 1 kişi alır ![]() ![]() dgs'de de buna benzer bir durum var bence..en çok isteyen ve hakeden kazansın...umarım herkesin gönlüne göre olur...
|
|
|
#33 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 13-04-05
İtibar Gücü: 0
![]() |
Evet bende gireceğim bu yasağın kaldırılacağını biliyordum ama ne zaman olur diye hep bekliyordum. Çok sevindim yeni yök başkanı tüm yasakların kaldırılacağını söylemişti, galiba ilk işi DGS'deki yasakları kaldırmak oldu...
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#34 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 03-02-06
İtibar Gücü: 41
![]() |
selamlar bende gircem, bilg. programcılığı bölüm... bikez daha denicem şansımı... herkesin Allah yardımcısı olsun..
|
|
|
|
|
#35 |
|
√VYıkık√V
Giriş Tarihi: 01-07-04
İtibar Gücü: 76
![]() |
bu haberi kime söylesem bende sınava gireceğim dedi. bu sene baya bi yoğunluk olacak gibi görünüyor.iyi çalışmak ve iyi hazırlanmak lazım
![]()
|
|
|
#36 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 09-12-07
İtibar Gücü: 14
![]() |
bende kullandım 3 hakkımı bu sene calısmak felan hepsının yanında kısmet bencede bıraz hep son tercıhımden kılpayı kacırdım ve cok uzulmustum son bır kez daha denıycem herkese basarılar
|
|
|
|
|
#37 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 21-11-05
İtibar Gücü: 44
![]() |
bu hak bence intibakta ezilen arkadaşlar için çok ii olmuşş...like me
![]() ![]() |
|
|
|
|
#38 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 10-05-05
İtibar Gücü: 52
![]() |
Arkadaşlar ben 2002 Kırıkkale MYO Bilgisayar Programcılıgı mezunuyum bu kararı bekliyorduk ama nasib ya yök başkanının değişmesi gerekiyormuş.İnşallah diğer yasaklar da kalkar ben de gireceğim. Meslek Lisesi mezunu olduğumuz için okuma azmimizi kırdılar ama bu haber içimdeki sönmeye başlayan koru tekrar canlandırdı.2008 DGS e katılacak arkadaşlara başarılar diliyorum.Ülkemizi güzel günler bekliyor daha nice güzel haberler almak dileği ile...
|
|
#39 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 06-01-08
İtibar Gücü: 13
![]() |
evet bende 4 kez giricem elektronik öğrtmenlik
|
|
|
|
|
#40 |
|
...::.HayALLaH.::...
Giriş Tarihi: 26-02-07
İtibar Gücü: 33
![]() ![]() ![]() ![]() |
Girecek sayısı bayağı bi artmış görünüyor..Bu sene işimiz 2 kat daha zor olacak demektir..
|
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|