DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Hakkında Bilgi Kategorisi > DGS Hakkında Bilgiler ve Genel Konular
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS Hakkında Bilgiler ve Genel Konular DGS için öneriler,DGS netleri,DGS ile ilgili gelişmeler,DGS hakkında bilgiler bu bölümde.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 16-06-08, 19:27   #491
Üye

General_VK kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 13-03-07
İtibar Gücü: 0 General_VK Sanal Karizma İstemiyor
Kendinize sanal düşman arıyorsunuz. Kpss de bu sorun vardı onu kaldırdılar.Yerleşenler bidaha yerleşemiyor yerleştiği sınav puanı ölüyor.Bu DGS de olsa iyi olur yada okul puanında %40 azalma olmalıdır.Sonuç itibariyle senin amacın kazanmak. Diyelim ki 3. kez sınava giriyorsunuz. Bu sizde acayip sitres öz güven eksikliği yaratır. Hiç bir sınavın girme hakkı kısıtlanmamalıdır.
Eskiden 1 dersten kalma hakkınız vardı. İki dersten kalınca atılıyordunuz. Bu yasanın avantajı en fazla 2 dersten kalırsanız 3. sınıfa geçebiliyor normal bir öğrenci oluyorsunuz. Teknik eğitim yada mühendistliklere gidenler %88 diferansiyel dersinden kalacaktır. Diğer derside siz seçersiniz hayatınızda zorlu basamakları tırmanırsınız. 3 dersten kalanlar okuduğunuz yıl ki üniversiteye veda ...
Eski 17-06-08, 20:27   #492
Aktif Üye+++

BBBBetuSSS kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 07-06-08
Konum: başınıza kötü birşey geldiği zaman geçmişte işlediğiniz günahlara bakın...zzz...
Blog Başlıkları: 5
İtibar Gücü: 11 BBBBetuSSS daha yeniBBBBetuSSS daha yeniBBBBetuSSS daha yeni
bence çok güzel bir karar sadece 3 kez girmeyle sınırlı kalmamalı...
Eski 19-06-08, 13:37   #493
Üye

devlev kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 30-01-06
İtibar Gücü: 42 devlev Sanal Karizma İstemiyor
Ben çukurovadayım bölmümde bu yönetmelik asılmış panoya ama rektörlük öğrenci işlerine sorduğumda daha bize bişey gelmedi. falan diyorlar. ben açıköğretimede dikey geçtim bir dersim kalmıştı bu yıl 3e kayıt yaptırdım. öğrenci işlerine bişey gelmemesi seney sonunda 2 dersim kalırsa beni ne şekilde etkiler merak ediyorum...
devlev Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-08, 23:28   #494
Aktif Üye+

kasatura kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02-03-05
İtibar Gücü: 56 kasatura Sanal Karizma İstemiyor
16 aralık 2007 de değişen yönetmelikden, yasanın çıktıgı tarihte, ek dönemi okuyan intibaklar faydalanabilecekmi? Karaelmas universitesi ögrenci işleri bu soruya hayır diyor; o yonetmelik sadece 2007-2008 ogr donemi yeni intibaklar için geçerli diyor, yani zaten ek donemden yararlanan bir öğrenci tek ders ya da 2 dersden faydalanamıyor.
Ancak yükseköğretim kurulu eğitim öğretim daire başkanlığı faydalanabilirsiniz, sonuçta o yasa çıktıgı anda siz intibaksınız diyor.. böyle de bir şey paylaşmak istedim
Eski 26-06-08, 01:11   #495
Üye

Giriş Tarihi: 31-03-07
İtibar Gücü: 25 guard Sanal Karizma İstemiyor
slm
arkadaşlar ben bu sene intibak öğrencisiyim tek dersten kaldım şimdi yeni çıkan yasaya gore intibğı atlattım mı yoksa dewam mı ediyor bilen biri warsa yazarsa sewinirm...
guard Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 26-06-08, 02:15   #496
Aktif Üye+

kasatura kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02-03-05
İtibar Gücü: 56 kasatura Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
guard tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
slm
arkadaşlar ben bu sene intibak öğrencisiyim tek dersten kaldım şimdi yeni çıkan yasaya gore intibğı atlattım mı yoksa dewam mı ediyor bilen biri warsa yazarsa sewinirm...
atlattın elbette geçmiş olsun
Eski 28-06-08, 19:09   #497
Üye

Giriş Tarihi: 27-06-08
İtibar Gücü: 0 dgs SALİH Sanal Karizma İstemiyor
Çok güzel olmuş. Sınavda sınırlama olmamalı.
dgs SALİH Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-06-08, 20:55   #498
Üye

steinmetz kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 06-01-07
İtibar Gücü: 28 steinmetz Sanal Karizma İstemiyor
Yeni yönetmeliğe göre sınava giren sayısında artış(5-3 ten dolayı) varmıdır? Bilgisi olan varmı?

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Etiketler
3 kez girme, değişiklik, dgs, sınır, yönetmelik

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları