![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS Hakkında Bilgiler ve Genel Konular DGS için öneriler,DGS netleri,DGS ile ilgili gelişmeler,DGS hakkında bilgiler bu bölümde. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 19-07-07
İtibar Gücü: 20
![]() |
Dikey Geçiş Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı.DGS'ye ÜÇ kere Girme Sınırı Kaldırıldı...
16 Aralık 2007 Tarihli ve 26732 Sayılı Resmî Gazete
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından: MESLEK YÜKSEKOKULLARI VE AÇIKÖĞRETİM ÖN LİSANS PROGRAMLARI MEZUNLARININ LİSANS ÖĞRENİMİNE DEVAMLARI HAKKINDA YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 – Lisans Öğrenimine Hazırlık Programını başarıyla tamamlayan öğrencilerin üniversitelerin üçüncü sınıfına kayıtları yapılır. Programda aldığı derslerden en fazla iki dersten başarısız olan öğrenciler, başarısız oldukları dersleri üçüncü sınıfta almak kaydıyla, üçüncü sınıfa kaydedilirler; iki dersten fazla dersten başarısız olanların ise üniversite ile ilişiği kesilir. Lisans Öğrenimine Hazırlık Programı uygulanan açıköğretim lisans programlarında başarısız olanların üniversite ile ilişiği kesilmez. MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin 4 üncü maddesi yürürlükten kaldırılmıştır. DİKEY GEÇİŞ SINAVINA 3 KEZ GİRME SINIRI KALDIRILDI. HİÇBİR SINAVDA GİRİŞ SINIRI YOKTU. ARTIK DGS DE DE YOK ! HAYIRLI OLSUN. T.C. Resmî Gazete Bu mesaj en son " 16-12-07 " tarihinde saat 02:29 itibariyle felisleox tarafından düzenlenmiştir.... Neden: kişi ismi mesajdan kaldırıldı |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
*MUTLU*
Giriş Tarihi: 21-12-06
İtibar Gücü: 35
![]() ![]() ![]() |
bu haber gerçekmi? benim niye haberim yok? gerçekse süper vallahi
![]() millet bu 10 numara bir haber yahu ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Aktif Üye+++
Giriş Tarihi: 22-10-05
İtibar Gücü: 50
![]() ![]() |
bu harika bir haber... sınırın oLmamasına çok sevindim özeLLikLe...
HayırLı oLsun arkadaşLar.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
˙·٠٠♥N♥٠٠·˙
Giriş Tarihi: 26-04-06
Konum: Sweetdream'ın bedeni ve ruhuna sahip, İstanbul - Eskişehir arası mekik dokuyor..
İtibar Gücü: 49
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nasıl ya 3 kez girme sınırının kalkmasının nesi güzel :S
Programda aldığı derslerden en fazla iki dersten başarısız olan öğrenciler, başarısız oldukları dersleri üçüncü sınıfta almak kaydıyla, üçüncü sınıfa kaydedilirler; iki dersten fazla dersten başarısız olanların ise üniversite ile ilişiği kesilir. ama bu güzel olmuş.
|
|
|
|
#5 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 22-11-05
İtibar Gücü: 44
![]() |
nasıl bir haber sevinmelimi üzülmelimi :S
şimdi ben yeni okul boşunamı okuyorum ![]() benim için farketmez ama yinde hayırlı olsun
Bu mesaj en son " 16-12-07 " tarihinde saat 01:57 itibariyle MySelf tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Uzak; Çok Uzak..
Giriş Tarihi: 31-01-07
İtibar Gücü: 33
![]() |
ya hyr yaa
3 yıl sınırı kaldırılmasınn... bu cok kotu olur![]() ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
Giriş Tarihi: 02-11-04
İtibar Gücü: 77
![]() |
Evet resmi gazetede yayınlanmış hayırlı olsun.. Zaten Hazırlıkta Askerlik Tecil edilebiliyordu. Ama sınırların kalkması her zaman güzeldir..
![]() T.C. Resmi Gazete
|
|
|
#8 |
|
˙·٠٠♥N♥٠٠·˙
Giriş Tarihi: 26-04-06
Konum: Sweetdream'ın bedeni ve ruhuna sahip, İstanbul - Eskişehir arası mekik dokuyor..
İtibar Gücü: 49
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ağlamak istiyorum
![]()
|
|
|
|
#9 |
|
Aktif Üye+++
Giriş Tarihi: 22-10-05
İtibar Gücü: 50
![]() ![]() |
Boşuna oLurmu myseLf. hiçbirşey boşa gitmez kendine kattığın üzülme
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator
Giriş Tarihi: 02-11-04
İtibar Gücü: 77
![]() |
Umarım geçen seneki gibi tekrar iptal etmezler vay be adamlara pazar günü karar yayınlamışlar
![]()
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| 3 kez girme, değişiklik, dgs, sınır, yönetmelik |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|