![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS Hakkında Bilgiler ve Genel Konular DGS için öneriler,DGS netleri,DGS ile ilgili gelişmeler,DGS hakkında bilgiler bu bölümde. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#491 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 13-03-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
Kendinize sanal düşman arıyorsunuz. Kpss de bu sorun vardı onu kaldırdılar.Yerleşenler bidaha yerleşemiyor yerleştiği sınav puanı ölüyor.Bu DGS de olsa iyi olur yada okul puanında %40 azalma olmalıdır.Sonuç itibariyle senin amacın kazanmak. Diyelim ki 3. kez sınava giriyorsunuz. Bu sizde acayip sitres öz güven eksikliği yaratır. Hiç bir sınavın girme hakkı kısıtlanmamalıdır.
Eskiden 1 dersten kalma hakkınız vardı. İki dersten kalınca atılıyordunuz. Bu yasanın avantajı en fazla 2 dersten kalırsanız 3. sınıfa geçebiliyor normal bir öğrenci oluyorsunuz. Teknik eğitim yada mühendistliklere gidenler %88 diferansiyel dersinden kalacaktır. Diğer derside siz seçersiniz hayatınızda zorlu basamakları tırmanırsınız. 3 dersten kalanlar okuduğunuz yıl ki üniversiteye veda ...
|
|
|
#492 |
|
Aktif Üye+++
Giriş Tarihi: 07-06-08
Konum: başınıza kötü birşey geldiği zaman geçmişte işlediğiniz günahlara bakın...zzz...
Blog Başlıkları: 5
İtibar Gücü: 11
![]() ![]() ![]() |
bence çok güzel bir karar sadece 3 kez girmeyle sınırlı kalmamalı...
|
|
|
|
#493 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 30-01-06
İtibar Gücü: 42
![]() |
Ben çukurovadayım bölmümde bu yönetmelik asılmış panoya ama rektörlük öğrenci işlerine sorduğumda daha bize bişey gelmedi. falan diyorlar. ben açıköğretimede dikey geçtim bir dersim kalmıştı bu yıl 3e kayıt yaptırdım. öğrenci işlerine bişey gelmemesi seney sonunda 2 dersim kalırsa beni ne şekilde etkiler merak ediyorum...
|
|
|
|
|
|
#494 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 02-03-05
İtibar Gücü: 56
![]() |
16 aralık 2007 de değişen yönetmelikden, yasanın çıktıgı tarihte, ek dönemi okuyan intibaklar faydalanabilecekmi? Karaelmas universitesi ögrenci işleri bu soruya hayır diyor; o yonetmelik sadece 2007-2008 ogr donemi yeni intibaklar için geçerli diyor, yani zaten ek donemden yararlanan bir öğrenci tek ders ya da 2 dersden faydalanamıyor.
Ancak yükseköğretim kurulu eğitim öğretim daire başkanlığı faydalanabilirsiniz, sonuçta o yasa çıktıgı anda siz intibaksınız diyor.. böyle de bir şey paylaşmak istedim
|
|
|
#495 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 31-03-07
İtibar Gücü: 25
![]() |
slm
arkadaşlar ben bu sene intibak öğrencisiyim tek dersten kaldım şimdi yeni çıkan yasaya gore intibğı atlattım mı yoksa dewam mı ediyor bilen biri warsa yazarsa sewinirm... |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#496 | |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 02-03-05
İtibar Gücü: 56
![]() |
Alıntı:
geçmiş olsun
|
|
|
|
#497 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 27-06-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
Çok güzel olmuş. Sınavda sınırlama olmamalı.
|
|
|
|
|
|
#498 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 06-01-07
İtibar Gücü: 28
![]() |
Yeni yönetmeliğe göre sınava giren sayısında artış(5-3 ten dolayı) varmıdır? Bilgisi olan varmı?
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| 3 kez girme, değişiklik, dgs, sınır, yönetmelik |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|